Mycket kunnig och trevlig, var också Mycket väl förberedd.
Johan Kjellsson
Johan Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Johan Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Johan Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 393 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Kjellsson har haft 50 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
393 omdömen om Johan Kjellsson
Hej Jan Tack för ditt trevliga omdöme och tack för smidigt samarbete i samband med ert köp. På återseende och ha fortsatt fin höst! Med vänliga hälsningar Johan
Respektfull, inlyssnande och kunnig. Jag fick stort förtroende för Johan direkt. Han peppade mig att våga köpa bostaden.
Hej Pia! Glädjande att höra att du känt stort förtroende i samband med ditt lägenhetsköp. Tack för trevligt och smidigt samarbete. Jag önskar dig lycka till i lägenheten, kommer blir toppen det! Med varma hälsningar Johan
Min första husförsäljning, har alltså ingen erfarenhet & kan inte jämföra med något. Vi fastnade omedelbart för Johan. Gick inte ens vidare för att prata med andra mäklare. Kändes lugn & trygg, vilket hade stor betydelse för oss. Gott/bra bemötande. Alltid trevlig. Lätt att nå.. Hade dock velat få ut annonsen i Hemnet tidigare. Toppen med mäklare, bank & jurist samlade.
Hej Helen Vad trevligt att höra att ni känner er nöjda med vårt samarbete. Tack för ett glatt och fint samarbete i samband med förmedlingen av er välskötta villa. Uppskattar från min sida. Lycka till med ert kommande och nya boende, kommer blir toppen för er tror jag! På återseende och ha en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Proffsigt och vänligt bemötande. Fixade ,enligt min önskan,förhandsvisning av bostaden. Är än så länge väldigt nöjd med kontakten.
Hej Annika! Tack för ditt fina omdöme och trevligt att höra att du upplevt mitt arbete så positivt. Ditt nya boende kommer bli toppen för dig! Med varma hälsningar Johan
Mycket erfaren och trevligt bemötande.
Hej Ingrid! Tack för ditt lämnade omdöme och fint att ni upplevt mitt arbete så positivt. Allt gott & jag önskar dig en fin höst! Med vänliga hälsningar Johan
Det har varit bra .. kanske lite lång svarstid emellanåt
Hej Mats. Tack för återkoppling och ditt omdöme. Tar till mig och håller med om lite lång tid mellan svaren, har alltid försökt återkoppla så fort jag fått era funderingar/svar till mig. Jag önskar er stort lycka till med ert nya hus, kommer bli toppen för er! På återseende & ha en skön höst! Med vänliga hälsningar Johan
Johan har på ett mycket bra sätt förmedlat min fastighet.
Hej Joakim! Tack för ditt trevliga omdöme och tack för, som alltid, gott och smidigt samarbete! På återseende och allt gott! Med vänliga hälsningar Johan
• Vi fick ett snabbt möte som vi önskade och kom igång med vår försäljning snabbt och smidigt. Johan har varit toppen under hela processen. • Vi hade höga förväntningar då vi hört gott om honom som mäklare av andra i branschen. Vilket han levde upp till. • Vi önskade en snabb och smidig affär vilket vi fick så att vi kan inte säga mer än Tack för ett väl utfört jobb!
Hej Karolina! Tack så mycket för ditt fina omdöme gällande er försäljning. Uppskattade vårt samarbete då jag upplevde det som öppet, smidigt och trevligt. Jag önskar er stort lycka till med ert kommande boende! På återseende och ha en skön sensommar! Med varma hälsningar Johan
Vänlig, rak och tydlig Att göra ett bra jobb och det gjorde han
Hej Cecilia. Tack för ditt fina omdöme och kul att hjälpa till med förmedligen av ditt fritidhus. Uppskattade vårt trevliga samarbete. Önskar dig en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Lätt att komma i kontakt med. Och bra återkoppling.
Hej Josephine. Tack för ditt omdöme och glädjande att höra att du upplevt ditt lägenhetsköp så positivt. Önskar dig lycka till i ditt kommande boende, kommer blir toppen i den tjusiga lägenheten! Önskar dig en fortsatt fin sommar & på återseende! Med vänliga hälsningar Johan