Fastighetsbyrån Tomelilla

Fastighetsbyrån Tomelilla

5.0
Ring 0417-107 93 Dela

Söker du en erfaren mäklare i Tomelilla, som kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa? Fastighetsbyrån är redo att hjälpa dig, oavsett om du ska sälja din bostad eller behöver hitta en ny. Din bostadsaffär är kanske den största och viktigaste affären i ditt liv. Med Fastighetsbyråns mäklare i Tomelilla är du och din bostadsaffär...

8 omdömen om Fastighetsbyrån Tomelilla

Anders S
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Tomelilla

Mycket trevliga att ha med att göra

Elisabeth V
Tomelilla

Min husaffär kändes som att göra mål med assist av en skicklig mäklare! Han, mäklaren Jörgen Göransson lämnade inget övrigt att önska utan gjorde rätt i varje detalj, agerade snabbt och målmedvetet, hade ett rakt och öppet sätt som ingav förtroende. Jag är mycket nöjd, och var aldrig rädd, trots att huset såldes med friskrivningsklausul. Men det var ju också mitt i vintern och det är då man ska slå till!

Oskar G
Tomelilla

Glad och trevlig mäklare som svarade ärligt och uppriktigt på alla våra frågor.

Barbro Gunnel Yvonne O
Smedstorp

Jörgen var en toppen mäklare! Trevligt bemötande!

Bengt B

Bra kontakt Proffesionell Bra kontakt

Christine A
Tomelilla

Duktig mäklare. Har kunnat ställa alla frågor och fått hjälp med vad jag önskar. Alltid återkopplat när jag undrat något. Tillmötesgående .

Patrik M
Tomelilla

Är supernöjd med allt, från första mötet, fotograferingen och visningarna. Jag vill verkligen framhäva Tilde som var min fastighetsmäklare jätte duktig och professionell och väldigt trevlig. Jag vill verkligen rekommendera Fastigetsbyrån.

Gunilla K
Tomelilla

Trevlig mäklare, kom med egna idéer…samt sålde vårt hus, som hon sa att hon skulle göra, på mindre än en månad!!