Vi är jättenöjda med hela försäljningen, Sandra är en jättebra mäklare!
Sandra Fjällström
Sandra Fjällström är mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
.Sandra Fjällström har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sandra Fjällström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Fjällström har haft 39 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
130 omdömen om Sandra Fjällström
Tack snälla! Så spännande med er flytt, det kommer bli så bra!
Sandra är professionell, kunnig och har ett mycket gott bemötande och skapar trygghet i samband med försäljning och köp av fastighet.
Tack själv för ett bra samarbete Eva, så fint att få hjälpa er!
Super proffsig! Jätte härlig och trygg
Tack snälla Victoria, så roligt att ni har " hittat hem" igen. Ni kommer få det så fint där, det är jag säker på!
We had a great experience working with Sandra Fjällström when buying our home. She is professional, attentive, and made the entire process smooth and stress-free. Her expertise and support gave us confidence every step of the way. We highly recommend Sandra to anyone looking for a dedicated and reliable real estate professional! Irina Moncheva and Angel Monchev
Thank you so much Irina & Angel , so glad that I could help you and you really find a nice apartment in Torslanda!
Mycket trevligt, sakligt och tillmötesgående bemötande! Snabb i återkoppling i samtliga frågeställningar, stora som små!
Tack snälla Leona, så tacksam för att du tog dig tid att lämna omdöme. Ni kommer att få en underbar sommar på Knippla!
Sandra har tagit sig ann sitt uppdrag på bästa möjliga sätt
Tack snälla, uppskattar att ni lämnar omdöme och att jag har fått hjälpa er med två försäljningar:)
Sandra är en väldigt kunnig och empatisk mäklare som hjälpt oss vid frågor som uppkommit och varit ärlig vad vi kan förvänta oss.
Tusen tack Nathalie, ett fint samarbete från er sida! Tacksam att jag fick hjälpa till att förmedla ert fina radhus!
Det kändes tryggt att sälja min lägenhet med Sandra som mäklare, då hon hela tiden varit professionell, trevlig, noggrann och lugn. Hon har kommit med bra tips längs vägen och lägenheten såldes inom relativt kort tid efter annonsering. Jag rekommenderar definitivt Sandra som mäklare och skulle höra av mig igen om försäljning av annan bostad blir aktuellt framöver.
Tusen tack Jennie, så fint att få vara med på både sälj och köp resan, ibland går det snabbt:)
Sandra är mycket trevlig och kunnig. Hon är mån om att både säljare och köpare ska känna sig lyssnade på och känna sig nöjda. Hon kommer aktivt med tips och påminnelser om vad man ska tänka på. Vi är mycket nöjda med Sandra, som nu både hjälpt oss att köpa och sälja.
Tack snälla för fint omdöme. Nytt kapitel med större bostad och nytt område:). Tack för ett fint samarbete!
Trevlig och professionell, svara snabbt vid frågor eller funderingar.
Tack snälla Jesper! Så roligt att få vara med och förmedla er första bostad:)