Tack för bra service o trevlig personal!
Europa Bilvård MellanSkåne - Ditec
Europa Bilvård slog upp portarna här i Eslöv i juni månad 2001. Sedan dess har vi tvättat, behandlat, lackkonserverat och skött om tusentals bilar. 1 December 2012 tar familjen Obrell över verksamheten och fortsätter med samma motto: Kvalité och leverera över förväntan.
10 omdömen om Europa Bilvård MellanSkåne - Ditec
Hej kan bara rekommendera Europa bilvård
Jag är nöjd med biltvätten. Trevlig personal.
Bra och trevligt bemötande. Bra utfört arbete. Jag beställde och fick en lackkonservering på bilen. Numera ÄR det lättare att tvätta bilen! Behövs bara vatten att tvätta bilen med.
Lackkonservering av min nya bil. Allt gick snabbt och smidigt vid såväl bokning som utförande och hämtning av bilen. Bra bemötande.
Hög service och kvalité, trevligt bemötande.
Hämtar ut den efter några timmar och får nästan känslan av att bilen är helt ny ... Vit o fin i lacken och med svarta blanka skinnsäten - Väldigt fräscht och helt klart värt varenda spänn !!
Väldigt seriös bilvårdsfirma, mycket bra kundbemötande. Kan verkligen rekommenderas.
Bra bemötande Bra service o gör ett mycket bra jobb Är super nöjd medeltida jobb som ni gjorde på min moped
Uppfyller förväntat resultat till fullo. Väldigt servicevänliga och lyssnar till kundens behov.