Jan Rudolph

Jan Rudolph

Jan Rudolph är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost

Jan Rudolph har varit registrerad mäklare sedan 1997-02. Jan Rudolph har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.6. Jan Rudolph har haft 4 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

146 omdömen om Jan Rudolph

Sedan starten hos Reco 2014
Marie Christine Louise S
Sålde sitt hus med hjälp av Jan Rudolph en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered

Jan är erfaren och lugn och hjälpsam och när det var problem med köpare ordnade han det lugnt och sakligt

Erene P
Kortedala

Jan was very knowledgeable and experienced. I really benefited from this. If you are considering to sell your house, look no further. Jan will guide you with the best decision each steps.

Jane Monica P
Angered

Jan har varit så hjälpsam och bra på alla sätt hela tiden under försäljningen av vårt hus så det blev helt som vi förväntade av en mäklare med så lång erfarenhet

Klara L
Köpte sitt hus med hjälp av Jan Rudolph en del av Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Angered

Allting gick smidigt! Jag upplevde honom som tillgänglig och kunnig.

Van H
Angered

Glad o trevligt bemötande.......

Jane Monica P
Angered

Vi valde Jan för hans långa erfarenhet och han infriade alla förväntningar 🌷

Thomas D
Hammarkullen

Vi är väldigt nöjda med Jan Rudolph, ett riktigt proffs. Kan verkligen rekomendera Jan.

Mattias Ö
Olofstorp

Förklarade alla steg bra och tydligt för en förstagångsköpare. Lyhörd och trevlig.

Lisa O
Olofstorp

Jan upplevs väldigt kunnig och det kändes tryggt att diskutera bostadsköp med honom. Det kändes som att han ville allas bästa och förstod läget både för oss och på bostadsmarknaden.

Stefan T
Olofstorp

Måste vara en av västra Götaland s bästa mäklare.

Svar från Jan Rudolph

Tack å bock för det fina inlägget