Erik var väldigt trevlig och lyssnade på våra önskemål och såg till att alla våra frågor var besvarade
Erik Andersson
Erik Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
.Erik Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2010-12. Erik Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 318 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Andersson har haft 35 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
318 omdömen om Erik Andersson
Tycker Erik var en väldigt bra mäklare som kändes trygg och ärlig
Min erfarenhet av Erik Andersson är att han är mycket kunnig och seriös i sin profession, samtidigt som han är tillmötesgående och lättsam. Jag kunde snabbt få svar på alla mina frågor i samband med bostadsköpet. Jag är mycket nöjd med den kontakt jag har haft med Erik vid flertalet tillfällen under den tid jag sökt bostad.
Positiv attityd, bra driv och kunnigt och seriöst bemötande.
En trevlig och kunnig mäklare.
Erik har varit lätt att få tag på vilket har varit positivt. Vad som kan förbättras är att läsa på lite mer om föreningen. Erik sa t.ex att gasolgrill kan användas på balkongerna men i stadgarna står det endast elgrill. När vi ringde ordförande fick vi reda på att en avgiftshöjning skulle komma vilket Erik hade sagt inte var på gång.
Jag har både sålt och köpt av Erik flera gånger och är alltid lika nöjd! Ärlig tydlig och otroligt engagerad! Svårt att tänka mig en bättre Mäklare!
Erik är verkligen toppen! Förstår behoven och önskemålen (utöver bra pris vid försäljning) och är empatisk på alla vis. Rekommenderas!
Erik är en fin person, men jag kände ibland att han gick köparens ärende. Inte så bra som säljare.
Jättenöjd med Erik - han har bra koll på marknaden och jobbade hårt för att jag skulle få det pris jag ville ha.