Generally, I have a good experience. The broker lived up to my expectation, especially in clear communication.
Tobias Axell
Tobias Axell är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Tobias Axell har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Tobias Axell har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.9. Tobias Axell har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
165 omdömen om Tobias Axell
Det är främst min dotter som haft kontakt med Tobias, men jag har hela tiden blivit informerad om annonsering, bud som kommit in mm. Jag var ombud för min dotter vid försäljningen där vi skrev på alla papper och Tobias lotsade oss igenom detta på ett lugnt och pedagogiskt sätt. Mycket trevligt bemötande och professionell i sin roll.
En både proffsig och personlig mäklare som snabbt Inger förtroende. Dessutom rolig och omtänksam. Kan varmt rekommendera Tobias om du går i köp- eller säljtankar!
Mycket trevlig och engagerad. Upplevs som välinformerad om marknaden och lämplig strategi för min försäljning.
Bra bemötande. Ger ett lugnt och proffsigt intryck.
Serviceinriktad, trevlig o kunig
Mycket trevlig och kommunikativ.
Trevlig, proffsig och trygg mäklare som gjorde oss mycket nöjda vid försäljningen av vår bostadsrätt.
Jag som köpare upplevde Tobias som professionell, tydlig och lätttillgänglig.
Helt ärligt bästa mäklaren jag sett och fått hjälp av Jag köpte en lägenhet av honom den hjälpen jag fått av honom är otroligt bra han berättar alla detaljer om hur det går till hjälper dig med allt du behöver. Plus att varje gång jag skrev eller ringde honom så var han alltid där kvittar om det var helg eller vardag