Marina Matic var mycket trevlig från första kontakten och därtill visade hon stor proffessionalitet i det att hon vet vad hon talar om. Inga floskler och ”försäljarsnack”. Jag fattade förtroende för henne och vi var överens om skicket på lägenheten och försäljningsstatus, Marina ombesörjde snabbt det som behövdes för att försäljning skulle äga rum. Lägenheten såldes snabbt och till ett acceptabelt pris. Jag är mycket nöjd med allt som Marina gjorde vad gäller att få lägenheten såld och jag rekommenderar henne varmt. Malmö d. 17 oktober 2024 Christina Rydebjer .
Marina Matic
Marina Matic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Marina Matic har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Marina Matic har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Marina Matic har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
30 omdömen om Marina Matic
Marina var mycket proffessionell och målinriktad och hjälpte mig att sälja min lägenhet snabbt och smidigt.
Trevlig! Effektiv och kompetent. Har bara positivt att säga!
Svarar långsamt, har väntat 3 dagar ni på sms
Lättsam, lyhörd och engagerad. Professionell, inlyssnande och riktigt rolig att ha att göra med. Sa som det var och satte mål som var genomförbara. Har våra varmaste rekommendationer.
En vänlig och hjälpsam mäklare på alla sätt och vis. Kommer varmt att rekommendera Fastighetsbyrån till vänner och bekanta som söker ny bostad.
Mycket bra bemötande och kunnig mäklare.
Marina som mäklare är snäll och Finn..
Smidig kontakt och så trevlig och kompetent. Har bara bra saker att säga om Marina.
En mycket trevligoch sympatisk person, som är väldigt tillmötesgående, behjälplig och förstående. Kände ett förtroende nästan omedelbart. Lätt att nå och ger svar på de frågor som finns. Mycket nöjd. Mvh Helen Friberg