Emma Walther

Emma Walther

Emma Walther är mäklare på Fastighetsbyrån Ale

Emma Walther har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Emma Walther har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Walther har haft 103 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

284 omdömen om Emma Walther

Sedan starten hos Reco 2020
Dijana S
Nödinge

Vi har köpt och sålt med Emma och har känt oss väldigt fint bemötta och omhändertagna. Emma är kunnig och vi har upplevt henne som en väldigt proffsig mäklare. Den trygghet och kommunikation hon har bidragit med är vi oerhört tacksamma för. Vi rekommenderar Emma start i val av mäklare.

Maria K
Älvängen

Väldigt flexibel och trevlig!

Ingrid R
Nödinge

Jag hade inte större förväntningar mer än att det skulle vara en mäklare som känner väl till Nödinge och den prisbild som gäller i Nödinge vid den tid vi sålde vårt hus, samt vara stöttande i hela säljprocessen. Emma var väldigt bra stöttning när vi sålde vårt hus. Emma svarade näst intill alltid när vi ringde. Ibland kunde man ju komma på en fråga och inte vilja vänta tills måndag kom.

Monika R
Älvängen

Detta är hus nr 2 Emma har sålt för oss och det säger väl en del!

Lena E
Nödinge

Lyhörd, professionell med god kunskap om kommunen, rekommenderar henne varmt!

Ibrahim N
Nol

Jag är otroligt nöjd med Emma som mäklare! Hon är både skicklig och professionell i sitt arbete. Emma tar sig verkligen tid att lyssna på sin kund och förstå behoven, vilket gör hela processen både smidig och trygg. Hennes engagemang och kunskap märks i varje steg längs med hela processen. Jag kan varmt rekommendera Emma till alla som söker en mäklare som är lyhörd, pålitlig och kunnig.

Magnus L

Tack för ditt engagemang, Emma är bäst! 🏆

Christian S
Nödinge

Snabb återkoppling, proffsigt och supertrevligt bemötande. Vi väljer Emma Walther om vi säljer i framtiden!

Thomas J
Älvängen

Vi hade en affär som krånglade till sig, men Emma löste knutarna på ett bra sätt så allt löste sig i slutändan. Hon var väldigt engagerad i att finna en lösning på det uppkomna problemet

Nishant N
Nödinge

She is very helpful and understanding and always makes you feel comfortable