Proffsigt rakt igenom, vi har haft med Andreas att göra tidigare, lika nöjda då som nu.
Andreas Bromfalk
Andreas Bromfalk är mäklare på Fastighetsbyrån Mariestad
.Andreas Bromfalk har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Andreas Bromfalk har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Bromfalk har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
49 omdömen om Andreas Bromfalk
Andreas är trevlig och proffsig samt bra på att kommunicera. Smidig och snabb försäljning - snyggt skött hela vägen. Rekommenderar varmt!
Mycket bra hanterad försäljning av Andreas.
Trevlig, bra att resonera med och lösningsorienterad.
Sympatisk och kunnig med mycket hög servicenivå. Tusen tack Andreas!
Vid vårt köp av sommarstuga saknade vi kontakten med Andreas. Vi hade önskat att han hade hört av sig oftare. Nu fick vi söka kontakt med honom vilket inte var vad vihade hoppats på. Vid våra möten med honom var han trevlig men lite reserverad.
Trevlig, sympatisk, informativ och effektiv. Fantastisk högläsare så man kunde följa med när avtalet lästes upp. Hade man varit lagd åt fel håll hade jag nog blivit lite småkär. :)
Andreas får av oss MVG i allt. Täta avstämningar. Tydlighet. Vi kände oss bekväma genom hela processen.
Trevlig och tillmötesgående. Kändes som han ville att det skulle bli en bea affär där köpare och säljare kunde känna att det gick professionellt till!
Mycket tillmötesgående till möten utanför utsatt visning. Kunnig och snabb i kommunikation.