Fastighetsbyrån Lilla Edet

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeFiveYears
4.7
Ring 0520-181 44 Dela

Välkommen till Lilla Edet, ett mindre samhälle i närheten av Trollhättan. Här hittar du skog, sjö och landsbygd men även bra kommunikationer till Göteborg med pendeltåg. Vi på Fastighetsbyrån har kontor på Göteborgsvägen 51, och om du söker bostad här i området är det oss du ska kontakta. Vi har koll på köpare, säljare, lägenheter...

205 omdömen om Fastighetsbyrån Lilla Edet

Sedan starten hos Reco 2013

Feliks I
Sålde sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Nygård

Följer upp kund på bästa sätt. Arbetar aktivt för bästa resultat.

Susanna J
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Hjärtum

Klart den bästa mäklaren jag sprungit på genom alla mina husköp. Förstod vad jag sökte och letade upp flera objekt åt mig. Framförallt var han, aktiv och engagerad.i att hitta nåt till mig. Kunnig och tillmötesgående med stort engagemang. Tillslut visade han mig mitt drömboende och jag fick äntligen köpa det hus jag sökt så länge. Efter nästan 80 visningar hos olika mäklare sista året så kan jag klart säga att han var den som verkligen engagerade sig. Nu hoppas jag aldrig att jag skall sälja mitt drömhus men om det...

Johnny H
Högstorp

Allt fungerade till full belåtenhet. Att sälja mitt hus efter knappt tjugo var lite vemodigt. Niclas avslappnade sätt och hans kunnighet gjorde affären mindre stressande. Jag rekommenderar honom å det varmaste.

Lars J
Västerlanda

Mycket väl bemött Bra på att tackla svåra situationer vid köpet

Johanna L
Prässebo

Bra, tydlig och ärlig mäklare. Affären känns trygg.

Ronnja J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Bettina Walter en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Ström

Bettina bemötte oss på ett jätte fint sätt där hon löste hela affären på ett professionellt sätt

Peter G
Ström

Trevlig tillmötesgående, Bra på att svara när man ringer även under semestern.

Käthrine Yvonne P
Centralt

Trevligt bemötande och engagerad. Lätt att få kontakt med.

Bengt W

Blev mycket bra bemött av Niclas och han uppfyllde definitivt de förväntningsr vi hade. Han förhandlade även fram ett bra avtal med köparna.

Ann-Charlotte W

Trevlig och tillmötesgående. Mycket lyhörd för våra behov och önskemål, dessutom med glimten i ögat! Väl utvecklade strategier för att få högsta möjliga pris för bostaden. Vi rekommenderar verkligen Niclas Grönvall!

Kerstin Margareta N
Centralt

Enligt mig är Bettina en mycket kompetent mäklare. Alltid tillgänglig och håller både säljare och köpare kontinuerligt uppdaterade. Har alltid fått ett trevligt bemötande. Jag rekommenderar gärna Bettina till andra kunder.

Stephane Aime W

Väldigt bra mäklare verkligen

Gazmend S
Göta Och Ryrsjön

Hej ! Vi vill tacka Bettina för ett fint samarbete!! Hon är duktig på det hon gör. Mvh: Valentina

Ida F

Tillmötesgående, tillgänglig,, kunnig, professionell

Lisbeth C

Vårt intryck av Niclas Grönvall har varit enbart positivt. Han har varit lugn och trygg samt inte utlovat guld och gröna skogar utan varit ödmjuk och realistisk. Vi tror att även våra spekulanter har uppfattat Niclas som en lugn och trygg person att göra affärer med. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar, som var att sköta vår försäljning till en positiv affär.

Bengt L
Nygård

Vi har varit i kontakt med en hel del mäklare under det sista året eftersom vi sökt ett nytt boende, Och från första minuten vi mötte Nikclas så har han varit väldigt tillmötesgående och vi har känt oss väldigt omhändertagna och han är väldigt enkel att ha och göra med. Så nu har vi ett hus att flytta till tack vare Niclas. Så det känns väldigt bra. Mvh Bengt Linnarsson

Barbara W
Nygård

Man tycker om Niclas direkt när man träffar honom. Proffsig och trovärdig. Den perfekta mäklaren.

Raimo K
Nygård

Niclas är professionell i sitt yrkesutövande. En mycket sympatisk och lättsam mäklare/person att prata med och vi hade en kul tid under resans gång. Våra förväntningar var som de infriades att få affären att gå i lås snabbast möjligt. Niclas mäklarinsats kan sammanfattas med: Professionell, noggrann och att det kändes roligt att arbeta med Niclas.

Elliot J
Centralt

Duktig mäklare som vet vad hon gör. Alltid väl bemött och genom hela affären haft en bra dialog. Rekommenderar starkt om man är ute efter försäljning av hus eller lägenhet

Märta Agneta Margareta A
Göta Och Ryrsjön

Jag har vid varje möte/ kontakt blivit bemött med respekt och med en stark känsla av att ha blivit sedd och förstådd, och det har ingett en trygghet för mig! Hon förstod fullt ut vad som var MINA förväntningar och hon levde upp till dem till 100% Hennes engegemang och hennes säkerhet ingav ett förtroende från början till försäljningen av huset, och därför vill jag varmt rekommendera Bettina Walter! MVH Agneta Algar.

Lars-Rune S
Nygård

Tydlig, korrekt, professionell, vänlig och ansvarstagande. Ingav förtroende från första stund då Niclas gav oss stor trygghet genom sitt sätt att visa engagemang.

Lena C
Nygård

Proffsigt och personligt bemötande och framför allt lyhörd för våra önskemål. Han levde upp till våra förväntningar och vi valde honom av flera anledningar, bl a därför att han är från Lilla Edet och också sålt många fastigheter i vårt området..

Conny Lennart L
Göta Och Ryrsjön

Alltid ett vänligt bemötande jobbar mycket för att få objektet sålt Kan allt om och kring i lilla eder

Julia W
Hjärtum

Niclas var rakt på sak men glimten i ögat som gjorde att man kände sig väldigt bekväm direkt. Fanns det frågor eller funderingar så svarade han, han var hjälpsam och löste väldigt mycket åt oss så det rullade bara på, enormt skönt.

David Martin T
Hjärtum

Mycket bra mäklare. Punktlig. Snabb. Och mycket hjälpsam!

Marie H
Öresjö

Positiv engagerad och kunnig säljare. Som har ett bra bemötande mot båda parter.

Nils L
Upphärad

Väldigt smidigt och effektivt. Samt trevlig affär, kunde inte vart mer nöjd.

Wilma T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Centralt

Jag ville få sålt lägenheten snabbt till ett rimligt pris, lägenheten blev såld efter 2 månader på annons i ett svårt säljläge! Niclas hjälpte till med att hitta köpare så jag snabbt blev av med den.

Cyril D
Öresjö

Var bra påläst och kunde svara på våra egna frågor. Lätt att ha kontakt med (telefon och email).

Erna Inger Marianne E
Centralt

Toppen. Bra kommunikation och mycket kunnig och trevlig att ha att göra med

Jonas F
Lödöse

Bettina har levt upp till alla förväntningar i den extrem svåra tid vi valde att sälja vårt hus. Outtröttligt positiv och stöttande vilket behövdes. Kommer helt klart få förtroendet för fler försäljningar om det dyker upp. Tack!

Åsa Anna-Stina Ulla F
Lödöse

Det har varit en tuff tid att sälja hus, men tycker att Bettina har kämpat bra. Och verkligen lyckats att få sålt trotts tiden med hög ränta. Mvh Åsa Fager

Robin S
Ström

Bettina var alltid professionell och trevlig. I all kommunikation gällande vårt köp var hon snabb och tydlig.

Marino V
Ström

Bra och smidigt.hon informera noga hur det ser ut på marknaden.

Dina G
Lödöse

Hon är duktig mäklare hon hjälpte oss mycket för att hitta bra hus vi rekommenderar henne mycket

Veronica C
Upphärad

Mycket nöjd , respekterar sina önskemål och är med hela resan :) om ni vill ha en bra mäklare kontakta honom :)

Emelie K
Centralt

Att i detta läge med en trögare bostadsmarknad så var det en självklarhet för oss att anlita Niclas då han besitter en otrolig erfarenhet & varit med så länge i branschen-varit med i både toppar & dalar. Han är trygg & gav oss ett sånt lugn & hade självsäkerhet under hela försäljningsprocessen. Rekommenderas varmt!

Juliana J
Nygård

Niclas treated us very good and understood our expectations about the house and tried to find I good deal for us when the first option didn't went. He was very honest in every step of the buying process.

Timoteo B
Nygård

Niclas was always honest and really transparent along all the buying process. He helped us to understand the contracts, reports and terms in English to support us. He was guiding us and cared about if the deal was good for us as well, not just to sell to us anyway. I strongly recommend him

Jonny Cobra A
Västerlanda

Snabb ! Duktig, och proffisionell . Mycket smidig att göra affär med.

Jan-Olof S
Centralt

Jobbar hårt och är rak och tydlig. Mycket nöjd.

Gösta L
Ström

Vi har endast gott att säga om Niclas Grönvall, som skött hela processen vid vår försäljning av huset på Solgatan 23. Alla förväntningar ang. husförsäljningen har uppnåtts så här långt och vi förutsätter att resterande och avslutningen kommer att bli detsamma.

Mathias G
Centralt

Mycket trevlig och ytterst hjälpsam med klara mål från början.. Samt drivande och framåt vilket va precis det jag/vi behövde för att få sålt huset. Toppbetyg verkligen 😉

Niklas A
Centralt

Trevlig och kunnig mäklare!

Inger Margareta H
Centralt

Bettina har bemött oss på ett otroligt trevligt och professionellt sätt! Hon är kunnig, lätt att ha att göra med och lyhörd för våra önskemål kring försäljningen. Vi är supernöjda med Bettina som vår mäklare!

Emma L
Centralt

Som förstagångsköpare har det varit många frågetecken kring allt, något som Niclas snabbt och enkelt kunnat svara på. Vi är mycket nöjda allt!

Mona N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet

Tillmötesgående och påläst. Serviceinriktad

Lennart S
Nygård

Mycket trevlig och hjälpsam . Hade velat ha mer teknisk beskrivning av värmesystem bland annat

Steffen B

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gun-Britt Helen L
Västersjön

Bettina hade ett bra medkännande bemötande. Kunnig och engagerad.