Haft tät återkoppling. Mycket bra bemötande så det gått smidigt för både oss och säljaren.
Peter Bjurström
Peter Bjurström är mäklare på Fastighetsbyrån Munkedal
.Peter Bjurström har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Peter Bjurström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Bjurström har haft 31 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
122 omdömen om Peter Bjurström
Veldig fornøyd med handtering og fremgangsmåte av salget av Pjæxerød. Peter er en meget dyktig megler og kan anbefales.
👍 Bra bemötande och återkoppling.
Peter är en bra mäklare, han är lugn, saklig och trygg som person. Han lyssnar och bemöter mig som kund väldigt väl. Är väldigt nöjd med vårt val av mäklare.
- Vi ble møtt av en mehler som vi opplevde imøtekommende og ryddig. God å kommunisere med. - Vi hadde forventninger om god informasjon om hvordan hvordan salgsprosessen skulle foregå, også mht til tilstandsrapporten. Megler tok kontakt med Antismec for oss og ordnet en rask avtale og gjennomføring av den i løpet av påfølgende mens vi var her i Gårvik . -
Peter er duktig och han kan anbefales !
Precis som en mäklare ska vara.
Kompetent och engagerad. Fint bemötande. Ibland svårt att komma i kontakt med under budgivningen, men samtidigt var det semestertider och vi har förståelse för att även mäklare behöver vara ledig. Vi är mycket nöjda!
En duktig och erfaren mäklare, stor hjälp vid visning och vid avslut/ kontraktsskrivning. Lätt att prata med, lyssnande och god hjälp vid försäljning av stugan.
Det tog lite tid att få svar. Endast mejlsvar. Vi förstår dock att det berodde på arbetssituationen. Bra bemötande. Informativ. Kunnig. Trevlig.