Professionell, tillgänglig och kunnig mäklare med ett genuint intresse för sitt objekt och för oss som säljare. Vi skulle definitivt rekommendera Kimberly till andra som ska sälja/köpa bostad.
Kimberly Ridderskans
Kimberly Ridderskans är mäklare på Fastighetsbyrån Haninge
.Kimberly Ridderskans har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Kimberly Ridderskans har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.8. Kimberly Ridderskans har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
87 omdömen om Kimberly Ridderskans
Trevligt bemötande och smidig och snabb affär.
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt, hon kunde svara på alla frågor och var väldigt trevlig! Kimberly gjorde mitt köp till en trygg upplevelse, allt var tydligt och klart!
- Ett mycket bra bemötande. Lätt att samarbeta med. Glad och positiv. - Mina förväntningar infriades på ett bra sätt och Kimberly är lätt att komma överens och samarbeta med. Bra information om processen och ett bra genomförande. Jag fick bra respons och stöd på mina önskemål. - Kimberly var mycket väl informerad om marknadsläget och jag anser att jag fick mycket bra råd och stöd av Kimberly och jag rekommendera gärna Kimberly till kommande kunder. Ken
Blev så bra bemött av Kimberly Ridderskans. Så snabba svar och hon gör verkligen allt hon kan för att göra en nöjd. Vet exakt vad som gäller och allmänt grym!!!!!! Hon mötte alla förväntningar vi hade!
Kimberly arbetade snabbt och effektivt. En tuff marknad kan ingen mäklare påverka. Hon är kommunikativ och flexibel. Ett mycket bra arbete mitt i semestertider. Hade dessutom inga problem med att ta ett skrivuppdrag avseende en lägenhet till dottern mitt i allt. Kan varmt rekommendera Kimberly till dig/er som ska sälja eller köpa hus/lägenhet.
Duktig mäklare som vet vad hon håller på med
Är mycket professionell, tydlig och saklig, vilket vi värdesätter högt. Vi kände ett stort förtroende och fick bra vägledning
One of the few in her job who give 100 percent. I am very satisfied with the speed of work and expertise. Any recommendations for the future
Försäljningen blev bra. Vi fick bra information. Tider passades. Mäklaren Kimberley var trevlig.