Insatt, kunnig, alert, sympatisk och trevlig.
Robert Kassar
Robert Kassar är mäklare på Fastighetsbyrån Årsta
.Robert Kassar har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Robert Kassar har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 276 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Kassar har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
276 omdömen om Robert Kassar
Upplevde Robert som oärlig och kände inget större förtroende för honom. Flertalet uppgifter som vi frågade Robert om och sedan kunde kontrollera hade Robert uppgett felaktigt. Utropspriset motsvarade inte alls marknadsvärdet och kändes som ett "lockpris". Ett av buden tog låg tid att få offentligt publicerat och skedde först efter påminnelse. Kontrakskrivningen gick däremot smidigt.
Hej Alice, Jag vet inte riktigt om det är rätt lägenhet ni skriver om nu? Jag har sålt föreningens senast sålda objekt och haft samma information gällande allt som berör genom tät dialog med byggherren och styrelsen. Jag visade er slutpriser på identiska objekt och visade er även förslag på andra objekt i det fall ni inte tyckte att prisbilden passade förväntningen, men ni valde ändock att gå vidare med lägenheten, beslutet har alltid legat i era händer. Jag ringer upp er så stämmer vi av!
Robert är förtroendeingivande, trevlig, har mycket god kunskap kring bostadsmarknaden och är alltid behjälplig med att svara på frågor. Vi är otroligt nöjda, för oss var Robert ett självklart val när vi valde honom. Det viktigaste i en bostadsaffär är tillit, trygghet samt smidighet och ett proffesionellt samarbete vilket man får med Robert ! Robert en en klippa!
Robert verkar kunnig och saklig. Bra bemötande. Kan varmt rekommendera Robert till mina vänner och bekanta.
Ett trevligt bemötande och gav ett kunnigt intryck. Tydlig med all information. Gav ett förtroendeingivande intryck.
Kan varmt rekommendera Robert . Har stöttat mig fullt ut i processen med min lägenhetsförsäljning .Alltid varit tillgänglig då jag sökt honom , svarat snabbt på Mail eller sms . Lugnat mig då jag stressat under processen . Visning en söndag , såld tre dagar senare .
Korrekt,lyssnande med proffesionellt handlag
Jag känner mig supernöjd med mitt köp. Mycket bra, korrekt och ansvarstagande samt dessutom trevlig.
Ett mycket vänligt och professionellt bemötande som ingav förtroende. Vi förväntade oss att få hjälp och råd med allt administrativt och praktiskt runt försäljningen av vår lägenhet, vilket vi fick. Vi hölls informerade under hela processen vilket kändes tryggt. Robert var lätt att komma i kontakt med och kunde svara på våra frågor.
Snabb, enkel och smidig försäljning med Robert!