Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Fair Investments Sweden AB

Fair Investments Sweden AB

4.7

67 omdömen om Fair Investments Sweden AB

Mathias H
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag vill gärna rekommendera Sirus Kia på Fair Investments för hans fantastiska arbete som min rådgivare. Sirus har genom hela vårt samarbete visat en djup kompetens och ett genuint engagemang. Hans förmåga att förklara investeringarna på ett enkelt och begripligt sätt har varit ovärderlig, och han har alltid varit lyhörd för mina frågor och behov. Sirus är inte bara professionell, utan även väldigt omtänksam och noggrann och svarar alltid snabbt och bra på mina frågor. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete och kan...

Ingvar S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har haft Fair Investments förvaltning i nio år. Till en början var det en hel del strul och ständigt byte av kontaktmän. De senaste tre åren har jag haft Fredrik Lindgren som kontaktman och nu känns det som det fungerar så bra som man kan förvänta sig. Numer ligger all min förvaltning inom Fair Spets och då kan man följa utvecklingen på ett enklare sätt än med tidigare investeringsinstrument. Spets synes ha förutsättningar för en mycket bra utveckling med lång sparhorisont. Fredrik är en trevlig sympatisk person som...

Olivia R
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har haft lyckan att vara kund hos Fair ett tag nu, och har pratat med Fredrik Lindgren i strax över ett år. Han är mycket pedagogisk och kompetent samt en fantastiskt trevlig människa, och jag ser alltid fram mot våra samtal, som är några gånger per år. Fredrik är passionerad och imponerar mig ofta med hur motiverad inte bara han själv är men också hur han inspirerar mig till att vara det - kort sagt är han exakt den person som man vill prata och tillförlitliga med sin ekonomi! Tidigare har jag haft en rad olika fondsparanden,...

Christer B
Skrev om Fair Investments Sweden AB

En saklig, informativ och professionell genomgång vid vårt senaste kundmöte. Christer B

Alexander Gustav Henning J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Gick med i slutet på 2022 och de har verkligen gjort ett bra jobb. Som vanligt skulle man alltid velat varit med tidigare och med större belopp. Det finns många "förvaltare" där ute men upplägget Fair investment tagit fram ger ett seriöst intryck och känslan att ju bättre jobb de gör desto mer tjänar både dom och jag som kund, win-win alltså. Bra möten och återkoppling vilket jag tycker är viktigt, Martin Tillberg som är min rådgivare hör av sig med jämna mellanrum för att kolla läget, och uppdatera hur marknaden och investeringarna...

Erik M
Skrev om Fair Investments Sweden AB

I tiden efter min pension så tyckte jag att avgifterna på tjänstepensionen "bara tickade på" och minskade kapitalet. Fair Investments föredrag, om att deras avgifter tas av den värdehöjning som kan påvisas, gjorde mig intresserad. Sedan 2019 har jag två ISK konton hos Fair Investment som har har har ökat i värde mer än jag kunde anat över tiden. Jag har inte varit intresserad av aktieaffärer, då det är svårt att veta när man ska sälja och köpa. Fair Investments kunnande på området, med både spets och bredd på investeringar,...

A Catharina M A
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Det var en lyckträff när jag genom min dotter, egenföretagare, fick kontakt med Fair Investments och Jan Haversten. År 2018. Jag hade inget vidare förtroende för bankernas rådgivning och visste inte vart jag skulle vända mig. Hade en del aktier, bl a efter min make. Jan förklarade och presenterade alternativa lösningar som jag förstod! Valde Globalförvaltningen och Ädelmetallförvaltningen. Vi har löpande kontakt. Nu växer kapitalet, jag känner mig lugn och vet att mina pengar förvaltas på ett tryggt sätt.

Stefan K
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Fick en bok i brevlådan 2022, CAMP-B: så slår du börsen år efter år - en investeringsfilosofi som fungerar. Skriven av Fair Investments grundare Johan Bynélius. En bok väl värd att läsas om du går i investeringstankar. Därefter kan du göra som jag, ta kontakt med Fredrik Lingren som arbetar som rådgivare på Fair investments. Vi har haft kontakt sedan 2022 och blev kund 2023 och har haft en uppgång på mitt investerade kapital med 34%. Det är naturligt att känna sig osäker när man ger sig in i något nytt men när Fredrik...

Jens Artur J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag är väldigt nöjd med Fair Investments och framför allt med Ludwig som kontaktperson. Trots att jag själv inte varit särskilt engagerad i den dagliga förvaltningen har Ludwig varit otroligt professionell, pedagogisk och tillmötesgående. Han har lyckats få mig intresserad och involverad på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Våra avstämningar har gått smidigt och effektivt, och kommunikationen har alltid känts personlig och värdefull. Jag uppskattar verkligen Ludwigs sätt att bemöta mig som kund och känner mig trygg...

Hans Lennart S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag var som vanligt först skeptisk när jag blev kontaktad av deras rådgivare Fredrik Lindgren. Men efter några samtal så började ett förtroende växa fram. Jag flyttade hela mitt pensionssparande till Fair Investments i mars 2022. Vi har avstämningar flera gånger per år via både telefon och videolänk. Jag har på på mindre än tre år sett mitt kapital öka med 57%. Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Fair Investments och Fredrik Lindgren.

Dan Bertil S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investment sedan 2021. Är inne på min andra rådgivare. Nu har jag Alejandro Echeverri och han är både empatisk, kunnig och bra på att prata med ett språk så även jag förstår finansvärldens dilemman. Jag var lite skeptisk innan jag väl bestämde mig för att placera mina pengar, eftersom det lät "för bra" och upplägget var helt annorlunda mot resten av branschen. Jag har verkligen inte ångrat mig. Jag känner mig också sedd och lyssnad på, även som en liten kund.

Daniel Helge G
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag måste erkänna att när jag först kom i kontakt med Fair investment och framförallt deras rådgivare Sirous Kia, så var jag lite skeptisk. 1: det lät för bra för att vara sant. 2: De arbetar på et helt avvikande sätt mot resten av branschen. Båda dessa är stora varningsflaggor. Men. Jag vågade. Absolut ingenting jag ångrat. Inte bara att tillväxten har varit god och att de verkligen håller vad de lovar. Jag känner mig sedd och prioriterad. Ett varmt bolag inom finansbranschen som normalt sätt är kall och hård. Jag rekommenderar Fair Investments med hela mitt hjärta.

Michael Ö
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investments sedan 2019, Martin Tillberg är min rådgivare. Kontakten med Martin och Fair Investments har alltid fungerat toppen. Med facit i hand efter dessa år kan jag konstatera att det är det bästa som hänt mig att bli kund hos Fair.

Johan Erik Gustaf H

Som vanligt tydligt och trevligt! Gunilla o Johan

Daniel Bo Ivar P
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag är en ganska ny kund men tycker att Beshan har varit otroligt proffsig i alla samtal & började med pensions sparande som gått bra & nu även investerat i annat hos dem. Så ska bli härligt att följa detta framåt.

Karl Thomas Peter L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investments sedan 2023 och har Martin Tillberg som rådgivare. Samarbetet med Fair och Martin har funkat mycket bra. Martin är trevlig, engagerad och driven partner som uppskattas mycket och såklart rekommenderas

Inger Marie E L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Har varit kund hos Fair i närmare 10 år och är mycket nöjd med utvecklingen/resultatet på mina placeringar. Upplever Jan Haversten och Sirous Kia som kompetenta, professionella och lyhörda rådgivare./Inger

Tomas L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair sedan 2016 och ser det som det bästa alternativet av kapitalförvaltning för mig. Som konsult betalar jag gärna för att få en avsevärt bättre avkastning på mitt sparande! Jag är inte snål och jag som kund får en avkastning i slutänden som du har svårt att hitta någon annanstans! Fair ser jag också som den tryggaste förvaltningen, eftersom de omedelbart reagerar på förändringar och risker i mitt/Fairs innehav! Jag tycker det är ett minimikrav på en bra förvaltare att "INTE sitta still i båten" och...

Sebasthian V
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investments sedan 2021 och haft Fredrik Lindgren som min rådgivare sedan 2022. Sen 2021 har min portfölj vuxit med över 80 %, och samarbetet med Fair och Fredrik har varit klockrent! Fredrik är alltid engagerad och ger rådgivning anpassad efter min situation, vi stämmer regelbundet av och diskuterar eventuella justeringar i vår strategi och jag får information relaterat till Fair, samt övrig information som är relevant för mig. Jag rekommenderar både Fredrik och Fair Investments till alla som vill ha en trygg och kompetent rådgivare!

Sofia K
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Fair Investment är en pålitlig partner som erbjuder utmärkta tjänster. Globalförvaltning har bidragit till att öka vårt kapital. Det känns betryggande att ha våra medel där de själva förvaltar sitt kapital. Vi har samarbetat med Sirous Kia sedan 2021 och under denna tid har vi upplevt en hög grad av professionalism och engagemang. Vi kan varmt rekommendera både Fair Investments och Sirous för enastående service och pålitlighet.

Lise Mariann W
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har haft kontakt med Fair Investments närmare tio år. De senaste åren med Fredrik Lindgren som kontaktperson! Är mycket nöjd med hans vägledning när det gäller placeringar som jag gjort hos Fair Investments! Mycket kunnig, professionell och pedagogisk! Fredrik gör allt mycket bra när det gäller förslag på placeringar då syftet är att ytterligare förstärka min ekonomi. När vi möts i våra avstämningar, som sker flertal gånger per år, är det så klart ekonomiska frågor som tas upp. Men också trevliga personliga samtalsämnen...

Olivia R gillar detta
Lotta M
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Varning De bestämmer om , till vad och när du får ta ut dina pengar och betalar dessutom ut dem till ett konto du inte vill Påstridig jobbig rådgivare som dessutom inte besvarar mail på många månader Tvingades till denna kontakt pga ett dödsfall men skulle aldrig frivilligt placera ens en krona här Omöjliga att ha att göra med

Bengt Lennart N
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag kände inte till Fair Investment innan jag första gången fick kontakt med deras rådgivare Jan Haversten. Efter ett antal samtal kände jag mig väldigt nyfiken på att börja investera i deras "Globalförvaltning". Mina förväntningar på tillväxten var inte större än vad jag har och har haft i andra kapitalförvaltingsbolag. Har nu varit kund i 2,5 år och tillväxten på mitt kapital har vida överstigit mina tidigare förväntningar. Jag är också väldigt nöjd med de kvartalsmöten jag har med min kontaktperson Jan Haversten som ger mig god insikt i de aktier som ingår i förvaltningen.

Lars S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag träffade Jan och Sirous för ca 10 år sedan i ett rådgivningsmöte som övereträffade mina förväntningar. Baserat på deras råd placerade jag en del av mitt företags likviditet i enlighet med de råd jag erhöll. Avkastningen har överträffat mina förväntningar och med en resultatbaserad ersättningsmodell skapas bra förutsättningar för samsyn och ett bra långsiktigt samarbete.

Magnus L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag träffade Patrik på Fair Investments som är kunnig och har lång erfarenhet i branschen. Han beskrev förvaltningsmodellen på ett övertygande sätt där Fair i sin analys sticker ut jämfört med andra aktörer . De faktorer som de tycker är viktiga vid val av aktier i portföljen stämmer väl överens med hur jag tänker. Jag valde därför att sätta in delar av mitt bolags överlikviditet och resultatet så här långt har överträffat alla mina förväntningar, så jag har nyligen gjort extrainsättning."

Jonatan Magnus L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Blev kontaktad av Edwin Santesson på Fair Investments i augusti 2024, var först lite skeptisk till det hela och tänkte att det här är inget för en småsparare som mig. men efter att ha haft möte med Edwin och hans kollega Alejandro Echeverri där vi gick igenom upplägget tydligt och alla fördelar men även dom få risker som finns har jag helt ändrat uppfattning och kan verkligen rekommendera Fair Investments, framför allt Edwin och Alejandro. Utvecklingen på mina investeringar hos Fair Investments är över förväntan.

Peder Olof F
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investments sedan 2022 med en pensionsplan. Blev kontaktad av min rådgivare Fredrik L som gav ett trovärdigt och seriöst intryck. Jag satte över en del av mitt pensionskapital och gav honom chansen att visa vad dom kunde göra. Och ca ett år senare flyttade jag allt kapital. Vi har avstämningar så tätt som jag önskar och man kan enkelt ha en egen överblick om man skulle vilja kolla. Avkastningen har hittills överträffat mina förväntningar. Kan varmt rekommendera Fredrik på Fair Investments 👍👍

Frans Peter Klas L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Engagerade, kunniga och trevliga rådgivare, bra avkastning med annan avgiftsmodell än andra. Får mer uppmärksamhet här än hos min vanliga bank. Kan rekommendera mina rådgivare Martin och Sirous. Varit kund snart tre år.

Börje Sören Joacim J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har genom åren provat flera förvaltare med olika filosofier, de flesta går som index eller sämre. Efter några år med Fair Investment har de överträffat mina förväntningar och jag väljer nu att ytterligare investera kapital hos dem. Jag följer Johan B mycket och har läst hans bok (något som alla bör göra), "Fair Investment lever verkligen som de lär". Jag har kontakt med Ludwig och kan starkt rekommendera han och Fair Investment om man vill handla med värdepapper. //Joacim

Carl Svante L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har haft kontakt med Sirous Kia på Fair sedan cirka tio år tillbaka. Sirous är inte bara mån om att kapitalplaceringarna som han gör ska vara tillfredsställande utan även att jag som företagare får en samlad helhetsbild hur jag ska tänka både utifrån företaget och privat. Detta har lett till att det är balans mellan tillgångarna och att respektive tillgångsslag blir så effektivt placerad som möjligt. Sirous har hjälp både mig och min pappa med placeringar och de har varit mycket framgångsrika, till och med under pandemin.

Erik J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Träffade Johannes Hultberg på Nolamässan här i Piteå. Stannade till då jag såg en monter med ett lexikon på en piedestal. Såg direkt att det handlade om Pitemålet. Jag kommenterade någonting där, då kom en ung man fram och började prata med mig. Han bröt ohyggligt på Svenska. Samtalet började med vår dialekt i Piteå. Om hur det var att bo här uppe i norr. Så småningom kom vi in på sparande och aktier. Efter denna händelse ringde Johannes H mej. Detta ledde, efter flera möten, till att jag beslöt sätta mina pengar i ett ISK...

Rolf Peter Henrik L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Efter de 8 år som jag haft mina pengar hos Fair Investments har de hela tiden levererat över mina förväntningar. Min rådgivare Sirous Kia är drivande och engagerad och arbetar aktivt för att mina tillgångar ska vara så väl placerade som möjligt. Han är också den enda som tagit till sig min privata situation och behov och anpassat förvaltningen efter det. Fair Investments är utan tvekan bästa kapitalförvaltaren jag haft!

Rutger W
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investment i mer än fem år. Jag har under den tiden haft ett antal rådgivare som alla har haft ett professionellt bemötande med fokus på mina behov och önskemål. Som kund har Fair Investment uppfyllt mina förväntningar på samtliga punkter. Jag kan rekommendera Fredrik Lindgren som är min nuvarande rådgivare. Fredrik är kunnig, påläst, lyssnar och han leverera.

Anita Susanne Christina J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Som nybliven änka, rädd och orolig för ekonomin blev jag rekommenderad att besöka Sirous Kia, Fair Investments AB. Jag trevade mig fram för att försöka förstå och lära mig mer om hur mina pengar skulle förvaltas. Möttes av en ödmjuk mycket lyhörd, pedagogisk och kunnig person, Sirous, som med stor portion tålamod lotsat mig in i ”investeringsvärlden” Stort Tack för det,. Idag ser jag hur mina pengar växer på ett helt annat sätt än den del som själv förvaltar. Tillit bygger relationer

Peter L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Har varit kund hos Fairinvestments sedan 2016. Mycket bra förvaltning över tid. Har själv inte den tid och kunskap som krävs för en bra förvaltning. Sedan 2022 har jag haft regelbundna avstämningsmöten med Fredrik och Nathalie. Super bra och trevliga. Kapitalet växer och jag känner mig trygg med förvaltningen. Så trygg att även min fru låter Fairinvestments förvalta kapital. Min utvecklig är ca 163 % sedan 2016. Ska snart börja skörda och ser fram emot en trygg ålderdom.

Kent Tomas G
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Halloj. Jag kom i kontakt med Fairinvestment. 2021. Fick en presentation. Som heter duga. 2023, hoppade jag på tåget. Min rådgivare Fredrik Lindgren. Är verkligen korrekt och tydlig.Avstämningsmöten har vi två gånger per år. Det räcker för mig. Mina förväntningar är höga .Det lever Fairinvestment upp till.Kan varm rekommendera. Fairinvestment och Fredrik Lindgren. Med vänlig hälsning, Tomas Gustavsson

John Anders L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Efter mer än fem års samarbete konstaterar jag att Fair Investments AB lyhört agerar på olika internationella marknader vilket gör att placeringarnas lönsamhet blir hög. Företaget undviker genom sin metodik stora kursfall och långsiktigheten belönas i stark, balanserad värdestegring Den personliga kontakten är mycket värdefull, min rådgivare, Fredrik Lindgren, och jag har regelbundna samtal över utveckling och placeringsalternativ. Fredrik är lyhörd och mycket sakkunnig där tidigare rådgivare hos andra förvaltare hamnar...

Magnus N
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Den första förvaltare jag haft som levererat vad de lovat - en bra avkastning! Jag har varit kund i knappt två år och mitt kapital har ökat med drygt 48%. Fredrik Lindgren är en trevlig och engagerad rådgivare som ger ärliga och välanalyserade råd och erbjuder täta uppföljningar, minst 2ggr/år. Med hjälp av hans råd växer mitt kapital till att kunna ge mig det jag vill ha - en god framtida pension medan jag fortfarande orkar njuta av den! Magnus

Jörgen L
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Vi valde Fair Invest efter att vi deltagit i ett informationsmöte år 2016. Affärside´n, som innebar att avgifter endast togs ut då senaste resultat överträffats, tilltalade oss. Vi har erfarenhet av två olika rådgivare, senast Johannes Scepanski, som båda visat sig vara mycket kompetenta och regelbundet via möten informerat oss om det aktuella ekonomiska världsläget samt gett oss goda råd inför fortsättningen. Att vi gjorde ett mycket gott val har ju med tiden visat sig. Från 2016 och fram till idag har vårt insatta kapital mer än fördubblats.

Reyhan P
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Jag har varit kund hos Fair Investments i ett år nu och det som fick mig att välja dom va huvudsakligen avkastningshistoriken. Jämförde en hel del med andra förvaltare innan jag valde att gå vidare med Fair Investments. Nu ett år senare kan jag säga att de håller vad de lovar. Supernöjd över hur allt har skötts och jättenöjd med min rådgivare med all proffesionell rådgivning jag har fått. Kan verkligen rekommendera Fair investments.

Barbro C
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Det som fick mig att välja Fair Investments var framför allt hur de tar ut arvode för förvaltning. Blir det ingen värdeökning på kapitalet tar de inte ut arvode. Vid värdeökning delas vinsten mellan bolaget och kunden på ett förutbestämt sätt. Min nuvarande rådgivare Sirous är trevlig, kunnig och noggrann med att jag som kund får förståelse för vikten av långsiktiga investeringar med jämn och hög värdeökning, speciellt nu i en så orolig tid. Jag har varit kund sen 2017 och mitt kapital som är placerat i Spetsförvaltning...

Mats S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Vi har varit kunder sedan hösten 2016 och är nöjda över förväntan. Det som fick oss att välja Fair Investment var framför allt hur de tar ut arvode för förvaltning. Blir det ingen värdeökning på kapitalet tar de inte ut arvode. Vid värdeökning delas vinsten mellan bolaget och kunden på ett förutbestämt sätt. Rådgivarna är trevliga, seriösa och noggranna med att vi som kunder får förståelse för vikten av långsiktiga investeringar med jämn och hög värdeökning. Fair Investment gör investeringar med sitt eget kapital i samma...

Henrik B
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Har lärt känna Fair Investments för över 5 år sedan. Följt deras utveckling utan att hoppa på tåget. Vilket jag ångrar idag! Men det har jag ändrat på tillsammans med Fair Investments, Sirous Kia och Martin Tillberg. Jag har med professionell hjälp, informationsrika möten skapat mig framtida finansiella muskler och förutsättningar till en rikare framtid för mig och min familj. Ser fram emot vårt långsiktiga samarbete!

Bengt J
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Ett företag som verkligen håller vad de säger. Är kund sedan två år tillbaka, till dags datum ligger vi över deras målsättning på avkastning. Super nöjd och kan verkligen rekommendera Fair Investment.

Lars Arvid B
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Fair har en bra och sund förvaltningsfilosofi. Omdömet 1* nedan är INTE skrivet av mig.

Annika M
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Sirous Kia erbjuder kompetent ekonomisk rådgivning. Fair investments affärsmodell är logisk, och han förklarar den noga. Vi tvekade inte att investera vårt kapital här och så här långt har de överträffat våra förväntningar. Vi känner oss helt trygga med vårt val.

Ingrid eva maria E
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Proffsiga och seriösa rådgivare.

Beatrice marie G
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Trevliga, kunniga och mycket förtroendeingivande. Vi har alltid blivit mycket väl behandlade av trovärdiga och professionella medarbetare på företaget. Vi gläds åt att våra besparingar är trygga och får möjlighet att växa. Beatrice och Stefan Fransson

Per Gunnar Å
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Blev kontaktad av Fair Invest ( Gorm Linfeldt ) hösten -22. Efter ett antal möten där man förstår deras filosofi för kapitalförvaltning har jag numera ett 5-årigt upplägg. Uppskattar deras upplägg för arvoden och seriositeten utan en massa "säljsnack". Är mycket nöjd med den långsiktiga placeringen. Per Å

Kristian S
Skrev om Fair Investments Sweden AB

Blev rekommenderad Fair av en bekant och tog kontakt. Viktor Sörenson ringde upp mig och presenterade ett upplägg som var lockande. Efter en gedigen genomgång av fördelar och risker så valde jag att börja ett samarbete med Viktor och Fair. Utvecklingen av investerat kapital har överträffat mina förväntningar och rekommenderar starkt Fair. Kristian