Trevlig, lätt att kommunicera med, svarar/ ringer upp direkt. Positiv person
Sofia Bergström
Sofia Bergström är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Sofia Bergström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Sofia Bergström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-03 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Bergström har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
307 omdömen om Sofia Bergström
Hon är proffsig och ser till så man blir nöjd
Lyhörd för våra önskemål om planering. Diplomatisk! Mycket bra mäklare - både vid köp och vid försäljning.
Sofia var väldigt behjälplig med försäljningen av vårt hus och alltid tillgänglig när vi undrade över något i processen
Snabb och bra återkoppling genom processen
Sofia har varit tydlig lyhörd och gett bra information hela vägen till alla inblandade. Hon har varit aktiv och genomfört flera visningar och genomfört ett bra fotarbete som till slut gett ett bra resultat. Jag är mycket nöjd.
Mycket trevlig och lätt att ha att göra med! Känns bra att ha henne som vår mäklare. Svarar alltid snabbt och hjälpsamt!
Lyhörd och bra på att uppdatering!
Sofia är alltid glad och trevlig, hon är kunnig och påläst om fastigheten.. Jag har själv anlitat henne som mäklare att sälja min lägenhet så jag kan rekommendera henne varmt
Vi har samarbetat med Sofia många gånger genom åren. Hon är glad, snabb och proffsig. Rekommenderar starkt!