Malin är en fantastisk mäklare – ärlig, lugn och professionell. Hon har ett bra resonemang med kunder, är respektfull och alltid punktlig. Jag vill tacka henne för hennes insats under de år jag hade min lägenhet till salu. För mig har det inte handlat om vinst eller förlust, utan om att förstå marknaden, och Malin har visat stor respekt för mina beslut. Hon har gjort ett utmärkt jobb, och jag uppskattar verkligen hennes arbete. Med vänliga hälsningar Sawsan Mahmoud
Malin Larsson
Malin Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsängen
.Malin Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Malin Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 163 omdömen med ett betyg på 4.9. Malin Larsson har haft 64 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-01
163 omdömen om Malin Larsson
Trevlig, proffsig, kunnig, noggrann.
Jättetrevlig, proffsig, mycket aktiv i hela processen! Vi är verkligen nöjda och kan varmt rekommendera Malin Larsson 🥰
Trevlig, ordningsam ock kunnig!
Trevlig och tillmötesgående, ibland kan jag känna mäklare varit väldigt pådrivande på mig som köpare , det intrycket ger inte Malin.
Bra transparent kommunikation.
Trevlig lyhörd och duktig på att informera kunderna
Vi upplevde att Malin på ett balanserat och respektfullt sätt kunde representera säljare och oss som köpare.
Proffesionell, pedagogisk och ger ett seriöst och väldigt förtroendeingivande intryck. Vi är riktigt nöjda med Malins arbete med att hjälpa oss sälja vår bostad.
Bemött: av Malin är mer än vad vi hade tänkt oss. Hjälpsam trevlig förväntningar, va vi ville köpa ett hus från henne vilket vi har gjort nu Detta är är vårt första köp av bostad och vi har haft 100 frågor Malin har svarat på alla våra frågor hon är guld och gör ett bra jobb