Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTenYears
1 003

Strax utanför centrala Göteborg vid kanten av västerhavet ligger stadsdelen Torslanda. Här sitter Fastighetsbyrån med centralt läge i Amhult, varifrån vi förmedlar bostäder från idylliska Säve i norr hela vägen vidare ut till skärgårdspärlan Rörö längst ut i havsbandet. Här har vi suttit sedan 2005, men för många av oss går...

1003 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö

Sedan starten hos Reco 2013

Leif C
Sålde sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Bra bemötande och ett professionellt hanterande av försäljningsuppdraget. Jag kan verkligen rekommendera mäklaren och fastighetsbyrån.

Hannah S
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Säve

Väldigt trevlig och gjorde ett bra jobb. Man kunde ringa och fråga om saker som man själv inte riktigt är så insatt i. Kunde han inte svara så var han snabb med att ringa tillbaka så fort han hade möjlighet.

Liza L
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Sandra är en mäklare med en känsla för service och engagemang. Vi gjorde en väldigt snabb och smidig affär där jag kände mig trygg under hela processen. Jag rekommenderar Sandra stark! Mvh, Liza, en mycket nöjd kund

Svar från Sandra Fjällström

Tack för fina ord Liza! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig att hitta ett nytt boende, det kommer blir bra!

Sirwan H
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Laurenius en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Säve

Allt är bra med honom trycker jag.

Gunilla G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Kunnig och svarade på alla mina frågor Mycket trevlig och hjälpsam

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för ditt omdöme Gunilla! Vad kul att höra att du är nöjd med både min kunskap och mitt bemötande. Jag strävar alltid efter att ge tydliga svar och göra processen så smidig som möjligt för mina kunder. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor i framtiden – jag hjälper gärna till!

Johnny L
Torslanda - Centralt

Vi är helt nöjda med Lina inför försäljningen

Svar från Lina Erlandsson

Tack snälla ni för ert omdöme! Det har varit ett nöje att få hjälpa er. Hälsa Båstad från mig!

Andreas L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Centralt

Mycket trevlig bemötande och enkelt att kunna ställa frågor och få utförliga svar. Snabb återkoppling och ser till både köpare och säljares intressen.

Svar från Lina Erlandsson

Tack för dina fina ord Andreas! Så glad att du kände dig trygg med mig genom processen och att du uppskattade återkopplingen. Det har varit viktigt för mig att finnas där för både dig och säljaren. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden!

Oliver S
Källö-knippla

Jörgen är lugn, kunnig & pålitlig. Men framförallt en erfaren och trevlig mäklare för oss som köper hus för första gången.

Sahar T
Torslanda - Centralt

Toppenmäklare som hjälpte mig med snabb förhandsvisning vilket resulterade i ett snabbt och smidigt köp!

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för din fina kommentar Sahar! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig med en snabb förhandsvisning och att köpet gick så smidigt. Om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig!

Daniel K
Torslanda - Björlanda

Lina var toppen. Hon koordinerade allt väldigt professionellt, var transparent, aktivt och dedikerad till hela processen och upplevelsen.

Svar från Lina Erlandsson

Stort tack för ditt fantastiska omdöme Daniel! Jag är verkligen glad att du kände att jag kunde koordinera allt på ett professionellt sätt och att du uppskattade transparensen och engagemanget. Det var en ära att få hjälpa dig, och jag är här om du behöver något mer i framtiden!

Helena E
Torslanda - Björlanda

Lina är genuint trevlig utan att vara ”säljartypen”. Hon har återkopplat snabbt och hållit mig uppdaterad under alla steg och gjort att jag känt mig trygg i mitt köp.

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för ditt fina omdöme Helena! Att du upplevde mig som genuin betyder mycket. Stort tack för ditt förtroende och lycka till med ditt nya hem!

Björn K
Torslanda - Amhult

Uppfyllde med råge mina förväntningar. Jag är mer än nöjd.

Svar från Lina Erlandsson

Stort tack för ditt fina omdöme Björn! Vad roligt att höra att du är mer än nöjd och att jag kunde överträffa dina förväntningar. Det har varit en ära att få hjälpa dig genom den här processen. Vi hörs snart igen!

Lisbeth E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Trevligt bemötande o ingav förtroende. Var mycket lugn o sansad

Julia K
Grötö

Så hjälpsam, mänsklig och trygg!

Svar från Sandra Fjällström

Tack Julia! Så härligt att det blev ni som köpte, ni kommer att få det underbart där.

Kristoffer L
Torslanda - Lilleby

Super trevlig och tillmötesgående, svarade på alla frågor snabbt och hade hon inte svar direkt så tog det inte lång tid innan jag fick återkoppling. Skulle starkt rekommendera.

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket, Kristoffer! Jag blir verkligen glad av att läsa ditt omdöme. Det betyder mycket för mig att du kände att jag var tillgänglig och att dina frågor besvarades snabbt. Tusen tack för att du vill rekommendera mig, det uppskattar jag verkligen! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig och du är mer än välkommen att kontakta mig när det behövs. Lycka till med ditt nya boende! 🏡

Nils H
Torslanda - Lilleby

Skön trygghets känsla genom hela processen

Svar från Lina Erlandsson

Tusen tack för ditt omdöme Nils! Det gläder mig att du kände trygghet genom hela processen – det är precis vad jag strävar efter. Hör gärna av er om ni blir sugna på att köpa något nytt!

Frida P
Köpte sitt hus med hjälp av Maria Lundgren Höij en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Öckerö

Kan varmt rekommendera Maria vid både köp och sälj av bostad. Vi har känt oss trygga och fått hjälp under hela processen. Vi är så nöjda!

Victor P
Öckerö

Professionell. Tydlig kommunikation och otroligt bra på att se behov. Vi kände oss trygga med att ha Maria som mäklare.

Jenny E
Torslanda - Låssby

Lina är proffsig och tydlig i vad som händer under försäljningen vilket gör att det känns tryggt. Lina överträffade våra förväntningar med sin goda kommunikation och hjälpte oss på ett bra sätt.

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för ditt fina omdöme Jenny! Det betyder verkligen mycket för mig att höra att ni kände er trygga under hela processen och att jag kunde överträffa era förväntningar. Kommunikation är något jag värdesätter högt, och det gläder mig att ni uppskattade mitt arbete. Tack för förtroendet!

Lina D
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Kalvsund

Vi är otroligt nöjda med Andreas! Lyhörd, förstående & återkopplade precis lagom :) Vi kan varmt rekommendera Andreas! Kommer använda honom igen om vi ska sälja i framtiden.

Karl-fredrik H
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Paulsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Hönö

Bra tillgänglighet, tydlig och kommunikativ.

Jenny S
Hönö

Han är enkel och tar hand om både säljare och köpare på ett fint sätt.

Daniel A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Fjällström en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Låssby

Riktigt bra på sitt jobb och svarar alltid på ens frågor.

Christine P
Torslanda - Låssby

Fantastisk tillmötesgående och sympatisk person som gjorde att jag kände mig trygg i att köpa bostad. Hade inte några förväntningar direkt, men känner mig väldigt nöjd med allt Sandra har gjort för mig. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en fantastisk mäklare.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Christine! Jag är glad att du har hittat en sådan fin lägenhet med härliga naturområden omkring. Jag är säker på att du kommer trivas där!

Divyashri Prakash K
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Eriksson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Torslanda - Björlanda

Quick work! Very efficient! :)

Margareta M
Hönö

Maria hjälpte oss att sälja vår mammas hus. Hon var genomgående professionell, vänlig, omtänksam och lösningsorienterad. Vi kan ge våra varmaste rekommendationer till den som möter Maria i både köp och säljroll.

Hanna N
Torslanda - Centralt

Trevligt bemötande och hjälpsam vid frågor.

Svar från Sandra Fjällström

Tack Hanna! Ska bli spännande att se hur du förändrar lägenheten:)

Helena E
Torslanda - Centralt

Fantastisk mäklare som jag valde ut som en bland flera. Sandra förmedlar en genuin känsla av engagemang, omtanke och kunskap. Har varit snabb i återkopplingar och har varit väldigt lätt att samarbeta med.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Helena, det var ett gott teamwork!!!

Johan L
Torslanda - Centralt

Haft Jörgen i tidigare uppdrag och upplever det bara positivt. Allt som förväntades blev också resultatet. Duktig och erfaren mäklare som jobbar på ett seriöst sätt.

Meritta S
Torslanda - Amhult

Otroligt mjuk och hörsam. Gav sig tid med alla våra frågor.

Svar från Lina Erlandsson

Tack för ditt fina omdöme Mia! Stort lycka till nu med försäljningen, superkul att vi får hjälpa till med den också 🏡

Jennifer D
Köpte sitt hus med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Öckerö

Fantastiskt duktigt mäklare som var delaktigt och professionell under processen, samtligt som man kände sig trygg och hörd!

Svar från Lina Erlandsson

Tusen tack Jennifer för ditt superfina omdöme! Jag är säker på att ni kommer trivas så bra, välkomna tillbaka till ön!

Emil Jonas B
Sålde sitt hus med hjälp av Lina Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg - Torslanda Öckerö
Öckerö

Bra bemötande och hjälpsam! Levde upp till förväntningarna.

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för ditt fina omdöme Emil! Det har varit ett nöje att få hjälpa er. Stort lycka till i ert nya hem! 🏠

Petter S
Torslanda - Centralt

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt av mäklaren. Hon var alltid tillgänglig, lyhörd och tydlig i sin kommunikation. Hennes vänliga och engagerade sätt gjorde hela processen mycket smidig och enkel. Jag hade höga förväntningar på att få en smidig försäljninng, och mäklaren överträffade dem. Hon var snabb, pålitlig och tog hand om allt på ett effektivt sätt.

Svar från Sandra Fjällström

Åh tack för fint omdöme! Uppskattas jättemycket. Ett gott samarbete, du har en bostad i toppskick så det var roligt att få visa fram den! Stort lycka till med ny bostad.

Daniel A
Öckerö

Mycket bra att ha att göra med!

Svar från Lina Erlandsson

Tack så mycket för ditt omdöme Daniel, och välkomna tillbaka till ön!

Lola Margareta A
Bohus - Björkö

Jag tycker att Sandra är en duktig mäklare. Jag gjorde affären via en som hade fullmakt från mig. Så jag kan inte bedöma.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Margareta. Så roligt att det gick bra med din försäljning och att det nu blir en flytt till en toppenfin lägenhet på underbara Björkö!

Gudrun U
Bohus - Björkö

En bra mäklare som förklarade bra och var tydlig. Mycket bra!

Andreas B
Bohus - Björkö

Hade inte så mycket med Andreas att göra vid själva affären då han var på semester. I stället var det hans kollega Julia vi hade kontakt med och det fungera bra

Peter O
Torslanda - Hällsvik

Mycket bra. Det blev bättre än förväntat

Ann R
Bohus - Björkö

Jörgen har varit väldigt tilllmötesgående och proffesionell genom hela vår köpprosses. Hjälpt och guidat.

Bengt R
Bohus - Björkö

Bra och trevligt bemötande samt kunnig mäklare.

Ingela O
Torslanda - Hjuvik

Fantastiskt bemötande och snabbt och väldigt professionellt utfört arbete. Sandra är den bästa mäklaren vi någonsin har haft.

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Ingela! Så roligt att ni ska flytta till härliga Hjuvik och till en superfin lägenhet! Hälsningar Sandra

Karin E
Torslanda - Hjuvik

Trevlig, handlingskraftig och snabb! Sandra var mycket tillmötesgående och gjorde ett fantastiskt bra jobb när vi sålde vår bostadsrätt! Rekommenderar henne verkligen!!!

Svar från Sandra Fjällström

Tack snälla Karin för fint omdöme! Uppskattas mycket, ursäkta sen återkoppling. Det var så roligt att få visa fram er fina lägenhet och stort lycka till med flytt och renoveringar av drömhuset:)

Patrik T
Bohus - Björkö

Hon gjorde ett bra jobb med vår försäljning.

Lovisa R
Öckerö

Han var kanon! Vi är väldigt nöjda med hans bemötande, trots att han gick på semester så gjorde han sig tillgänglig för oss.

Daga Lismor J

Mycket bra. Proffsig och trevlig. Rekommenderar varmt

Kerstin B
Torslanda - Björlanda

En fantastisk mäklare o det är den bästa mäklaren jag träffatHon var hjälpsam o mycket kunnig o fanns alltid att ringa vid behov.Ett stort tack .

Svar från Sandra Fjällström

Tack Kerstin! Så roligt att ni fick så fina köpare och ni en nystart på annan ort. Stort lycka till med flytten!

Ann-Louise P
Öckerö

Proffsighet, snabb försäljning och tillgänglig för frågor.

Ann-Mari L
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Hyppeln

Trevligt korrekt bemötande. Kunnig och kundorienterad.

Nicklas A
Öckerö

Maria var väldigt lyhörd och skapade en trygghet genom hela processen med försäljningen

Anders Q
Torslanda Havsbadskoloni

Rutinerad, avslappnad. Bra genomförabde.