Mycket väl bemött Bra på att tackla svåra situationer vid köpet
Bettina Walter
Bettina Walter är mäklare på Fastighetsbyrån Lilla Edet
.Bettina Walter har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Bettina Walter har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Bettina Walter har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
70 omdömen om Bettina Walter
Bra, tydlig och ärlig mäklare. Affären känns trygg.
Bettina bemötte oss på ett jätte fint sätt där hon löste hela affären på ett professionellt sätt
Trevlig tillmötesgående, Bra på att svara när man ringer även under semestern.
Trevligt bemötande och engagerad. Lätt att få kontakt med.
Enligt mig är Bettina en mycket kompetent mäklare. Alltid tillgänglig och håller både säljare och köpare kontinuerligt uppdaterade. Har alltid fått ett trevligt bemötande. Jag rekommenderar gärna Bettina till andra kunder.
Väldigt bra mäklare verkligen
Hej ! Vi vill tacka Bettina för ett fint samarbete!! Hon är duktig på det hon gör. Mvh: Valentina
Duktig mäklare som vet vad hon gör. Alltid väl bemött och genom hela affären haft en bra dialog. Rekommenderar starkt om man är ute efter försäljning av hus eller lägenhet
Jag har vid varje möte/ kontakt blivit bemött med respekt och med en stark känsla av att ha blivit sedd och förstådd, och det har ingett en trygghet för mig! Hon förstod fullt ut vad som var MINA förväntningar och hon levde upp till dem till 100% Hennes engegemang och hennes säkerhet ingav ett förtroende från början till försäljningen av huset, och därför vill jag varmt rekommendera Bettina Walter! MVH Agneta Algar.