Magnus Wikland

Magnus Wikland

Magnus Wikland är mäklare på Fastighetsbyrån Luleå

Magnus Wikland har varit registrerad mäklare sedan 2013-03. Magnus Wikland har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-08 och har fått 356 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Wikland har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

356 omdömen om Magnus Wikland

Sedan starten hos Reco 2015
Inger H
Centrum

Snabb effektiv och lätt att få kontakt med

Lars-Erik B
Burströmska Gärdan

Väldigt trevlig. Det var smidigt och gick snabbt.

Piera Niilá S
Centrum

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse med Magnus på Fastighetsbyrån i Luleå. Magnus var mycket tillgänglig och enkel att kommunicera med, och vi fick alltid tydliga och enkla besked via sms eller telefon. Han visade stort engagemang genom att ge oss en privatvisning med kort varsel, trots att han hade ett ganska tight schema den dagen. Inför visningen tog han sig tid att lyssna på våra önskemål och behov, och han kom ihåg att visa förråd och garage, vilket var viktigt för oss. Hans lyhördhet och förmåga att leverera...

Ellen B
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Skogsvallen

Lyhörd och engagerad som förstod uppdraget och levererade en försäljning över förväntan.

Astrid Anita S
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Wikland en del av Fastighetsbyrån Luleå
Kyrkbyn/Gammelstad

Trevlig, intresserad, Gav oss bra information om intresset hos kunderna.Ofta och bra visningar.

Frida K
Bergnäset

Väldigt bra och trevligt bemötande.

William R
Burströmska Gärdan

Ärlig, trevlig och lätt att ha och göra med

Annemieke W
Centrum

Funkat jättebra så här långt! Fin service och tillgänglighet.

Robert L
Centrum

Mycket bra och proffsigt bemötande genom hela processen och ständigt tillgänglig för frågor och funderingar. Man kunde ha en öppen och avslappnad dialog vilket var skönt. Rekommenderar Magnus starkt!

Stefan K
Centrum

Magnus är en kunnig, rak, tydlig och uppriktig mäklare. Han är enkel och okonstlad och jobbar hårt för sina kunder. Helt enkelt bäst!