Jeanette Boghos

Jeanette Boghos

Jeanette Boghos är mäklare på Fastighetsbyrån Kista

Jeanette Boghos har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Jeanette Boghos har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 226 omdömen med ett betyg på 4.8. Jeanette Boghos har haft 34 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

226 omdömen om Jeanette Boghos

Sedan starten hos Reco 2017
Jouri P
Spånga - Tensta

Jeanette var otroligt snabb på att återkoppla, vilket gjorde att hela processen kändes smidig och trygg. Hon var mycket kunnig, vilket gav stort förtroende genom hela affären. Utöver det var hon alltid trevlig och lätt att ha att göra med. Tack för ett fantastiskt jobb, Jeanette!"

Remon I
Spånga - Spånga Kyrka

Det var trevligt att träffa Jeanette Hon är en bra , smart talare och hanterar situationen mycket intelligent och professionellt. Hon gör saker enkelt, bra och fungerar för alla.

Rubel K
Spånga - Spånga Kyrka

Mäklaren var trevlig och väldigt smidig,

Burbuqe K
Akalla

Mäklaren har varit jätte snällt med mig.

Edmond K
Akalla

Allt gick bra. Mäklaren har varit jätte snällt med oss och jag är nöjd.

Qiansu W
Sålde sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalla Trädgårdsstaden

Great broker! Did everything fast and thoughtful!

Petri P
Sålde sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalla Trädgårdsstaden

Jeanette är bäst, på 5 arbetsdagar så hade jag köpt och sålt mitt. Det säger mycket om att jag valde rätt mäklare och att hon lyssnade på mina önskemål likaväl som var rak på sak om realiteten. Rekommenderar verkligen Jeanette!

Per B
Köpte sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalla Trädgårdsstaden

Duktig, effektiv och gav intryck att verkligen bry sig om både köpare och säljare

Benny N
Kista

Professionellt hanterat med flera praktiska råd om prissättning och försäljningsprocess. God ordning på all dokumentation och arrangemang kring möte mellan säljare och köpare. Vi är mycket nöjda.

Josefin P
Köpte sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalladalen

Högsta betyg till Jeanette. Hon agerade snabbt, proffsigt och var så trevlig och tydlig genom hela köpprocessen.