10/10 ⭐️ Professionell, hjälpsam och jättetrevlig genom hela processen. Rekommenderar starkt
Teberia Budak
Teberia Budak är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
.Teberia Budak har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Teberia Budak har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 125 omdömen med ett betyg på 4.8. Teberia Budak har haft 46 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
125 omdömen om Teberia Budak
Hej Hon en enastående mäklare best ha tålamod mot kunden trevlig omtänksam and sista ord en ängel
Teberia var jätte trevlig och hjälpsam med allt vi undrade om. Easy going och lätt att prata med!
Jag rekommenderar Teberia starkt, jag tror nog att hon är Sveriges bästa mäklare! Professionell, kunnig, och jätte hjälpsam! En service minded stjärna! Med henne, är ingen fråga dum, och man känner sig trygg som säljare. Hon ser till att alltid förklara allt, och hon finns alltid tillgänglig när man behöver det. Vi är jätte nöjda, och om vi nånsin går i tankar om att köpa eller sälja ett bostad så kommer vi definitivt kontakta Teberia först! Tack Teberia!
Den bästa mäklaren som jag har haft! Alltid hjälpsam, trevlig, försöker alltid hitta lösningar till allt! Jag rekommenderar Teberia starkt!
Teberia har varit en varm och tillmötesgående mäklare samtidigt som hon har varit professionell vad gäller hennes jobb, har fått känslan av att hon bryr sig om mig som säljare/person och göra sitt bästa för min försäljning
Försäljning gick smidigt och bra då Teberia skötte allting åt oss och uppdaterade oss med information regelbundet under försäljningens gång. Vi är jättenöjda!
Trevlig, flexibel, och professionell mäklare. Teberia stöttade oss hela vägen och anpassade försäljningsresan till våra önskemål.
Tack Dan för fina ord och förtroendet! :)
Smidigt och proffsigt. Allt fungerat utmärkt
Tack Joakim och skönt att det kändes smidigt! :)
Hon tog sig tiden och ordnade en extra visning, hon lyssnade både på mig och säljaren. Väldigt lugn och trevlig, glad tjej.
Tack Maikki! Hoppas du ska trivas bra i lägenheten :)