Fastighetsbyrån Landskrona

• BadgeElevenYears
1 210
4.7
Ring 0418-260 70 Dela

Mellan Helsingborg och Malmö, vid Öresund, ligger vackra Landskrona. Här finns en härlig blandning av natur, kultur, fritidsaktiviteter och ett rikt stadsliv med restauranger, shopping och nöjen. Tågförbindelserna är goda och du tar dig enkelt både norrut, söderut och till Danmark härifrån. Vi på Fastighetsbyrån känner både...

1210 omdömen om Fastighetsbyrån Landskrona

Sedan starten hos Reco 2013

Anders W
Sålde sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Eleonor är väldigt ärlig, peppande (för både säljare & köpare), proffsig tex krav på besiktning före försäljning, krav på bra bilder etc. Väldigt engagerad med snabb återkoppling på alla våra frågor.

Mikael J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Trevligt och korrekt bemötande. Snabb att återkoppla.

Therese S

Tillmötesgående, lyhörd, tillgänglig, snabb, effektiv, kunnig om marknaden, ett välkänt ansikte i Landskrona, personlig och hon har ett mycket trevligt bemötande. Det blev en snabb, trygg och smidig bostadsaffärs med Eleonors hjälp.

Per-Erik N

Possitivt bemötande och gjorde mycke för att få ett avslut. Lite svår att få kontakt med.

Eva B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Väster

Proffsigt, helt och hållet. Ställde upp på alla sätt. Mycket bra bemötande, även om jag tog kontakt vid en udda tidpunkt. Gav goda råd och tips. Mycket trevlig till sättet. Jag blev mycket nöjd! Mvh Ewa Björnberg

Sandra F
Västra Fäladen

Fantastiskt bemötande! Bara positivt! Tack för allt!

Lillemor N

Elenor tog hand om försäljningen på ett fantastiskt bra sätt.

Christian P
Centralt

Vi köpte lägenhet av Josefine, hon var lyhörd, kom med inredningsförslag / lösningar. Hon var också lyhörd och löste affären snabbt och effektivt! Hon håller i detta nu på att sälja vår nuvarande lägenhet och hennes engagemang inför / vid visningar, återkoppling efter visning är helt klanderfri.. Nu inväntar vi bara avslut på vår försäljning! Vi rekommenderar absolut Josefine 👍👍

Rebecka N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Härslöv

Vårt val föll på fastighetsbyrån och Hampus. Vi hade ute två andra mäklarfirmor utöver fastighetsbyrån ute hos oss men Hampus sålde in det som att vi inte bara fick honom som mäklare utan hela kontoret i Landskrona. Med Hampus har det varit en enkel och rak kommunikation både via mail, sms och telefonsamtal. Hampus är professionell och trygg i sin roll som mäklare trots sin unga ålder. Vi har fått ta försäljningen helt i vår egen takt där vi ibland har gasat och ibland bromsat. Försäljningen blev lyckad och från visning...

Sofhie L
Köpte sitt hus med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Sebaedin bemötte oss väl och höll god kontakt med oss och svarade på de frågor vi hade. Vi är nöjda!

Mexhide S
Sålde sitt hus med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

"Vi är otroligt nöjda med Sebadin som mäklare! Från första mötet till försäljningen av vårt radhus har han varit professionell, engagerad och tillgänglig. Han har en fantastisk känsla för marknaden och en skicklighet i förhandlingar som gjorde att vi fick ett riktigt bra slutpris. Dessutom var han alltid snabb med att svara på våra frågor och gav oss trygghet genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Sebadin till alla som vill ha en pålitlig och kunnig mäklare!"

Drilon S
Västra Fäladen

Sebaedin Bekirov på Fastighetsbyrån Landskrona är en mycket kompetent och professionell mäklare. Hans engagemang för sina kunder och djupa kunskap om marknaden gör honom till en av de bästa i branschen. Han är lyhörd för kundernas behov och arbetar hårt för att uppnå bästa möjliga resultat. Många kunder har uppskattat hans ärlighet och transparens genom hela försäljningsprocessen, vilket skapar förtroende och trygghet. Om du letar efter en mäklare som verkligen bryr sig och levererar, är Sebaedin ett utmärkt val.

Kristian J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Centralt

Mycket bra mäklare. Allting gick mycket smidigt. Vi hade mycket frågor, Sebaedin var snabb med svar och allt stämde. Inför affären var vi hela familjen sjuka och kunde inte komma. Så klart fixa han detta också. När vi ska sälja nästa gång vet jag var vi ska ringa.

Alexander S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Rantzow en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Var bemötande och trevlig på ett bra sätt. Svarade på våra frågor när det behövdes med tydlighet och gav oss den hjälp som behövdes. Vi är nöjda med Johan.

Robin B
Köpte sitt hus med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Drottningen

Vi har fått ett fantastiskt bemötande och jättebra hjälp under köpprocessen. Hampus har sköt kommunikationen över förväntan. Vi är jättenöjda.

Sven Arne Bertil J
Sålde sitt hus med hjälp av Hampus Nilsson en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Drottningen

Väldigt noga med att meddela var vi var i processen och vad som skulle göras. Till stor hjälp med hembesök då säljarna är över 90 år.

Sofia B
Köpte sitt hus med hjälp av Eleonor Andersson Lööf en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Eleonor är helt fantastisk och utan tvekan stans bästa mäklare som kan marknaden. Service minded och professionell!

Wenche W
Härslöv

Hampus har varit tydlig och guidat mig genom köpeprocessen på ett professionellt och vänligt vis.

Marek O
Annelöv

Hej. Nu efter några månader jag kan skriva betyg för Eleonor. Från 1 till 10 Uppriktighet 10 Kommunikation 8 Ge råd 10 Professionalism 9 bara för att , på grunt av kommunikation Jag tycker att hon jätte bra mäklare !!! Mvh Marek O.

Bengt B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebaedin Bekirov en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Härslöv

Han var lite återhållsam med kontakt ibörjan. Men allt eftersom blev det bättre. Började att lyssna efter det blev det ett bra resultat.

Sahit R

en trevlig kvinna, mycket effektiv och mycket kommunikativ och samarbeta

Måns A
Väster

Trevligt bemötande och bra på att återkoppla.

Lisa L

Eleonor var vänlig och professionell i hela processen. Lätt att få kontakt med och hjälpsam med frågor. Det är första gången jag köper ett hus och det känns tryggt med Eleonor som mäklare.

Morgan F
Väster

Trevlig, enkelt och rakt bemötande. Bra kommunikation

Kristoffer U
Västra Fäladen

Hampus var både professionell och engagerad från början till slut. Han var lyhörd för mina behov och gav mig tydlig information genom hela processen, vilket skapade ett stort förtroende. Han var snabb med att återkomma på frågor och höll mig uppdaterad om alla viktiga detaljer.

Ingvor A
Landskrona - Tegskiftet

Sebaedin mycket trevlig och tillmötesgående. Hjälpte till vid frågor och undringar. Stor hjälp vid sånt stort projekt. Kan varmt rekommendera honom.

Johan T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Centralt

Trevlig och proffsig mäklare. Det blev en snabb och trevlig affär

Meriton I
Landskrona - Tegskiftet

Hängiven och dedikerad! Bra och respektfullt bemötande. Resultatinriktad person men både säljaren och köparens perspektiv i åtanke.

Lasse P

En givande och trevlig upplevelse med Elenor

Ferhat G

Jätte bra Märklare . Duktigt i sitt jobb!

Zekiye G

Bästa mäklare! Älskar sitt jobb och hjälper mycket

Jelena R
Centralt

Hampus är väldigt trevlig och positiv person. Tillmötesgående och återkopplade hela tiden. Man ser att han verkligen älskar sitt jobb, och gör det på bästa sätt. Stort tack.

Helena G

Eleonor är lyhörd och genuint intresserad av sina kunder. Jättenöjda köpare.

Ylva N

Fantastisk mäklare! Eleonor är en otroligt engagerad mäklare och dessutom mycket erfaren och kunnig med stor kännedom om den lokala marknaden. Ett bra och pålitligt stöd. Rekommenderas varmt!

Mikael P
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Västra Fäladen

Väldigt trevlig och jordnära.

Marika T
Väster

Mycket tillmötesgående och jobbar för en försäljning. Tack

Besart S
Väster

Johan är bra, snabb återkoppling, hjälpsam och svarar på frågor man undrar. Rekomenderar Johan!

Granit M
Centralt

Jätte nöjd med allt Josefine har gjort, kanon jobb.

Eva N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Tillmötesgående, effektiv, trevlig. Påläst på objektet.

Cassandra G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona

Patricia var både professionell och lättsam att ha att göra med under processen. Det var god kommunikation genom hela försäljningsprocessen och vi upplevde att hon mötte alla förväntningar och lite därtill som vi hade på mäklare som säljare för första gången. Hon var engagerad och lyhörd och det märktes genom hennes uppdateringar om försäljningen.

Mats C

Fantastiskt rakt igenom! Supernöjd! Kommer även fortsättningsvis att anlita Eleonor!

Inger L
Borstahusen

Trevlig och bra på att kontakta och svara på frågor. Hör alltid av sig snabbt när man ringer.

Thom L

Mycket kunnig och erfaren mäklare. Hon behandlar både säljare och köpare på ett rättvist och hon behöver inte glida in med en Porsche för att visa succés.

Laëtitia V

The visits were nice and well conducted by Eleonor. Therefore, when it comes to email communication, we had a harder time to get the answers we were looking for. We even bet for a price, had a confirmation by email but no follow up after that and no clear answers to our questions. After waiting 2 weeks during her holidays (we tried to contact someone else in the Landskrona agency to have answers…), we finally got an email saying that another bet has been made on the house… so we probably lost money in the process because...

Kenan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanela Dindic en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Solskiftet

Sanela åtar sig uppdraget och levererar direkt. Väldigt flexibel och återkopplar direkt om man har någon fråga.

Jonathan P
Väster

Proffsig yrkesman med hjärtat på rätt ställe

Eva N
Väster

Trevlig och serviceminded. Kände mig säker att ha henne som mäklare.

Samina K
Väster

Jag skulle säga att Josefine har varit exceptionell och väldigt hjälpsam under hela processen. Hon har varit vänlig och välkomnande, vilket gjorde det enkelt för oss att köpa vårt första hem

Ann-Cathrine B
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Falk en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Landskrona - Tornet

Snabb hjälpsam ringer fixar . Frågar vad vi behöver och hjälper till med att finna annat boende .

Sigrid G

Trevligt bemötande, hjälpsam med alla våra frågor/problem!