Eriks Fönsterputs

eriksfonsterputs.se
  • BadgeSevenYears
8 369
4.4

Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...

8369 omdömen om Eriks Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Marie Helena P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Har varit bättre tidigare.Smuts kvar på rutor. Hälsa inte ordentligt vid ankomst.

Johanna N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra bemötande och fint resultat jag är jättenöjd

Staffan L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Utvändig putsning - rent och snyggt och snabbat!

Per P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Allt Ok men hittade etrt par sönderslagna små glasskålar som dom inte nämnde något om

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Per! Tack för din recension. Om du misstänker att vi råkat skada något så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så vi kan ersätta dig för detta. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Ulf T
Skrev om Eriks Fönsterputs

Denna gång fanns några fläckar kvar, så var det inte vid första putsningen.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ulf! Tack för din recension. Det är viktigt för oss att du känner dig helt nöjd med din fönsterputsning, finns det fläckar kvar så kontakta vår kundservice så ska vi se över detta och ordna med en reklamation. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig. Mvh, Elin Kundservice

Carina S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det var planerat vecka 43 men blev utfört 46. Fönstren på altanen är inte alls bra putsade. Även fönstren på huset kunde varit bättre. Det är även kvarglömt en hink som står kvar på gräsmattan. Förra gången var jag väldigt nöjd men den här gången inte så nöjd.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Carina! Tack för din recension. Så tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med resultatet. Kontakta vår kundservice så ordnar vi med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Berit H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag var inte hemma ,kom hem nu.Alla bläcken inte avtorkade.Inte heller nederkanten på fönstret. Mina gillestugfönster var inte putsade..

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Berit! Tack för din recension. Så tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med resultatet. Kontakta vår kundservice så ordnar vi med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Eva Kerstin Birgitta J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag är nöjd med fönsterputsnigen den utmärkt gjord gjort.

Amy B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fint putsat men några fläckar/smuts som man behöver ta med tex vass skrapa sitter kvar.

Ewa P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Rent och fint när vi vaknade på morgonen.

Jenny W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Slarvigt och tar 10 min för 2 pers att putsa en stor villa. Vet aldrig när de kommer, plötsligt dyker de bara upp utanför fönstret. Det ska ingå att de rengör bläcken men det märks inte. Nej tack, vi byter bolag nu.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Jenny! Tack för din recension. Våra putsare är snabba och effektiva, men det är viktigt för oss att resultatet blir 100 % och att du blir helt nöjd. Kontakta vår kundservice så ordnar vi med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Siv Anna Elisabet S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevliga killar och fint jobb. Jag är nöjd med fönsterputsen

Eva Inga-Lill M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev fel de putsade inte mina fönster utan grannens. Ringde ditt och det rättades till inom ett par timmar. Ett mycket bra bemötande både i telefonen och av de två killar som kom och putsade mina fönster. Ett stort TACK .

Carina Ö
Skrev om Eriks Fönsterputs

Uppskattar att få hjälp med fönsterputs utomhus och därför inte behöver passa när dom kommer. Roligare och enklare att rengöra inomhus själv. Snabbt och enkelt. 👍

Tobias J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Missade ett fönster annnars kanon

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Tobias! Tack för din recension. Så roligt att du blev nöjd med din fönsterputsning från oss. Du får gärna kontakta vår kundservice gällande fönstret som blev missat, så ordnar vi med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Cecilia C
Skrev om Eriks Fönsterputs

Kommer när de ska, är trevliga och fönsterna blir skinande rena! Lätt att ändra tillval i appen.

Nona S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hej! Övervägande bra resultat. Tyvärr glömdes 2 fönster.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Nona! Tack för din recension. Så tråkigt att två fönster blivit missade. Kontakta vår kundservice så ska vi se över vad som har hänt och ordna med en reklamation så vi kan åtgärda det. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Helen L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jättebra putsat, helt utan ränder!

Ann Crestin B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabbt och enkelt så man kan se ut igen

Gully Kristina E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra putsade fönster och jag är så nöjd

Christina A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi har fönsterputs varannan månad och upplever att det fungerar mycket bra. De gånger vi är hemma när fönsterputsaren är här uppträder de artigt och trevligt. Resultatet av putsningen är bra, Så vi ger ett bra betyg till Er.

Lilian S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Allt är som man önskar sig. 👍

Daria M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag blev uppringt på mobilen. Jag har fått fönstren tvättade två gånger nu och blev väldigt nöjd. Bara fönsterkarmarna runt glaset skulle kunna tvättas lite grann också.

Maria W

Mycket nöjd med Eriks fönsterputs

Carina N
Skrev om Eriks Fönsterputs

De meddelar när de ska komma och när de är klara och det är välputsat

Iris René S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket bra putsning av fönstren kom tidigt på morgonen och kvinnan som pusade bemötte mig med leende kändes bra, jag var i morgonrock gick inte ut

Nita S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabbt, effektivt och tokrena fönster. Bra pris. Enkel kontakt med admin.

Anders R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag är mycket nöjd med resultatet.

Elisabeth H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Nu har jag bara fönsterputs på utsidan. Killarna vinkar till mig då de ser mig genom fönstret. Trevligt. De gör ett bra jobb. Jag är jätte nöjd

Patrik H

Nogranna punktlighet, trevlig personal

Lars R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra och professionellt utfört.

Mikael S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Var inte hemma men det var putsat bra.

Eva Maj-Lis B

Brautomhus fönsterputs, snabbt. Och bra

Milan T
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det går snabbt och smidigt och fönsterna blir skinande rena.

Per Olof O
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabbt o Jättebra! Gjorde ett bra arbete och var trevliga att prata med-

Marita L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Gör det lite lättare att inte glömma bort eller skjuta fram. Kanon helt enkelt

Siv Ester Linnea J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Duktiga och noggrann fönsterputs jag är nöjd

Birger P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Tycker att de gjorde ett bra arbete med att putsade våra fönster.

Maj-Britt S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vänligt artigt Har putsat hos oss innan ,o det blev jättebra,oxå denna gång lika bra 👍 De putsade både ut o invändigt,arbetade effektivt. Allt till belåtenhet.

Inga N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Duktiga grabbar. Nöjd med arbetet. I get enkel plats att putsa fönster på. De gör det bra.

Ingela G
Skrev om Eriks Fönsterputs

De putsade inte alla fönster vi kom överens om och svarar inte på min mail

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ingela! Tack för din recension. Så tråkigt att alla fönster som du tänkt inte blev putsade. Kontakta vår kundservice så ska vi se över dina tillval och vad som blivit fel här. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Ann Eva Elisabeth K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Var inte närvarande själv under fönsterputsen men hade bekanta närvarande. De förstod ansåg att fönster putsningen gick alldeles för fort. Jag är tyvärr inte nöjd. Mötte snabbt på parkeringen innan jag lämnade bostaden och väldigt trevligt bemötande men jobbet är jag missnöjd med. Med vänlig hälsning, Ann Klintman

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej! Tack för din recension. Så tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med fönsterputsningen. Kontakta vår kundservice så ska vi ordna med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Det är viktigt för oss att resultatet blir 100 % och att du blir helt nöjd. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Eva A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Helt ok men är inte så noggranna som jag hoppats på och det går i en rasande fart. Har fått komma tillbaka och göra om en gång.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Eva! Tack för din recension. Våra putsare är snabba och effektiva men det är viktigt för oss att du känner dig helt nöjd med resultatet. Kontakta vår kundservice om du vill att vi ordnar med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig. Mvh, Elin Kundservice

Ingrid O
Skrev om Eriks Fönsterputs

En trevlig kille.....pratade med en av dem. Förväntade mig vad jag fick. Har ännu inte sett det i solljus, men hoppas att det är lika fint då.

Benjamin G
Skrev om Eriks Fönsterputs

De kommer och går mycket effektivt.

Ulla Majbritt B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hej Jag sov när fönsterputsarna var här. Kan inte uttala mig om någon upplevelse.

Aysun W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi är nöjda, de är snabba, göra deras jobb väldigt bra

Bente B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jeg var ikke hjemme da I kom, men det er dejligt med rene og klare vinduer tak for det, og jeg fortæller også alle mine venner hvor godt det er Med venlig hilsen Bente Bell

Elisabeth K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag fick säga till dom att dom glömt några fönster.

Andreas Marko Peter C
Skrev om Eriks Fönsterputs

Har anlitat Eriks fönsterputs i över ett år nu och är alltid nöjd. Alltid utvändig rengöring med återkommande tilläggsbeställningar. Tycker deras app är klockren för att justera planerat arbete och deras priser rimliga! Smidigt, kvalité och rimliga priser!