Mycket bra bemötande. Tillmötesgående, trevlig, gav tydlig information kring köpet. Snabb återkoppling vid frågor. Vi är nöjda på alla sätt.
Emilie Wireby
Emilie Wireby är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå
.Emilie Wireby har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emilie Wireby har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 194 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilie Wireby har haft 51 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
194 omdömen om Emilie Wireby
Saklig, kunnig, trevligt bemötande, pålitlig , stödjande .
Emilia har varit väldigt duktig och professionell,men inga pengar har kommit på mitt konto trots fastighet har varit såld i 10 dagar och borttagen från blocket. Jag trycker att handpenning borde dyka upp på mitt konto.
Hej Benny! Tack för ditt omdöme och kul att du uppfattar mig som duktig och professionell, det betyder mycket! Det verkar som att vi har missförstått varandra gällande utbetalningen av handpenningen. Jag ringer dig idag så att vi får prata igenom hur och när betalningarna genomförs! /Emilie
Bra bemötande. Trevlig och hjälpsam med allt runt omkring en husförsäljning som vi som köpare inte har så bra koll på.
Flexibel, påläst, Kunnig och engagerad, sätter kundens bästa i fokus.
Tycker att säljuppdraget har hanterats jättebra av Emilie.
Trevligt och professionellt bemötande.
Trevligt och proffesionellt. ... lite text
Trevligt, tydligt bemötande. Beskrivande och öppen för frågor under både visning och kontraktskrivande. Tillgänglig i hög utsträckning.
Emelie har ett mycket trevligt sätt i att möta mig som kund. Hon är lugn och kunnig i sitt arbetsområde. Bra på att förklara vad som händer och hur tänka i fortsatt arbete i försäljningen av mitt hus. Lätt att komma i kontakt med. Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete. Mvh Irene Granström