Vårt val föll på fastighetsbyrån och Hampus. Vi hade ute två andra mäklarfirmor utöver fastighetsbyrån ute hos oss men Hampus sålde in det som att vi inte bara fick honom som mäklare utan hela kontoret i Landskrona. Med Hampus har det varit en enkel och rak kommunikation både via mail, sms och telefonsamtal. Hampus är professionell och trygg i sin roll som mäklare trots sin unga ålder. Vi har fått ta försäljningen helt i vår egen takt där vi ibland har gasat och ibland bromsat. Försäljningen blev lyckad och från visning...
Hampus Nilsson
Hampus Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Hampus Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Hampus Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Hampus Nilsson har haft 19 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-03
18 omdömen om Hampus Nilsson
Vi har fått ett fantastiskt bemötande och jättebra hjälp under köpprocessen. Hampus har sköt kommunikationen över förväntan. Vi är jättenöjda.
Väldigt noga med att meddela var vi var i processen och vad som skulle göras. Till stor hjälp med hembesök då säljarna är över 90 år.
Hampus har varit tydlig och guidat mig genom köpeprocessen på ett professionellt och vänligt vis.
Trevlig, enkelt och rakt bemötande. Bra kommunikation
Hampus var både professionell och engagerad från början till slut. Han var lyhörd för mina behov och gav mig tydlig information genom hela processen, vilket skapade ett stort förtroende. Han var snabb med att återkomma på frågor och höll mig uppdaterad om alla viktiga detaljer.
Hampus är väldigt trevlig och positiv person. Tillmötesgående och återkopplade hela tiden. Man ser att han verkligen älskar sitt jobb, och gör det på bästa sätt. Stort tack.
Proffsig yrkesman med hjärtat på rätt ställe
Mycket proffsigt och kunnig mäklare. Det man hade frågor på återkom han snabbt på.
Trevlig, snabb, noggrann. Rekommenderas.