Oerhört oseriöst! Varnar kraftfullt för detta bolag. Skickar hem foton jag inte beställt och lägger över på mig att återsända med porto för att inte få kravbrev.
Express-Bild i Västerås AB
2 omdömen om Express-Bild i Västerås AB
Ursäkta sent svar. Vi har inte noterat detta omdöme på denna plats förrän nu. Vi sänder självklart inte hem produkter utan medgivande/beställning. Utan medgivande/beställning har vi dessutom ingen adress att sända produkter till. Har vi gjort något fel löser vi alltid det på bästa vis men det förutsätter att man kontaktar vårt kundcenter. De kan även uppvisa beställningen. Vi hoppas alltid att kunderna hör av sig till oss så vi får chansen att reda ut eventuella missförstånd. Har vi gjort fel vill vi ges chans att rätta till det på bästa vis för dig som kund /Patrik på Expressbild.
Alltid trevligt bemötande och hög servicegrad. Har aldrig upplevt fel eller problem. Tydlig hemsida. Brett urval svenska bilder. Har var
Skickar bilder utan att mottagaren beställt något. Kräver sedan att mottagaren skall stå för returkostnaden. Här är lagen lite efter i Sverige, i USA hade de fått lov att stå för returkostnaden då ingen order finns på vara.