Katarina Lind

Katarina Lind

Katarina Lind är mäklare på Fastighetsbyrån Ekerö

Katarina Lind har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Katarina Lind har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 93 omdömen med ett betyg på 4.8. Katarina Lind har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

93 omdömen om Katarina Lind

Sedan starten hos Reco 2018
Dick Oliver N
Ekerö Älvnäs

Jag har bara positiva erfarenheter av Katarina. Hon är kunnig, korrekt och lätt att samarbeta med när det till exempel gäller diskussioner om hur vi ska gå tillväga, nästa steg och så vidare.

Therése Viktoria A
Ekerö Sandudden

Trevlig, proffesionell och gjorde ett fint arbete med försäljningen av vår bostad. Rekommenderar varmt.

Kenneth H
Färingsö Kungsberga

Jag är jättenöjd och glad. Katarina är ett föredöme, förtroendeingivande och härligt avslappnad.

Natalie S
Köpte sitt hus med hjälp av Katarina Lind en del av Fastighetsbyrån Ekerö
Ekerö Skärvik

En väldigt vänlig mäklare som har förmågan att vara saklig och korrekt och inte för "säljig". Vi uppskattade verkligen kontakten med Katarina och skulle gärna båda köpa och sälja med hennes hjälp i framtiden.

Anders O
Ekerö Tätort

Väldigt trevlig och gjorde ett bra jobb vid vår försäljning.

Emily O
Ekerö Gällstaö

Mycket erfaren och hög integritet. En förtroende ingivande mäklare!

Sven Edvard E
Ekerö Sandudden

Engagerad, personlig och proffsig

Maria Rebecca Elena B
Ekerö Lundhagen/Träkvista

Vi träffade flera mäklare innan vi bestämde oss för Katarina. Det har känts tryggt och smidigt från början till slut och framför allt inget hymlande på något vis, raka puckar i alla dialoger och alltid den där glimten i ögat! Tack för att vi chansen att jobba med dig i vår försäljning, ingen gör det som du 👍🏼👍🏼

Svar från Katarina Lind

Tusen tack! Fantastiskt roligt att höra att ni är nöjda. Jag vill tacka för förtroendet och jag kommer att ha med mig alla våra roliga stunder med mycket skratt:-)

Leif Urban N
Ekerö Helgö

Proffsigt och rakt på sak under hela förloppet

Artan I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Katarina Lind en del av Fastighetsbyrån Ekerö
Ekerö Tätort

Korrekt, hjälpsam och pålitlig. Rekommenderas.