Susanne svarade och återkopplade mycket snabbt och tydligt vid vår förfrågan. Allt har varit tydligt och professionellt genom hela vår process och vi kan varmt rekommendera Susanne som mäklare.
Susanne Hansen
Susanne Hansen är mäklare på Fastighetsbyrån Båstad
.Susanne Hansen har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Susanne Hansen har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Susanne Hansen har haft 20 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
107 omdömen om Susanne Hansen
Bra och vänligt bemötande. Ingenting att anmärka på utan allt fanns på plats utifrån förväntningar. Kan starkt rekommendera Susanne som mäklare.
Informativ, tillmötesgående, trevlig.
Susanne har varit mycket bra och jag hoppas att huset är sålt.
Susanne var engagerad och tillgänglig, och gjorde det lilla extra för att underlätta och möjliggöra vår bostadsaffär!
Allt har varit toppen, Susanne har varit väldigt hjälpsam.
Tillmötesgående och duktig på att återkoppla
Susanne är mycket trevlig, noggrann, effektiv och vi fick ett professionellt bemötande på alla sätt.
Det märks att Susanne brinner för sitt jobb! Hon är proffsig, ger bra guidning och uppdatering genom hela processen.
Susanne Hansen är professionell och hade mycket god kännedom om objektet, vilket var till stor hjälp för oss. Tillgänglig och svarade snabbt. God kommunikation. Tydlig, informativ, glad, vänlig och tillmötesgående. Vi känner oss mycket trygga med att ha Susanne som vår mäklare i denna affär.