Carl Boman

Carl Boman

Carl Boman är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Carl Boman har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Carl Boman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.8. Carl Boman har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

90 omdömen om Carl Boman

Sedan starten hos Reco 2021
Hidaya E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Carl Boman en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Vi är otroligt nöjda med vår erfarenhet av Carl! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor och var mycket kunnig om marknaden och området, vilket gav oss stort förtroende. Processen gick smidigt från början till slut, och det märktes att Carl lade ner tid och energi på att hitta rätt köpare och för att få bästa möjliga pris för min bostad. Vi uppskattade särskilt hans tydlighet och att han verkligen lyssnade på våra behov och önskemål. Vi rekommendera Carl till alla som letar efter en engagerad och pålitlig mäklare!

Julia C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Carl Boman en del av Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Hisings Kärra

Det va jätte bra! Köpet var smidigt och vi fick snabba svar!

Blerim K
Biskopsgården

Upplevde Carl väldigt professionell i sitt yrke vilket ledde till att lägenhetsköpet gick smidigt till.

Alf D
Hisings Kärra

Kunnig i området. Bra på att förklara och förmedla. Knyter ihop affären bra i slutet.

Therese O
Hisings Kärra

Vi har känt Carl Boman i flera år i samband med andra lägenhetsförsäljningar. Han är engagerad och kunnig samt har en förmåga att få med sig folk. Han är alltid på ett strålande humör och är väldigt snäll och hjälpsam! Carl var tydlig med vilka förväntningar vi kunde ha på försäljningen då priserna gått ner i vårt område, han var rak och ärlig och även om det var tungt att höra så är det ju verkligheten. När Carl sedan lyckades sälja vår lägenhet snabbt och smidigt för ett acceptabelt pris blev vi väldigt glada trots att...

Pannos M
Kvillebäcken

Trevlig och hjälpsam mäklare. rekommenderar starkt.

Pär J
Kvillebäcken

Alltid trevlig, professionell och med bra upplägg på försäljningen!

Ritva K
Centrala Hisingen

Jag har blivit bemött av Carl väldigt bra. Mina förväntningar var att få bra pris från min lägenhet och det levererade mäklare. Han har informerat mig från första första början till slutet av försäljningen så att det har inte funnits frågetecken. Han har varit väldigt tydligt trevligt sett från första mötet till försäljningen .

Mona D

Sålde med hjälp av Carl. Bästa mäklaren jag har varit med om. Engagerad, hjälpsam, trevlig och empatisk. Rätt val helt enkelt 🌟🌟

Natalie D
Hisings Kärra

Vi blev bra bemötta av mäklaren. Hjälpsam, förklarande och såg till både säljare o köparens intressen.