Mäklare på Ekerö

6 rekommenderade mäklare på Ekerö kommun

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Ekerö! På denna vackra ö strax utanför centrala Stockholm finns vi redo för att hjälpa dig till drömboendet.
    Roland V
    Roland V: Sophia var mycket proffesionell och förtroendeingivande när vi sålde vår villa.
  • Driver du mäklarfirma i Ekerö?

• MOHV Ekerö

Verifierat företag
    151 omdömen
    Cecilia G
    Cecilia G: Vi har haft kontakt med Susanne inför att vi köpte ett objekt som hon sålde. Vi är jättenöjda med bemötande, kommunikation och alla delar av processen.
  • Fastighetsbyrån Ekerö

Verifierat företag
    480 omdömen
    Vi skräddarsyr vår mäklartjänst efter dina behov och önskemål. Välkommen!
    Emily O
    Emily O: Mycket erfaren och hög integritet. En förtroende ingivande mäklare!
  • Lena Birgitta S
    Lena Birgitta S: Mäklaren Fredrik Drougge är mycket trevlig, kunnig ,och seriös. Vi rekommenderar honom varmt.
  • Sara K
    Sara K: Köpte bostad via mäklarringen under 2013. Mäklaren som sålde objektet var extremt partisk mot säljaren och tyckte att vi skulle stå för kostnader som låg på säljarens ansvar. Däröver när jag försökte boka visning på objektet så var det problematiskt då hon tyckte att jag skulle avbryta min tjänsteresa för att kunna gå på visningen som var planerad istället för att låta oss få en "privat" visning. Kan tyvärr säga att jag endast köpte objektet pga att jag förälskat mig i huset. Mäklaren var nästan att vi funderade på att backa. Säljaren berättade senare för oss att hon haft funderingar på att byta mäklarfirma då denna upplevde mäklaren endast som gullig, men det hände inget. Nä, om jag någonsin säljer så blir det inte via mäklarringen.
  • Driver du mäklarfirma i Ekerö?

• Maili L
    Maili L: Jag har renoverat min lgh med en entreprenör som ej varit ett dugg proffesionell, varken i dialog eller utförande. Till slut bokade jag besiktningsman för att få hjälp mot entreprenör. Besiktningsmannen var sååå tydlig och gav inte entreprenören en chans att komma undan. Han berättade också vad som skall anses godkänt resp underkänt på ett lättförståeligt sätt. Det bästa var när han beskrev konsumenttjänstlagen och hur det kommer slå mot entreprenör om han inte gör sitt jobb ordentligt. Jag fick inte bara hjälp och rätt mot entreprenör, jag känner också att jag fått upprättelse. Stort tack till er på Besiktningsexperten i Sthlm AB, ni har gjort mig glad igen. Tacksam Maili Lindmäe