Andreas Jinnestrand

Andreas Jinnestrand

Andreas Jinnestrand är mäklare på Fastighetsbyrån Laxå

Andreas Jinnestrand har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Andreas Jinnestrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Jinnestrand har haft 31 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

179 omdömen om Andreas Jinnestrand

Sedan starten hos Reco 2016
Stefanus Petrus Jacobus Petronella A
Tived

Snabb handläggning och bra information. Svarar snabbt på frågor och är mycket vänlig

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack för denna fina Reco och grattis till er första egna fastighet i Sverige. Tänk vilken fin sommar ni kommer få i ert nya hus. Vi ses på tillträdet om inte förr.

Pernilla H
Tived

Trevlig å positivt bemmøtande. Vi er nøjda

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Pernilla, så fint att få hjälpa er i er bostadsresa och så skönt att allting klaffade tillslut med er försäljning med. Ses på tillträdet /Andreas

Maritha M
Laxå

Snabb att svara, snabb visning och ett överhuvudtaget bra bemötande.

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Maritha, härligt att få hjälpa dig med din husaffär, ses på tillträdet :)

Johanna G
Långängen

Andreas har varit engagerad och inlyssnande under hela processen. Trots att vi hade ett tufft utgångsläge där vår försäljning hängde på att andra försäljningar i kedjan skulle gå igenom så har Andreas anpassat sig till utgångsläget och lyckats få affären att gå i lås så fort möjligheten kom. Jag är supernöjd med valet av mäklare.

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Johanna för den fina recon, det värmer väldigt mycket. Otroligt kul att få hjälpa er med er bostadsresa. Lycka till nu med iordningställandet av ert nya boende så ses vi om inte annat när det är dags för tillträde. /Andreas

Robert W
Hällabrottet

Mkt trevlig och professionell, rekommenderar.

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Robert för rekommendationen, så roligt det har varit att få jobba med dig och försäljningen av din underbara gård. Ses om inte annat på tillträdet.

Ingvar Karl Anders F
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå

Ett trevligt bemötande. Saklig och kunnig. Vill både säljare och köpare väl. Man känner sig trygg med Andreas som mäklare. Vi kan varmt rekommendera Andreas och Fastighetsbyrån.

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Ingvar och Åsa, vad glad jag blir för era fina ord. Så härligt att få följa er bostadsresa.

Margareta Å
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå

Allt fungerat till belåtenhet. Kunnig och trevlig.

Svar från Andreas Jinnestrand

Hej. Tack för din fina Reco, det värmer mig väldigt mycket, roligt att få jobba med er och er fina fastighet, och till våren blir ni ju grannar med vårt Laxåkontor med :)

Carina Cecilia Margareta W
Sålde sitt hus med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå

Mycket bra bemötande levde upp för mina förväntningar.Är mycket nöjd med allt.

Svar från Andreas Jinnestrand

Hej, stort tack för detta, är ett sant nöje att få jobba med dig och din fantastiska fastighet.

Daniel L

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🏠👍

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Daniel, ett nöje att träffa er och få hjälpa er med er husaffär.

Britt-marie T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Jinnestrand en del av Fastighetsbyrån Laxå
Askersund

Trevlig mäklare , som proffesionellt ledde oss genom vårt lägenhetsköp

Svar från Andreas Jinnestrand

Tack Britt-Marie och grattis återigen till ert köp, kommer bli toppenbra för er.