Patricia Bartlett

Patricia Bartlett

Patricia Bartlett är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona

Patricia Bartlett har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Patricia Bartlett har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.9. Patricia Bartlett har haft 23 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag älskar att träffa och kommunicera med människor. Eftersom jag trivs med många bollar i luften blir jag lätt uttråkad när varje dag ser likadan ut och som mäklare ser aldrig en dag ut som en annan. Dessutom fungerar jag som bäst under press och är en problemlösare.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
För mig är det ett stort förtroende att få följa någon från start till mål i en bostadsaffär därför är tillgänglighet och en ärlig kommunikation extremt viktigt. Inte bara att säga det utan faktiskt också leva upp till det.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Noggrann, strukturerad, ärlig och punktlig. Jag gör alltid det där lilla extra för mina kunder, både innan, under och efter avslutad affär.

Vilket är ditt bästa mäklarminne?
Det finns flera men jag måste nog ändå säga min första affär. Att ha pysslat och fixat för att få båda parter nöjda och se uppskattningen hos dem för något som faktiskt är självklart att jag gjort.

Vad gör du helst på fritiden?
TRÄNAR. Styrketränar och joggar med min hund, jag får energi och hon blir av med energi. Umgås med min familj och vänner!

Hur ser din drömbostad ut?
Den är svår finns olika beroende på var i livet jag befinner mig. Takvåning i en gammal byggnad som renoverats med kombination av nytt och gammalt i närheten av en park och grönområden eller ett enplanshus med öppna ytor och stora luftiga rum.

Vad vet vi inte om dig?
Innan jag blev mäklare och under tiden jag pluggade till mäklare så lockade mäklaryrket för det verkade vara ett varierande jobb med många bollar i luften och att man kunde tjäna gott om pengar. När jag sen började jobba som mäklare insåg jag att det är så mycket mer, min stora drivkraft blev att finnas för och ha nöjda kunder.

2023-11 - 2024-10

127 omdömen om Patricia Bartlett

Sedan starten hos Reco 2020
Carolina O
Köpte sitt hus med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Centralt

Har sålt/köpt bostad flertalet gånger, och letat fastighet i flera år de vi stött på mängder av mäklare - men ingen har varit lika personlig och samtidigt så snabb och proffesionell som Patricia. Vi fick all information vi behövde, och mer därtill. Tillmötesgående, trevlig och nära till skratt. Vi rekommenderar starkt!

David B
Sålde sitt hus med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Centralt

Patricia är en mycket duktig och kompetent mäklare som sålde vårt hus på bara några dagar.

Catharina B
Centralt

Patricia är en väldigt duktig, professionell mäklare som tar tag i saker med en gång och får det att hända. Hon sålde vårt hus på bara några dagar, vi hann inte ens ha visning. Imponerande! Kan med glädje rekommendera henne.

Lars H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Häljarp

Positivt bemötande. Kunnig kring fastigheten. Smidig genom hela processen och snabb på att agera och svara.

Sten S
Centralt

Lagom påträngande vänlig verkar övertygande

Hanna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patricia Bartlett en del av Fastighetsbyrån Landskrona

En härlig, närvarande mäklare som är tillgänglig och hjälpsam samt en frisk fläkt 😍

Elina J

Patricia är en väldigt glad, trevlig och familjär mäklare. Hon kan det hon gör och får båda parter att känna sig inkluderad. Jag och min sambo rekommenderar verkligen henne🫶🏼🥰

Troy F

Trevlig, omtänksam och ärlig. Ordningsam och lösningorienterad

Inger J
Glumslöv

Redan från start fick jag bra kontakt och stort förtroende för Patricia, vilket hon sedan levde upp till. Hon visade stort engagemang och fint bemötande då hon återkopplade och uppdaterade oss regelbundet. Jag och mina döttrar är väldigt nöjda och skulle varmt rekommendera Patricia för andra.

Ingvar E
Västra Fäladen

Kunning, lätt att förstå och lätt att samarbeta med. Gjorde en mkt bra beskrivning. Snabb och okomplicerad försäljning.