Jessica Johansson

Jessica Johansson

Jessica Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Öster

Jessica Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Jessica Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.7. Jessica Johansson har haft 62 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Att det är ett socialt och spännande arbete med variation gällande arbetsuppgifter. Man möter nya människor varje dag och det är ditt driv som avgör hur långt du vill nå.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag blev Årets mäklare 2017 på Fastighetsbyrån Malmö! Genom personligt engagemang och stort driv strävar jag efter samarbeten med hög kvalitet, där både säljare och köpare ska känna sig trygga men framför allt nöjda efter varje avslutad bostadsaffär.

2023-11 - 2024-10

270 omdömen om Jessica Johansson

Sedan starten hos Reco 2015
Alexander A
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Trevligt bemötande och en genuin kommunikation!

Svar från Jessica Johansson

Tack Alexander. Jag och säljaren hoppas ni kommer trivas i huset :)

Michael K
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Oxie

Lugn och välförberedd lätt att ha med att göra

Svar från Jessica Johansson

Tack så mycket Michael :) Kul att vi fått hjälpa er en tredje gång med bostadsaffärer.

Lars O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Södertorp

Självsäker, kunnig och förtroendeingivande

Svar från Jessica Johansson

Tack snälla ni! Så fina ord jämt, tacksam för vårt samarbete :)

Monica O
Södertorp

Trevligt bemötande. Proffsig och förtroendeingivande. Effektiv och tydlig.

Isabella H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Johansson en del av Fastighetsbyrån Malmö Öster
Limhamn

Proffsigt bemötande från början till slut, rekommenderar verkligen henne!

Simon L
Limhamn

Fantastiskt bra & proffsigt bemötande av Jessica, vi skulle varmt rekommendera henne!

Svar från Jessica Johansson

Tack för fina ord Simon. Så kul att ni är nöjda :)

Leif-Uno P
Limhamn

Hon bemötte oss på ett trevligt o tryggt sätt. Våra förväntningar va att få lägenheten såld fort o så blev det. Bara gott att säga om Jessica. Hon får bra betyg av oss.

Svar från Jessica Johansson

Jag är glad att ni är nöjda med vårt samarbete, det är jag också :) ta hand om er så ses vi!

Rashdan A
Videdal

Fantastisk kunnig, lyhörd och engagerad mäklare.

Svar från Jessica Johansson

Stort tack! Så kul att få hjälpa er igen :)

Lars O
Riseberga

Det var en mycket trevlig bekantskap, fick genast förtroende för Jessica. Hon var lugn saklig och trevlig. Höll en snabb och proffsig dialog.

Svar från Jessica Johansson

Stort tack för fina ord Lars :)

Monica O
Riseberga

Jessica är proffsig och har ett mycket bra bemötande. Hon levde verkligen upp till våra förväntningar på det som vi tycker är en mäklares uppgift. Tydlig och inkännande. Tog sig tid. Framför allt är hon duktig på snabb återkoppling kring funderingar vi haft.

Svar från Jessica Johansson

Tack Monica, det glädjer mig att höra att ni har en bra upplevelse. Nu kör vi på med er bostad också :D