Så imponerad av Eleonors arbete. Hennes engagemang och passion för sitt yrke är verkligen inspirerande och förtjänar all uppskattning. Hennes förmåga att förstå kundens behov och skarpa känsla för marknaden och bra affärer. Vår upplevelse var absolut den bästa och vi kan varmt rekommendera Eleonor, så nöjda!!
Fastighetsbyrån Landskrona
Mellan Helsingborg och Malmö, vid Öresund, ligger vackra Landskrona. Här finns en härlig blandning av natur, kultur, fritidsaktiviteter och ett rikt stadsliv med restauranger, shopping och nöjen. Tågförbindelserna är goda och du tar dig enkelt både norrut, söderut och till Danmark härifrån. Vi på Fastighetsbyrån känner både...
1149 omdömen om Fastighetsbyrån Landskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Glad och positiv i sitt bemötande. Intresserad och engagerad. Kunnig.
Driven, engagerad och kunnig. Kämpade för oss för att få ett avslut på affären. Proffsigt arbete hela vägen med bra bilder och beskrivning, kom snabbt igång och bra tips inför försäljning. Bra bemötande både mot säljare o köpare.
Intresserad och engagerad. Kunnig
Erfaren, Kunnig, och engagerad, tillgänglig även utanför kontorstid. Bra bemötande till oss och spekulanterna.
Han bemött oss på ett mycket lugnt och trevligt sätt. Han är kunnig. Har bra tålamod. Meddelar oss alltid grundligt, både med telefonsamtal och skriftligt. Kan rekommendera honom på det bästa.
Hampus är mycket trevligt och vänlig. Sakkunnig och omtänksam. Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Jag kan absolut rekommendera Hampus starkt
Trevlig och gör sitt jobb ordentligt.
Josefin är en trevlig och positiv mäklare. Lätt att samarbeta med. Snabb, kunnig, lyhörd och hjälpsam. Vi köpte vår bostadsrätt av henne. Kan varmt rekommendera henne. 😀 Skickat från Outlook för iOS
Seebaedin är mycket trevlig och vänlig. Bra på att lyssna och noga med att alltid återkomma och ge svar. Upplevde honom som något oerfaren.
Mycket bra bemött och trevlig och hjälpsam.
Hampus är vänlig samarbetsvillig och kunnig. Lyhörd för våra önskemål och svarar snabbt på frågor som uppstår kontrakt tider ekonomi. Man känner sig väl omhändertagen och trygg vilket är bra känsla för det är många turer innan man är framme.
Väldigt trevligt bemötande. Väldigt kunnig om bostadsområdet och bostadsdorten. Hade sålt och hade sett många liknande objekt och visste vilken potential huset hade. Hade många egna kontakter så försäljningen gick väldigt snabbt.
Är mycket trevlig och återkopplar alltid .Tar sig alltid tid .Man känner att han ser till vårt bästa som kund.Lugn och saklig. Har vid ett par tillfällen bara kommit förbi och lämnat handlingar personligen ,sist var det faktiskt en fredagskväll. Är mycket kunnig trots sin unga ålder och har stor erfarenhet.Brukar säga till honom att han är bäst...för det är han .Rekommenderar honom varmt.
Vi tycker båda att Sebbe är en mycket värdig representant för HSB Landskrona. Kunnig, engagerad och tjänstvillig. Dessutom är han lätt att få tag på och han kommer alltid tillbaka med utlovade besked - mycket värdefullt. Högsta betyg!! Anna-Lena Bengtsson och Jörgen Hansson Ekeby
Väldigt kunnig, ambitiös, engagerad och flexibel mäklare. Allt gick smidigt och det kändes väldigt tryggt vid köpet av bostaden. Rekommenderar varmt!
Sebaedin är väldigt professionellt och omtänksam
Kunnig, servicevänlig och intecrädd för att ta sigcsn uppgiften. Bra lontakt.
För oss som inte bor i Landskrona har han varit ett bra stöd, hjälpsam och hela tiden svarat proffsigt och snabbt på vår frågor/ funderingar
Sebaedin är sakkunnig, vänlig samt aktiv. Positiv erfarenhet,
Rekommenderar Eleonor starkt. Mycket proffsig!
Trevlig och hjälpsam, skulle kanske vara lite mer påläst ibland, han vill gärna kolla upp allt
Mycket aktiv och duktig, stort förtroende för henne.
Mycket professionell, kunnig, lyhörd, trygg och med mycket driv som passade oss väldigt bra att Josefine förstod att vi ville få hjälp att det blev en snabb affär utan att tumma på kvaliteten. Kan varmt rekommendera henne.
Lätt att samarbeta med, enkelt och snabbt. Kunnig
Jääääääääääääääääääätteduktig.
Proffsig och kunnig inom sitt område. Uppdaterade oss regelbundet igenom hela köpeprocessen. Kan rekommendera Josefine till andra potentiella säljare och köpare.
Lättsam och enkel kille som verkar veta vad han sysslar med.
En erfaren och duktig mäklare som brinner för det hon utövar. Dessutom levererar Eleonor även vad som är lovat. En glad och drivande mäklare med stenkoll på marknaden i sin region gör att man som kund ligger i goda händer. Jag kan rekommendera henne varmt till andra som vill ha det lilla extra!
Sebaedin is an exceptional person with very good customer service. He does not only attend to clients professionally but very open to talk with on other social matters that bothers on the clients well-being. He delivers on his promise. He is someone you can relate with at all times. Just as he say " just call if you have any thought". He answers his phone whenever I call and he calls back incase i do not get in touch with him. He is trustworthy!
Jag upplever Sanela som en kunnig & effektiv! mäklare, precis vad jag var i behov av.
Eleonor engagerade sig i oss och lyssnade in vårt säljbehov. Hon lyfte fram det unika med vårt hus, faktorer som gav mervärde och inte hade med husets skick att göra, t.ex läge, väderstreck, soltimmar, att det var enplanshus (ganska sällsynt), närheten till hav/bad och golfbana. Vidare lyfte hon vad som var positivt med huset i befintligt skick. Eleonor skickade en stylingkonsult och hade en privat fotograf som också var jätteduktig. Vi hamnade som etta på Hemnet med antal visningar. Hon värderade vårt hus till ett högt...
Mkt engagerad, personlig och kunnig.
Mäklaren lyssnade och hjälpte mej med prisbild och tips om stylist.
Mycket bra och trevlig mäklare
Vi har haft bra möten med Philip Törnmalm. Han är erfaren, kunnig, tillförlitlig, lyhörd, rak och tydligt. Philip uppfyllde våra förväntningar helt och hållet.
Duktig, hjälpsam. Sålde vår bostadsrätt. Rekommenderar Josefine om ni vill sälja ert boende.
Otrolig arbetskapacitet. Väldig omtänksam om både oss säljare o eventuella köpare.
Mycket bra bemötande. Allt gick väldigt fort vilket var bra men det resulterade även i att det är lite svårt att beskriva hur upplevelsen var
Har sålt/köpt bostad flertalet gånger, och letat fastighet i flera år de vi stött på mängder av mäklare - men ingen har varit lika personlig och samtidigt så snabb och proffesionell som Patricia. Vi fick all information vi behövde, och mer därtill. Tillmötesgående, trevlig och nära till skratt. Vi rekommenderar starkt!
Patricia är en mycket duktig och kompetent mäklare som sålde vårt hus på bara några dagar.
Patricia är en väldigt duktig, professionell mäklare som tar tag i saker med en gång och får det att hända. Hon sålde vårt hus på bara några dagar, vi hann inte ens ha visning. Imponerande! Kan med glädje rekommendera henne.
Bra bemötande, kunnig. Effektiv
Stort förtroende för Fredrik sedan första mötet, han är kunnig med en god lokalkännedom. Fredrik är lyhörd och professionell. Han är pedagogisk och har en tydlig och snabb kommunikation. Fredrik skapar en trygg känsla och höll oss informerade under hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom!
Positivt bemötande. Kunnig kring fastigheten. Smidig genom hela processen och snabb på att agera och svara.
tycker att Sebaedin är en duktig och omtänksam person informerar mig hela tiden och lägger ner mycket tid och energi för att allt ska bli så bra som möjligt. Känner att han har mycket kunnande och tar tag i saker och ting, går inte det ena så går det andra, har alltid flera lösningar på saker och ting. Har också pratat med flera andra som har anlitat Sebaedin. Som sagt alltid glad och trevlig på alla sätt och vis. Hälsningar Lars Nilsson Stora Norregatan 58 261 33 Landskrona Mobilnummer 072 563 21 03 Önskar er en fortsatt trevlig dag Visa citerad text
Bra kille, trevlig och väldigt engagerad i jobbet. Svarar alltid på telefon, alltid tillgänglig 👍
Hon skötte affären proffsigt och lyssnade på våra önskemål om att få en snabb affär. Vi är mycket nöjda med Eleonor som mäklare. Hon är uppriktig och har ett bra kontaktnät, och hon är effektiv och snabb utan att tappa kvalitet.
Mycket bra. Hon var tillgänglig, effektiv och inlyssnande. Vi kände till henne innan och hade höga förväntningar på att försäljningen skulle gå snabbt och enkelt. Hon motsvarade alla våra förväntningar och vi rekommenderar henne starkt.