Väldigt trevlig bra information
Robert Thunér
Robert Thunér är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby
.Robert Thunér har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Robert Thunér har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.8. Robert Thunér har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
270 omdömen om Robert Thunér
Jag blev bemött på ett vänligt, familjärt och professionellt sätt. Förväntningarna var att få god service och det har jag fått. Jag upplevde att mäklaren arbetade professionellt för mig/oss enligt förutsättningarna och vi hade god kommunikation.
Bra och trevligt bemötande, kunnig och erfaren.
Jag blev positivt bemött av Robert, han är kunnig och han kan beskriva Ödeshög väldigt bra. Mina förväntningar var höga och Robert levde upp till dem. Han har varit proffsig och kunnig i sin roll som mäklare, ordning och reda på alla dokument.
Väldigt bra bemötande . samt professionellt arbete
Robert är smidig och lösningsorienterad och hjälpte oss med försäljning sv en äldre villa. Robert kan bara rekommenderas varmt!
Med ett professionellt och vänligt bemötande från mäklaren gick försäljningen som en dans. Jag upplevde Robert både som en kompetent rådgivare och mycket kunnig inom området, vilket gjort att jag som säljare känt mig väldigt trygg genom hela processen.
Robert är väldigt smidig och lätt tillgänglig Svara snabb och hjälpsam allt flöt på bra
Robert har varit jättebra på alla sätt, bra information, lätt att nå och har hanterat hela processen suveränt
Pålitlig, trygg och engagerad.