Följer upp kund på bästa sätt. Arbetar aktivt för bästa resultat.
Niclas Grönvall
Niclas Grönvall är mäklare på Fastighetsbyrån Lilla Edet
.Niclas Grönvall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niclas Grönvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.7. Niclas Grönvall har haft 38 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
104 omdömen om Niclas Grönvall
Klart den bästa mäklaren jag sprungit på genom alla mina husköp. Förstod vad jag sökte och letade upp flera objekt åt mig. Framförallt var han, aktiv och engagerad.i att hitta nåt till mig. Kunnig och tillmötesgående med stort engagemang. Tillslut visade han mig mitt drömboende och jag fick äntligen köpa det hus jag sökt så länge. Efter nästan 80 visningar hos olika mäklare sista året så kan jag klart säga att han var den som verkligen engagerade sig. Nu hoppas jag aldrig att jag skall sälja mitt drömhus men om det...
Allt fungerade till full belåtenhet. Att sälja mitt hus efter knappt tjugo var lite vemodigt. Niclas avslappnade sätt och hans kunnighet gjorde affären mindre stressande. Jag rekommenderar honom å det varmaste.
Blev mycket bra bemött av Niclas och han uppfyllde definitivt de förväntningsr vi hade. Han förhandlade även fram ett bra avtal med köparna.
Trevlig och tillmötesgående. Mycket lyhörd för våra behov och önskemål, dessutom med glimten i ögat! Väl utvecklade strategier för att få högsta möjliga pris för bostaden. Vi rekommenderar verkligen Niclas Grönvall!
Tillmötesgående, tillgänglig,, kunnig, professionell
Vårt intryck av Niclas Grönvall har varit enbart positivt. Han har varit lugn och trygg samt inte utlovat guld och gröna skogar utan varit ödmjuk och realistisk. Vi tror att även våra spekulanter har uppfattat Niclas som en lugn och trygg person att göra affärer med. Mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar, som var att sköta vår försäljning till en positiv affär.
Vi har varit i kontakt med en hel del mäklare under det sista året eftersom vi sökt ett nytt boende, Och från första minuten vi mötte Nikclas så har han varit väldigt tillmötesgående och vi har känt oss väldigt omhändertagna och han är väldigt enkel att ha och göra med. Så nu har vi ett hus att flytta till tack vare Niclas. Så det känns väldigt bra. Mvh Bengt Linnarsson
Man tycker om Niclas direkt när man träffar honom. Proffsig och trovärdig. Den perfekta mäklaren.
Niclas är professionell i sitt yrkesutövande. En mycket sympatisk och lättsam mäklare/person att prata med och vi hade en kul tid under resans gång. Våra förväntningar var som de infriades att få affären att gå i lås snabbast möjligt. Niclas mäklarinsats kan sammanfattas med: Professionell, noggrann och att det kändes roligt att arbeta med Niclas.