Mycket enkelt och bra!......................................
Fakturino
År 2012 etablerades Fakturino som första oberoende digitala aktör på marknaden att konkurrensutsätta Sveriges banker och finansinstitut mot varandra. Utifrån Fakturinos eget ursprung i en start-up visste vi med oss att två av de mest avgörande faktorerna för ett företags överlevnad är både tid och resurser. Istället för att...
91 omdömen om Fakturino
Jättebra service och trevliga personal
Dess flexibilitet och förmåga att hitta lösning till komplexa finans behov ;)
Very quick response! and very helpful with answering all my questions!
Bra tjänst. Personligt stöd via mail och telefon. Snabb hantering!
Försäljning av fakturor. Trevligt bemötande och smidig tjänst.
Hjälpte till med så mycket man kunde Utmärkt !!!
Mycket bra kontakt, bra uppföljning. Väldigt nöjd med all hjälp.
Utmärkt bemötande. Trevliga och professionella medarbetare.
Vi "köpta" ett 2-årigt företagslån för att kunna "boosta" vårt företag. Fakturainfo (Leon Engdahl) är nu en värdskattat sparringpartner med många bra input. Vi ser fram mot ytterligare samarbeta. Jag kända inte till företaget förut, men har under hela processen känt förståelse för vårt behov. Fakturainfo är en väldig positiv upplevelse! Poul
Otroligt bra kundbemötande och lyssnar på behov. Fakturino ser verkligen till att hjälpa dig välja den lösning som passar din organisation och håller dig i handen tills allting är slutfört.
Bra kompetens Bra energi Bra slutsats Bra förslag på lösning Snabb återkoppling
Bemötandet och hanteringen av mitt ärende var utmärkt. Vad detta blir över tid går ju inte att svara på idag.
Bygg och måleri enskild firma letade efter en bekväm och säker bil. Vi började söka finansiering och hittade ett erbjudande från IKANO BANK AB. Banken utvecklade ett förslag som vi utnyttjade och fick kreditbeslutet för köpa Volvo XC60, 2016. Vi har kontaktat Leon Engdahl, en företrädare för IKANO Bank, som gav oss all information om villkoren för lånet, harmoniserat frågorna om biluthyrning, inköp och förberedelse av handlingar. Leon har matcha upp med bilförsäljningsbolaget allt, till och med tiden för återkallelse från...
Jätte, jätte, jätte nöjd!!! De hjälp mig kredit och bara för 6 timmar får jag godkänd och pengarna utbetald på kontot!
Snabbt, enkelt och bra service från Leon hos Fakturino! :)
Fakturino hjälpte oss med ett företagslån. Jag blev väldigt bra bemött. Eftersom jag har jobbat med fakturino tidigare så visste jag att dom skulle leverera. Sammanfattningsvis så är fakturino otroligt proffsiga. Mvh Franco Fratelligruppen AB
Alltid enkla att få hjälp ifrån, Fakturino verkar ha stor kontaktnät inom finans det underlättar oerhört!
Väldigt bra service Rekommenderas.
Fakturino är en bra tjänst i fakturadjungeln där ute. Enkel och förmånlig att använda!
Bra service och snabb hantering
Mitt företag behövde låna en del och tack vara Fakturino gick det snabbt och enkelt. Rekommenderar.
utmärkt och snabb och bra service.
Helt okej. Kunde sin sak hjälpsam snabba svar på mejlen!
Fakturino är ett bra och givande företag
Bra säljkontakt och förslag, Toppen
jätte nöjd, bra och snabb service
Min kontakt med Fakturino har fungerat väldigt bra, snabb och superbra service och över huvud taget en väldigt positiv upplevelse. Resultatet blev dessutom ett samarbete med en ny partner, som nu sköter mitt företags fakturering. Jag är mycket nöjd och glad att jag anlitade Fakturino och rekommenderar dem varmt!
Jag fick jättebra bemötandet och bra hjälp, jag är jätte nöjd med företaget.
Fick hjälp med bättre avbetalnings plan än jag hade tidigare ! Mycket nöjd
Fantastiskt alternativ för att slippa att leta i bankdjungeln och få massa UC i processen! Skönt med en sådan tjänst även för företag.
Snabba ,effektiva och till stor hjälp
Dom var väldigt hjälpsamma, vi fick hjälpen som vi inte visste om att det fanns att få.
Mycket bra och snabbt bemötande som resulterade i en lösning som passar oss.
TREVLIGT BEMÖTANDE PROFSIGT OCH SNABBT.MKT
Fakturino hjälpte mig med ett företagslån och utförde allt mycket proffsigt och med en stor ödmjukhet inför mig som kund. Kan varmt rekommendera att vända sig till Fakturino!
Snabbt och enkelt. Bra uppföljning och engagemang. Och vi fick ett bättre erbjudande än när vi kontaktade enskilda aktörer. Rekommenderas!
Fungerade över all förväntan . Snabbt och proffsigt vi sänkte från 3,5% till 1.7% istället på faktura köp
Jätte bra kundbemötande o service
Det var enkelt att använda och fick ett bra erbjudande.
Jag fick tydlig och relevant information och jag upplever att Fakturino personal är engagerad och enkla att samarbeta med.
Mycket bra service, snabb och korrekt
Väldigt fint bemötande och skön service.
Hej, Har prec använt mig av fakturinos tjänster och vart extremt nöjd då dom tog fram det bästa alternativet för mig och mitt företag! Extra plus till Simon hos fakturino för bra bemötande och återkoppling! Med vänlig hälsning, Nikitas ELstrax
Mycket bra service Måste jag säga Bra bemötandet
Dom hjälpte oss med ett lån från Fendea Mycket trevliga och bra service Simon hjälpte till mycket så vi igenom lånet
Professionellt bemötande, kunniga rådgivare.
De gjorde ganska bra jobb!!! Varmt rekomenderar!!! Mvh ATB Stockholm AB
Jag upplever faktorino och dess medarbetare som skickliga förmedlare. Det var Fakturino som förmedlade mellan Waamo Enterprise som låntagare och Fendea Finans som långivare. Fakturino gjorde förmedlingen från början till slut och Vi Waamo Enterprise är jätte nöjda med Fakturino och dessmedarbetare.