Jag hade nöjet att arbeta med Ninorta vid köpet av min bostad, och jag kan verkligen rekommendera henne. Från första mötet kändes det som att Ninorta verkligen hade koll på marknaden och var engagerad i att få bästa möjliga resultat. Hon var lyhörd för mina önskemål och gav bra råd kring min affär. Kommunikationen var tydlig och snabb genom hela processen, och jag kände mig alltid välinformerad. Ninorta var också mycket flexibel och hjälpte till med visningstider som passade mig, vilket gjorde allt mycket enklare. ...
Ninorta Mashou
Ninorta Mashou är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
.Ninorta Mashou har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Ninorta Mashou har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 4.7. Ninorta Mashou har haft 4 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2024-09 - 2024-11
3 omdömen om Ninorta Mashou
Sedan starten hos Reco 2024
Köpte sitt hus med hjälp av
Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Ninorta har en prestigelös stil och ett varmt bemötande. Hon är lyssnande före säljig och var snabb och flexibel i kommunikationen. Mycket nöjda!
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Fastighetsbyrån Göteborg Nordost
Kan starkt rekomendera Ninorta. Planerar bra och har alltid ditt bästa i sina tankar. Allt kändes tryggt och bra. Affären gick snabbt