Patrik Nilsson

Patrik Nilsson

Patrik Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån Lindesberg

Patrik Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Patrik Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 195 omdömen med ett betyg på 4.7. Patrik Nilsson har haft 63 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

195 omdömen om Patrik Nilsson

Sedan starten hos Reco 2018
Mari E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Lindesberg

Ett mycket trevligt bemötande som vittnar om proffetionalitet och kunskap inom sitt yrke. Förklarar delarna i ett avtal på ett tydligt och lättförstått sätt.

Håkan B
Frövi

En kille med fötterna på jorden. Kunnig i sitt jobb.

Veronica W
Frövi

Trevligt och professionellt bemötande och utförde uppgiften att sälja vår fastighet enligt våra förväntningar.

Karl Axel Ingvar S
Frövi

Han har gjort ett bra jobb. Han har jobbat självständigt och föreslagit nya lösningar när så krävts. Har bara positiva erfarenheter av Patrik.

Per David S
Frövi

Jag har i ärlighetens namn varken pratat eller träffat mannen. Min sambo har skött allt med mäklaren.

Mahram A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Nilsson en del av Fastighetsbyrån Lindesberg
Lindesberg

Jätte bra bemötande! Diskutera om priset som jag har fått

Hans L
Frövi

Mycket trevlig mäklare. Blev en snabb affär. Har haft samarbete med Patrik vid fler affärer och ska jag göra ytterligare försäljning av någon bostad blir det samma mäklare igen ..

Stefan N
Frövi

Mycket trevlig och hjälpsam ! Toppen mäklare !

Åsa F
Frövi

Mycket trevlig och har ett bra bemötande. Han var hjälpsam och ställde upp när det behövdes. Han har stort tålamod. Rekommenderar verkligen denna mäklare.

Tomas L
Fellingsbro

Mycket trevligt och bra ! Överträffade förväntningarna Enkel och lättsam mycket duktig.