Hon är jätte trevligt och en professionell mäklare.
Artemiz Eskafi
Artemiz Eskafi är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Artemiz Eskafi har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Artemiz Eskafi har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 146 omdömen med ett betyg på 4.8. Artemiz Eskafi har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
146 omdömen om Artemiz Eskafi
Vi är otroligt nöjda med Artemiz. Första mötet gav hon oss respekt och trygghet i vårt beslut att sälja. Hon gav bra råd som vi följde. Under hela processen så har hon varit nära tillhands och svara på frågor eller annat som kommit upp. Hon har uppdaterat oss ofta under och efter försäljningen. Vi uppskattade hennes tydlighet och att hon lyssnade på våra önskemål. Hon gav verkligen sin tid och energi för att sälja vår lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Artemiz.
Väldigt trevlig, hjälpsam och smidig. Vi är jätte nöjda med stödet och bemötandet vi fick!
Väldigt tydlig, strukturerad, vänlig, behjälplig. Gjorde upplevelsen väldigt smidig, snabb och enkel. Kändes tryggt för oss att vi hade Artemiz Eskafi som guidade oss igenom hela köpet och gjorde det tydligt och kul för oss som köpare. Alltid tillgänglig för att besvara frågor vilket känns väldigt tryggt och säkert.
Hon var alltid vänlig, tillmötesgående och visade stor professionalism i hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Även var hon mycket engagerad och var alltid lätt att nå när jag hade frågor. Jag uppskattade verkligen deras snabbhet i att återkomma med svar och uppdateringar.
Artemiz är hängiven och är anträffbar till 100% hon tagit sig tid och har haft en bra kontakt med mig som säljare.
Professionell mäklare med ordning och reda på visningar, kontakter och papper.
Artemiz bemötte oss med professionalism helt från början. Hon var snabb på att ta kontakt, bra på att lyssna på våra önskemål och kontakten var bra helt från första möta 2-3 år tilllbaka. Även vi då beslutade inte att sälja då har följde hon upp på oss flera gånger under åren och nu 2024 var det tid att sälja. Det kändes tryggt att ha Artemiz som mäklare och man känner verkligen av att hon vill göra sitt bästa för att uppfylla köpare och säljarens behov. Hade en förväntning om att sälja min bostadsrätt utan förlust...
Väldigt professionellt och vänligt bemötande redan från första mötet. Artemiz var lyhörd och tog sig tid att förstå behovet och önskemålet, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Artemiz överträffade mina förväntningar genom att vara mycket engagerad och tillgänglig. Artemiz höll mig uppdaterad vid varje steg och var alltid snabb med att svara på frågor. Skulle utan tvekan rekommendera denna mäklare till andra!
Hon var väldigt entusiastisk att hjälpa mig när jag ville köpa den lägenheten. Hon svarade också på mina frågor. Jag hoppas att hon hjälper mig att slutföra procedurerna så att jag kan slutföra köpet av den lägenheten.