Tillmötesgående, trevlig och positiv. Alltid tillgänglig, snabb på att ge återkoppling. Hjälpsam. Kanske inte riktigt helt insatt i alla handlingar och juridik, men tog hjälp av kollegor för att ordna upp de frågor som uppstod.
Fastighetsbyrån Eriksberg
211 omdömen om Fastighetsbyrån Eriksberg
Positiv, lättillgänglig, tillmötesgående. Kan varmt rekommenderas
Tusen tack för de fina orden! Det värmer verkligen att höra. Att få vara en del av denna affär har varit en sann glädje, och det betyder mycket att du uppskattar mitt arbete. Stort tack för förtroendet!
Snabb respons och trevligt bemötande.
Ingen stress utan lugnt och behagligt. Känns tryggt. Lätt att tala med och proffsig.
Mycket trevlig. Kändes tryggt.
Han är grymt mäklare har bra bemötande hjälpsam ansvarsfull bra och tryggt samarbete genom hela resan oavsett om ni köper eller säljer bostad.
Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för mig. Jag är tacksam för förtroendet och att ha fått vara en del av din bostadsresa.
Vi är otroligt nöjda med Labinot som mäklare! Han var tydlig, trygg och mycket proffsig genom hela processen. Labinot höll oss väl informerade och såg till att varje moment hanterades på bästa sätt. Försäljningen sköttes med stort engagemang, och vi kunde inte vara mer nöjda. En mäklare vi varmt rekommenderar!
Stort och varmt tack för er fantastiska återkoppling! Det betyder verkligen mycket för mig att ni känner er nöjda och trygga genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och jag uppskattar ert förtroende. Jag önskar er all lycka framåt och ser fram emot att hålla kontakten. Tveka inte att höra av er om jag kan hjälpa till med något i framtiden!
Labinot was quick in his responses and the interactions were smooth with the seller. The overall experience was very good.
Thank you for your kind words! It was a pleasure assisting you throughout the process. You were a fantastic buyer, communicative, straightforward, and a joy to work with. Wishing you all the best in your new home! Best regards, Labinot Aruqaj
Väldigt bra bemötande. Trevlig och positiv. Lugn trots svår marknad. Jag är nöjd med Labinot och skulle rekommendera honom. Engagerad och hjälpsam.
Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag uppskattar ditt förtroende.
Labinot visade på ett fantastiskt engagemang genom hela försäljningen. Han höll oss ständigt uppdaterade och hade en tydlig plan på hur vi skulle nå vårt mål och en lyckad försäljning. Vilket vi också gjorde. Vi skulle absolut ge Labinot nytt förtroende vid en eventuell framtida bostadsaffär.
Tack så mycket för de fina orden och för ert förtroende! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med försäljningen och resultatet. Det var ett nöje att få hjälpa er genom processen, och jag ser fram emot att kunna hjälpa er igen vid framtida bostadsaffärer. Stort tack ännu en gång och lycka till framöver!
Pervoja ime me Labinotin si mäklare eshte perfekte shum i sakte ne pershkrimin e baneses njeri shum i zgjuar dhe shum i sjellshem.Jemi shum te kenaqur me zgjedhjen qe kemi bere.
Faleminderit shumë për fjalët e mira dhe për besimin që keni treguar ndaj meje! Është kënaqësi e madhe të punoj me njerëz të tillë si ju. Jam shumë i lumtur që jeni të kënaqur me zgjedhjen tuaj dhe gjithmonë do të jem këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap tjetër. Ju uroj të gjitha të mirat dhe shpresoj që të bashkëpunojmë edhe në të ardhmen! Më Mirë, LABI
Om jag skulle beskriva Labinot som en mäklare skulle jag säga att han är fantastiskt. Jag är mycket nöjd med Labinot.
Tack så mycket för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för mig att höra att du är nöjd med mitt arbete. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa dig, och jag ser fram emot att fortsätta vårt samarbete i framtiden!
Jag är otroligt nöjd med Labinot som mäklare! Från början till slut var han både professionell och engagerad. Han lyssnade noggrant på mina behov och förväntningar, och lyckades överträffa dem genom hela processen. Labinot var alltid tillgänglig, höll mig uppdaterad och gav mig den trygghet jag behövde. Hans djupa kunskap om marknaden och hans förmåga att förhandla gjorde att jag kände mig i trygga händer.Han är bästa mäklare!
Tusen tack för dina fantastiska ord! Det värmer verkligen att höra att du är så nöjd med mitt arbete. Jag strävar alltid efter att ge det lilla extra för mina kunder, och att veta att jag kunnat överträffa dina förväntningar gör mig extra glad och tacksam. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och jag är så glad att du kände dig trygg och väl omhändertagen. Tack igen för ditt förtroende – jag ser verkligen fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! All well, Labinot Aruqaj
Jag upplever Labinot som mycket engagerad och kunnig. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete och försäljningen av lägenheten
Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att du är nöjd med vårt samarbete och försäljning av lägenheten. Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen, och ditt förtroende betyder mycket för mig. Stort tack igen, och jag önskar dig all lycka framöver! Labinot Aruqaj
Bästa mäklaren på hela världen!
Tack så allra vänligast för de fina orden! Det värmer verkligen att höra. Jag ser fram emot att fortsätta hjälpa till!.
Trevlig och duktig. Tack så mycket
Tack för era vänliga ord. Bara trevligt att tillmötesgå er i affären!.
Väl bemött! Positiv och hjälpsam.
Tack så mycket för den fina kommentaren Maria! Det gläder mig att höra att ni är nöjda med bemötandet och hjälpen!.
Trevlig med perfekt balans mellan professionell med mycket kunskap samt erfarenhet och personlig. Man känner sig omhändertagen, i trygga händer!
Mycket trevlig. Kan sin sak. Bra bemötande
Tack så mycket för de vänliga orden Mikael. Bara trevligt att tillmötesgå dig i affären och välkommen till Göteborg!
Trevligt och bra bemötande. Svarade när behövde hjälp eller fråga.
Lyhörd, kämparglöd och ger aldrig upp. Varit nöjd med Labinot sedan dag ett och det viktigaste av allt är att han har fått mig att känna mig trygg i min bostadsresa.
Bästa Julia - Tack så otroligt mycket för dina värmande ord! Att höra att du har känt dig trygg och nöjd under vår gemensamma resa betyder allt för mig. Denna feedback som ger mig energi och motivation att fortsätta leverera det bästa för dig och alla mina kunder. Jag är oerhört tacksam för förtroendet du visat mig och ser verkligen fram emot att fortsätta vår fantastiska bostadsresa tillsammans! All the best, Labinot Aruqaj
Personlig och öppen mäklare som jobbar hårt.
Tack så mycket för de vänliga orden Albin! Det är verkligen uppskattat! All the best; Labinot Aruqaj
Jag är väldigt nöjd med Labinot. Otroligt trevlig och lättsam att ha och göra med.
Tack så mycket för ditt vänliga omdöme Emil! Det gläder mig att höra att du är nöjd och att du upplever mig som trevlig och lättsam att ha att göra med. Varmt välkommen till Lindholmen. Jag ser fram emot att fortsätta hj dig på bästa möjliga sätt. All the best, Labinot Aruqaj
Mycket trevligt bemötande. Labinot är en mycket professionellt och trevlig. Det är lätt att jobba med. Det kändes som att det finns ingen som går inte att fixas! Alltid är positiv och glad och kan sitt jobb till 100%. Rekommenderar starkt.
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det värmer verkligen att höra att du upplever mitt bemötande som trevligt och professionellt. Det är alltid en glädje att arbeta med positiva och engagerade människor som du Elena. Jag ser fram emot fortsatt gott samarbete och önskar dig en underbar dag! Tack igen för din uppskattning och förtroendet! KRAM // Labinot Aruqaj
För att vara väldigt ny inom köpande av bostäder så tog Labinot god hand om mig. Han var informativ, förklarande och väldigt hjälpsam då han alltid hade kontakt och hjälpte mig steg för steg oavsett tidpunkt på dygnet. Tack vare honom så har jag fått min drömbostad och jag rekommenderar alla att använda Labinot då han är exceptionellt professionell och är väldigt brydd om dig och dina tankar. Kan inte rekommendera Labinot nog, världens bästa mäklare och det var en ära att få ta hjälp av honom.
Tack så mycket för dina vänliga ord Rebin! Det var verkligen en ära att få hj dig i köpprocessen och se till att du fick din drömbostad. Jag är så glad att jag kunde vara till hjälp när du behövde stöd, så klart oavsett tid på dygnet. Att du känner att jag var professionell och engagerad i dina tankar betyder mycket för mig. Jag önskar dig stort grattis till din nya bostad och är tacksam att du rekommenderar mitt arbete. Om du någonsin har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att höra av...
Bra Allt Det fungerade perfekt
Det gläder mig att höra att allt fungerade perfekt för dig Mattias! Om du någonsin har ytterligare frågor eller om det är något annat jag kan hjälpa dig med, tveka inte att säga till. Önskar dig allt gott och fortsatt framgång i din nya bostad! Vänliga hälsningar, Labinot Aruqaj
Riktigt bra service, alltid upptaderaing
Tack så mycket! Det värmer att höra att du uppskattar min service och uppdateringar, väldigt viktigt när det kommer till försäljningar. All the best, Labinot Aruqaj
Mycket trevlig och snabba svar
Tack för dina vänliga ord Patrik! Det gläder att höra. All the very best, Labinot Aruqaj
Mycket trevlig och kunnig person. Jag hade stor glädje att ha han som mäklare.
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det gläder mig att höra att du uppskattade min service som mäklare och att du hade en positiv upplevelse. Tack igen och ha en fantastisk dag! // Labinot Aruqaj
Professionellt, effektivt, hjälpsamt och lyhört
Jag strävar alltid efter att leverera bästa möjliga kundupplevelse.Glädjande att höra att du upplevde min service som professionell, effektiv, hjälpsam och lyhörd. En fortsatt fin dag, Labinot Aruqaj
Bra bemötande, informerade bra. Lyssnade och gjorde ett bra jobb utifrån våra förväntningar.
Tack snällast för dina vänliga ord! Att lyssna och förstå mina kunders behov är av yttersta vikt för mig. Jag strävar alltid efter att skapa en positiv och givande upplevelse. Kundens feedback är en viktig drivkraft för förbättring och jag är tacksam för möjligheten att vara till hjälp. Ser fram emot att fortsätta bistå Er på bästa möjliga sätt! Mvh, Labinot Aruqaj
Redan från första kontakten med Labinot fick vi ett mycket bra intryck. Labinot är professionell, tillmötesgående och kunnande. Från visning till köp har han varit där att förhandla med säljare och besvarat de frågor vi haft. Kommer absolut rekommendera och själva använda oss av denna mycket kompetente mäklare i framtiden.
Tack allra vänligast för dina vänliga ord Sebastian! Det var en glädje att assistera dig/er under processen, och jag är tacksam för att du tog dig tid att dela din erfarenhet. Om det finns något annat jag kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot möjligheten att arbeta med dig igen. All the very best, Labinot Aruqaj
Professionell och hjälpsam, allt går som det skulle. Jag är super nöjd.
Stort tack för dina vänliga ord Kaixin! Det gläder mig att höra att du är supernöjd med vårt samarbete. Jag strävar alltid efter att leverera en professionell och hjälpsam service, och det är fantastiskt att se att det uppskattas. With kind reg, Labinot Aruqaj
"I had a fantastic experience working with Labinot. His professionalism, attention to detail, and commitment to meeting my needs were exceptional. Throughout the entire process, he provided expert guidance and ensured that everything ran smoothly. I couldn't be more satisfied with the results and wouldn't hesitate to recommend Labinot to others in need of their services."
Thank you so much for your kind words! It was truly a pleasure helping you throughout the process, and I'm glad to hear you had a great experience. I appreciate the trust you place in my services. If you ever need help in the future or have any recommendations, please get in touch. Wishing you all the best, Labinot Aruqaj
Snälla och korrekt. Hjälpsam och mycket duktig mäklare.Jag tror att är perfekt!
Det är alltid mitt mål att ge den bästa servicen till mina kunder, och jag uppskattar verkligen din feedback. KRAM // Labinot Aruqaj
Labinot är en trevlig och hjälpsam person. Vi förväntade oss att sälja vår lägenhets under en kort period, då dök Labinot upp med hans briljanta idéer kring det och sättet som han jobbar som mäklare gjorde så att vi kände oss trygga under hela försäljningens processen. Jag rekommenderar starkt Labinot Aruqaj.
Jag är så tacksam för möjligheten att vara en del av försäljningsteamet med dig som säljare och att ni är nöjda med resultatet. Tack igen för är förtroende och era vänliga ord. Jag önskar är allt gott framöver. All the very best, Labinot Aruqaj
Labinot imponerade oss med sin förmåga att förstå våra behov och önskemål. Vi kände oss verkligen trygga under hela försäljningsprocessen. Labinots passion för sitt arbete gjorde hela processen otroligt smidig och stressfri. Vi rekommenderar starkt Labinot till alla som letar efter en pålitlig, erfaren och noggrann mäklare! /Valerie & Daniel
Jag vill ta ett ögonblick för att tacka Er Valerie och Daniel, för de mycket vänliga och uppmuntrande orden ni delade om ert samarbete med mig. Det var en ära att få vara med och hjälpa till med köpet av er fina bostad. Att veta att ni kände är trygga och nöjda med hela försäljningsprocessen är det bästa erkännandet jag kan få. Jag är verkligen passionerad för mitt arbete och att kunna göra processen smidig och stressfri är alltid mitt mål. All the very best, Labinot Aruqaj
Snällt och duktig .Hjälpsam person och korrekt med allt.!👏👏👏
Att vara hjälpsam och korrekt är grundläggande för mig i mitt arbete som fastighetsmäklare och jag är glad att jag har kunnat möta dina förväntningar. Om det någonsin uppstår något behov i framtiden eller om du har vänner eller bekanta som behöver liknande hjälp, tveka inte att rekommendera mig. Jag är här för att stöta och hjälpa till. Kram // Labinot Aruqaj
Labinot levde upp till alla mina förväntningar. Han är alltid enkelt att nå och man känner sig alltid hörd.
Bästa fina Ermal. Så hjärtligt glad för dig, det ska bli så spännande att följa din resa! All the way to the top! Kind reg, Labinot Aruqaj
Labinot har varit super trevlig från första dagen. När vi träffades på visningen var han super hjälpsamt och avslappnad, men har såg till att vi fick allt information som behövdes och mer. Under budgivningen var har lätt tillgängliga och hjälpte till när vi fick problem med mobilen och bank id. Alltid snabbt att svara på mejl och super trevlig
Tack allra snällast för dina fina ord Daniel, de värmer. Så trevlig att tillmötesgå dig och Léonie i affären. Snart är det tillträde och då får ni ett perfekt hem där ni kan skapa goda minnen och låta fantasin flyga fritt! All the very best, Labinot Aruqaj
Mäklaren som alla borde jobba med när de ska sälja sin fastighet. Jag tycker att Catharina lyssnar, vi kan bolla idéer, lösningar mm. Det märks att hon har en otrolig erfarenhet och kan marknaden för just vad vi håller på med nu och det är lägenheter. Rekommenderas varmt!
Han är väldigt bra om hjälpsam
Tack snällast Jewan, super trevlig att tillmötesgå dig i affären. All det bästa för din fina familj. KRAM
Labinot kämpade hårt i den tuffa bostadsmarknaden och gjorde ett fantastiskt jobb, vi är väldigt nöjda och rekommenderar honom gärna till andra! Mycket engagerad och professionell vid försäljningen både för säljaren och för köparen. Hjälpsam och sköter hela processen utmärkt, han höll oss uppdaterade hela tiden och för oss det har verkligen varit en enkel och smidig resa med honom
Bästa fina Marin.. Alla dessa trevliga och fina ord gör all tuff arbete värt mödan. Magiskt glad för din skulle och affär. Nu väntar nya god tider att se fram emot. All the very best, KRAM // Labinot Aruqaj
Han är jättebra och positiv vi är nöjda från han och jag rekommenderar han for andra min kompis som söker lgh tack MVH GHOLAM ABBAS
Tack snällast för dina fina ord Abbas. Jätteglad för dig och din nya resa i livet. All the very best / Labinot Aruqaj
Han är en professionell mäklare som har en bra kundservice och kommunikation. Han hjälper både säljare och köpare professionellt. Om vi bestämmer oss för att sälja vår lägenhet i framtiden för att köpa en större. Ska kontakta honom.
Tack allra vänligaste för dina fina ord Abiodun. Blir så glad när alla parter är nöjda i en affär. Du och din fina familj kommer stortrivas i bostaden. All the very best, Labinot Aruqaj
Det finns mäklare och sen finns det mäklare som Labinot! Inget skitsnack, raka rör hela vägen.
Din feedback glädjer och gjorde precis min helg. Jätteglad för din nya fina bostad! Njut av din semester så syns vi snart till tillträdet. Kind reg, Labinot Aruqaj
Hej Catharina var superbra! Väldigt tillmötesgående och hjälpsam genom processen med försäljningen. Kan varmt rekomendera Catharina
Passion Hjärta Ödmjuk Bara några få ord som beskriver denna hårt arbetande mäklare Labinot är mäklarnas mäklare och inte bara en tom kostym med blekta tänder Otroligt proffsig, kunnig och lyhörd Han prickade alla våra förväntningar och lite till Vann vårt förtroende redan i första samtalet Det var aldrig några tomma ord (BS) och vi kände oss 110% bekväma genom hela processen Otroligt imponerad Hatten av till dig Labinot
Detta gjorde hela min morgon, TACK snällast för att ni valde mig som mäklare och TACK snällast för dina fina ord. Jag är så glad för Er skull. Nu väntar nya fina minnen för er att skapa ihop. Mycket Kärlek / Labinot Aruqaj
Labinto är en oerhört duktig och kompetent mäklare. Han är förtroende givande genom sitt varma, och personliga bemötande med god säkerhet i sin yrke. Är glad att honom som mäklare.
Tack allra vänligaste Sima, med dina fina ord gjorde du precis min morgon. Så glad för er fina affär, många goda minnen väntar. KRAM, Labinot Aruqaj
Labinot är en positiv fläkt. Han driver smidigt processen framåt med mycket stort engagemang. Kan starkt tipsa om honom.
Tack så snällast för dina fina ord Agathon, mycket av den fina framgången i affären var också pga vårt samarbete, den vill jag tacka vänligast för. En fortsatt fin vecka till dig. KRAM, Labinot Aruqaj