Mäklare i Uppsala

Går du och funderar på att byta bostad? Det kan vara ett ganska stort beslut att köpa eller sälja fastighet och när det väl är dags är det viktigt att du hittar en mäklare du får förtroende för. Här har vi på Reco.se listat de mäklare i Uppsala län som är bäst rekommenderade och mest aktuella för just dig!

Det är otroligt viktigt att du känner dig bekväm med din mäklare då köp eller sälj av bostad kan vara ett av dina största finansiella beslut i livet. En mäklare som förstår vad du tycker är viktigt och som bryr sig om vad du har att säga i processen är A och O för en lyckad hus- eller lägenhetsaffär. Vi har gett många av mäklarna egna profiler så att du kan få veta vad tidigare kunder tyckt både om mäklarkontoret som sådant, men också vad de tyckt om enskilda mäklares prestationer.

Vi hoppas att du ska hitta en mäklare i Uppsala län som förstår vad du behöver just nu och kan hjälpa dig i din bostadsaffär. Lycka till!

Mäklare
Heby  (2 st)
Knivsta  (2 st)
Älvkarleby  (2 st)

Topp 25 mäklare i Uppsala

• Vi kan Uppsala och Knivsta, och vill gärna hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din bostadsaffär!
    Jan J
    Jan J: Vid försäljning av vår tomt anlitade vi svensk Fastighetsförmedling / Elenor Jansson. Det har under hela processen känts tryggt att samarbeta med Elenor, hon har verkligen varit engagerad och behjälplig med alla frågor son dykt upp. Om vi i framtiden behöver hjälp med rådgivning vid köp/försäljning kommer vi självklart att vända oss till Elenor. Jan & Christina Vallin Johansson
  • Fastighetsbyrån Uppsala

3,891 omdömen
    Har du frågor om boende i Uppsala? Vill du sälja eller få din fastighet värderad? Letar du nytt boende i området? Välkommen till Fastighetsbyrån, vi hjälper dig hitta rätt på Uppsalas bostadsmarknad!
    Ester Anne-Charlotte A
    Ester Anne-Charlotte A: Kristofer är en toppen mäklare jag har känt mig väl omhändertagen utav honom när det gäller försäljningen av min villa
  • Mäklarhuset Uppsala

3,318 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset Uppsala!
    Anders B
    Anders B: Malin Banger är väldigt professionel och tillmötesgående. Malin var fantastisk på att anpassa sig och vara flexibel när det gällde vårt behov av att sälja vår lägenhet.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Knivsta! Vi mäklare hjälper dig att hitta de bästa bostäderna utefter dina önskemål och förutsättningar.
    Linda Marie B
    Linda Marie B: Mkt trevlig och återkopplade snabbt vid frågor och funderingar. Mkt nöjd.
  • Riksmäklaren Uppsala

1,336 omdömen
    Andreas T
    Andreas T: Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
  • Svenska Mäklarhuset Uppsala

1,544 omdömen
    Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Uppsala! Här får du mäklare med koll på allt från området till mäklarbranschen. Självklart bjuder vi på en värdering.
    joel M
    joel M: Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.
  • Fastighetsbyrån Enköping

1,224 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Anne A
    Anne A: Ett mycket engagerat och lyhört bemötande. Vi fick mycket bra och tydlig information innan vi tecknade avtal med mäklaren inför vår försäljning som sedan genomfördes på ett smidigt sätt.
  • Fastighetsbyrån Knivsta

1,615 omdömen
    Patrik W
    Patrik W: Louise gjorde det enkelt för oss. Trevligt bemötande, kunnig, anträffbar, anpassningsbar mm mm
  • Fastighetsbyrån Bålsta

1,442 omdömen
    Personligt och affärsmässigt -- God kännedom om Bålsta -- Utgår från dina behov och önskemål -- Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Jonas Bertil L
    Jonas Bertil L: Terese sålde mitt hus och jag har fick så fin hjälp av henne. Terese är världens bästa!!!
  • HusmanHagberg Uppsala

1,248 omdömen
    Välkommen in till oss på Svartbäcksgatan 28! Du hittar oss mittemot Linnéträdgården i centrala Uppsala.
    Elin W
    Elin W: Mikael var otroligt trevlig, snabb på att återkoppla och visade stor kunskap om marknaden. Han överträffade mina förväntningar och gjorde hela försäljningsprocessen både smidig och trygg. Trots att bostaden låg ute längre än väntat, på grund av marknadsläget, blev affären ändå en framgång – mycket tack vare Mikaels engagemang och proffsiga hantering!
  • Fastighetsbyrån Heby

706 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån Heby! Vi leder dig tryggt och säkert till ditt drömhem här ute på landsbygden. Kontakta oss.
    Bo R
    Bo R: Kan sitt jobb, lätt att ha att göra med och lättillgänglig. Jag blev rekommenderad att anlita Camilla Berg av en granne som enbart hade positiva erfarenheter av henne som mäklare. Den rekommendationen kommer jag att föra vidare om någon frågar mig. En husaffär är en stor sak för både säljare och köpare. Då behöver man en mäklare som man kan känna förtroende för. Det har jag gjort från början till slut och Camillas goda humör har bidragit till att jag är mycket nöjd!
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Heby! Vi på mäklarkontoret här har full koll på trakterna i Uppland och arbetar alltid med kvalitet i fokus.
    Mathias S
    Mathias S: Blev väldigt väl bemött, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Vi ville ha en snabb affär och det såg mäklaren till att det blev.
  • Fastighetsbyrån Tierp

625 omdömen
    Rolf Henry S
    Rolf Henry S: Gustav är en mycket professionell mäklare. Vi fick svar på alla våra frågor. Dessutom är han en utomordentlig trevlig person
  • Fastighetsbyrån Östhammar

700 omdömen
    Vi förmedlar bostäder och fastigheter bl.a. i områdena Östhammar, Öregrund, Gräsö, Österbybruk, Gimo och Alunda. Välkommen!
    Jacob S
    Jacob S: Linnea fick uppdraget att sälja min första lägenhet. Jag hade ingen aning om hur saker och ting fungerade vid en försäljning, så under resan hade jag massvis med frågor. Linnea var alltid tillgänglig att svara på dom och hörde även av sig själv för att berätta vad som hände med min lägenhet. Nu när jag är utflyttad och tänker tillbaka på försäljningsprocessen så får Linnea det högsta betyget jag kan ge, oerhört nöjd med henne och rekommenderar Linnea starkt till alla som ska sälja!
  • Ludvig T
    Ludvig T: Jag hade på känn att Karin var en mäklare med erfarenhet och att hon går med fyrklöver i fickan och hon kändes som det självklara valet. Vi fick snabbt starkt förtroende för henne och såg att hon hade ett brett kontaktnät och erfarenhet som hon jobbade effektivt med. Trots en lite försiktig marknad i dessa corona-tider fick vi flera intressenter som budade redan innan visning och väldigt många förbipasserande spekulanter dagligen. Vi han bli nöjda med de bud vi fick och sålde innan visning. Hon var dessutom alltid glad sprallig och samtidigt lyhörd och ärlig på ett proffsigt vis. Klart den bästa mäklaren jag har samarbetat med
  • HusmanHagberg Håbo

258 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och oss i Håbo. Vi hjälper dig till den rätta bostaden här i området!
    Douglas E
    Douglas E: Välj Frida Evstedt när du ska sälja din bostad! Bara gott att säga om Frida, hon hade koll på läget - proffsig, väl förberedd, lätt att få tag på, återkopplande, genuint glad & intresserad, gav en trygghet genom affären. Tack för rekordförsäljningen! :)
  • MOHV Uppsala

468 omdömen
    MOHV i Uppsala är mäklaren som snabbt, smidigt och professionellt hjälper dig på bostadsmarknaden. Välkommen!
    Petter T
    Petter T: Vi hade Mikael som mäklare under en period då marknaden var osäker bl.a. för räntebesked. Det var väldigt svårt att få igång budgivning. Mikael såg till att vi avvaktade och inte tog första bästa bud även om vi blev stressade. Han såg även till att ha hela sju visningar. Vid den sjunde var det två sällskap som var redo att lägga bud och det blev en lyckad budgivning.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Östhammar! Är du ute efter ett boende här i vackra Roslagen hjälper vi mäklare gärna till med hela processen.
    Kjell Göran O
    Kjell Göran O: Fick hjälp att sälja mitt sommarhus i Österbybruk. Affären avslutades snabbt och smidigt med budgivning. Jag lämnar mitt största förtroende och omdöme för Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar. Mvh Kjell Olsson
  • Mäklarhuset Enköping

210 omdömen
    Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Max G
    Max G: Väldigt duktig mäklare som kan bostadsmarknaden exceptionellt. Vet hur man lägger nya bra strategier för att kunna få köpare att komma till visningar. Vilken reklam man behöver ha för att nå ut i etern. Trevlig och tillmötesgående. Duktig på att samarbeta.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Tierp! Här finns duktiga mäklare med lång expertis. Gårdar, lägenheter eller villor - vi hjälper till med hela bostadsaffären.
    Carin H
    Carin H: Trevligt, proffsigt, engagerat!
  • HusmanHagberg Enköping

155 omdömen
    Välkommen till Enköping och HusmanHagbergs mäklarkontor! Vi hjälper dig till det nya boendet tryggt och säkert.
    Alexandra C
    Alexandra C: Bland det värsta jag varit med om när det kommer till service och bemötande, oaktat kategori! Känner mig så lurad och skulle aldrig rekommendera någon att anlita dessa oseriösa och rent av lata mäklare. De kan inte ens ta sig tid att ringa eller svara på ett mail. Under all kritik! - dålig information och kommunikation under hela processen. Vi har själva frågat om ex energideklaration måste göras då jag råkade snubbla över att det ska göras någonstans, och då svarar han ”ja just det, det måste ni göra”. Det var våran första försäljning av ett hus och vi vill ju därför ha en mäklare som hjälper till och informerar om allt som gäller då vi ju inte har koll. Men de hade ingen känsla för service öht och efter att de fått betalt blev kontakten i princip obefintlig. Varje gång vi fått information så är det för att vi bett om den, aldrig att de hört av sig och informerat om saker självmant, som ex tid för tillträdesmötet, hur det går till med besiktning, uppsägning av abonnemang hos kommunen osv. Känslan är att jag hade kunnat ta reda på den här informationen själv och sparat 80 000 kr. Jag räknar med att något har blivit fel eller missats och att ex Skatteverket kommer höra av sig till oss då vi ju inte vet hur allt går till och den enda informationen vi fått är den vi själva efterfrågat. - De har ringt och ifrågasatt att vi är kontoägare dagar innan pengarna ska föras över, och skapat en enorm känsla av otrygghet i en av våra livs största affärer. - pga ”bytt bokningssystem” missade de mötet på tillträdesdagen och efter att en kollega till honom ringt och påmint honom (då vi satt där och väntade kom hon fram och frågade oss om vi hade ett bokat möte med någon, men att hon inte kommit fram tidigare då hon trodde vi var en del av städpersonalen.. inte för det borde spela någon roll, men jag hade skjorta och kostymbyxor på mig), kom inte vår mäklare utan någon annan som inte presenterade sig ca 30 min sent. Ingenting var förberett och hon sprang fram och tillbaka, vilket drog ut på tiden så pass att jag kom 45 min sent till mitt arbete. - säger framför våra köpare att om jag och mitt ex ”vill slå ihjäl varandra och aldrig prata igen” så finns papperna kvar hos mäklaren då vi bad om varsina kopior på dokumenten då vi ju säljer pga separation - ringde endast mitt ex och inte mig för att be om ursäkt efter ovanstående händelser. De vet som sagt att vi säljer pga separation och jag betalat alltså hälften av hans arvode, men tydligen bara mannen som förtjänade en ursäkt - svarade inte på mail där jag lyfte fram ovanstående punkter och att jag gärna hade mottagit en ursäkt. Nu har de fått betalt så då bryr de sig inte om oss längre.
  • Jenny J
    Jenny J: Vi träffade Malin som köpare när vi funderade på att byta kommun. Hennes otroliga proffessionalitet i kombination med den familjära känsla hon utstrålade gjorde valet enkelt. Malin har alla kvaliteter man vill hitta i en mäklare; kunnig, snabb, serviceminded och känsla för vad som är viktigt för alla inblandade. Jag skulle varmt rekommendera Malin till alla som funderar på att sälja - eller köpa - bostad!
  • Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill hjälpa dig så att din största affär också blir din bästa! Välkommen!
    Linda H
    Linda H: I en tid då bostadsmarknaden svalnat har vår mäklare stöttat och uppmuntrat hela vägen, från att vårt hus låg på kommande tills det började bli dags att lägga ut på till salu. En mäklare med lång erfarenhet känns tryggt när marknaden är skakig. Vår mäklare har varit lätt att få kontakt med och har återkopplat bra till oss. Det tog tid. 10 visningar och mycket slit innan vårt hus tillslut såldes. Att marknaden drastiskt ändrades var rätt omskakande för oss, men vår mäklare har pratats med oss hela tiden och förklarat vad som kan hända och tipsat om hur vi bör tänka.
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Bålsta & Bro! Här i Bålsta har du nära till både Stockholm och Uppsala, kontakta oss mäklare här så fixar vi bästa boendet.
    NINA G
    NINA G: Philip Durling sålde vårt hus snabbt och smidigt. Från visning till kontrakt på 2 dagar. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande där vi kände oss trygga. Han var tydlig, lyhörd för våra önskemål och lätt att nå på telefon och sms. Tack Philip för en lyckad försäljning.
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och oss i Enköping! Vi har bred mäklarkompetens och är måna om att du ska hitta ditt drömboende.
    Torborg Hanna Maria S
    Torborg Hanna Maria S: Amanda har ett trevligt sätt och är lätt att få kontakt med. Hon är kunnig, tjänstvillig och hjälpsam. Jag är helt nöjd med hennes arbete för mig som köpare!