Anna Hermansson

Anna Hermansson

Anna Hermansson är mäklare på Fastighetsbyrån Filipstad

Anna Hermansson har varit registrerad mäklare sedan 1995-03. Anna Hermansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Hermansson har haft 59 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

48 omdömen om Anna Hermansson

Sedan starten hos Reco 2023
Tobias E
Filipstad

Bra ! Ringer alltid tillbaka! Fins det problem så fixar hon det !

Jenny A
Filipstad

Anna Hermansson på Fastighetsbyrån Filipstad gav ett helt fantastiskt bemötande. Hon var tillgänglig, lyhörd och svarade på alla frågor med stor professionalitet. Hennes tillmötesgående och familjära sätt skapade en trygg och positiv upplevelse. Jag hade inga särskilda förväntningar, men efter denna erfarenhet vet jag vad exceptionell service innebär.

Emma O
Filipstad

Anna har varit väldigt engagerad, hjälpsam och lyhörd för våra behov och önskemål som säljare. Vi upplevde också att hon var på både säljare och köparen sida på ett fint sätt, väldigt mån om att alla skulle vara nöjda under processen och få all information hela tiden.

Dick L
Filipstad

verkade lite slött i början men till slut blev huset sålt, efter att vi sagt till henne att vi skulle kontakta annan mäklare

Eva-Lott N
Storfors

Trevligt bemötande. Ärlighet ang bostaden och mycket tillmötesgående när det gäller visningarna av bostaden. Verkar förtroende givande och trygg att ha med att göra.

Jens N
Storfors

En väldigt trevlig o engagerad person som inte bara försöker sälja utan även engagerar sig på mina fritidsintressen som fiske och försöker hjälpa till

Tryggve E
Nykroppa

Glad och enkel i bemötande och bra information. Engagerad i fastighetsaffären så det blev intressant att köpa.

Stefan F
Filipstad

Trevlig och kunnig mäklare. Hade inga förväntningar men blev väldigt väl omhändertagen.

Rose-Marie J
Storfors

Mycket duktig och tillmötesgående. Hade lite problem i början med att få kontakt, men det löste sig och har fungerat utmärkt sedan dess.

Inger Margareta N
Filipstad

Fått ett bra bemötande av mäklaren som har gett tydlig information i alla frågor. Har även varit lättillgänglig både via telefon, sms och mail. Mina upplevelser av försäljningen har bara varit goda där mäklaren har uppvisat ett professionellt kunnande.