Felix Öberg

Felix Öberg

Felix Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nybro

Felix Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Felix Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.7. Felix Öberg har haft 45 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

242 omdömen om Felix Öberg

Sedan starten hos Reco 2022
Robert L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro
Paradiset

Alltid ett trevligt bemötande, bra kommunikation och positiv.

Siv-Britt S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro
Paradiset

Intresserad, kunnig. Engagerad

Martjin C
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro
Gullaskruv

Mycket bra hjälpt av Felix, mycket nöjd med hans hjälp med köpet av vårt hus.

Carolin Stina Josefin J

Vi kan varmt rekommendera Felix som mäklare till andra som ska sälja eller köpa bostad. Alltid ett trevligt bemötande, bra kommunikation och positiv. Trots en något svår marknad fick han våra två bostäder sålda.

Susanne M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro
Emmaboda

Jag har haft den äran att både köpa och sälja min lägenhet med Felix som mäklare. Det har varit till stor belåtenhet. Felix är lätt att ha att göra med, flexibel, tillgänglig och känns mycket seriös.

Jörgen B
Örsjö

Mycket väl bemött och han fick affären till den nivå jag önskade, mycket bra jobbat!

Ulrika B
Pukeberg

Som helhet är vi väldigt nöjda med mäklaren, då vi kändes oss väl bemöttat och lyssnade på. Fanns alltid en rak och öppen kommunikation vilket uppskattas. Allt gick väldigt smidigt vid försäljningen av Symfonivägen 33. Mäklaren gjorde det vi förväntade oss att en mäklare gör.

Pontus H
Myrdalen

Proffsigt och trevligt bemötande! Allt har flutit på bra från första mötet tills försäljningen blev klar.

Linus F
Köpte sitt hus med hjälp av Felix Öberg en del av Fastighetsbyrån Nybro
Västeräng

Bemötandet var allmänt bra och Felix var väldigt informativ och trevlig men han förmedlade ett krav flertalet gånger där han sa, "för att ni ska få köpa av säljaren så har denne som krav att ni måste ha mig som mäklare". Vi sa skarpt emot detta och att vi förbehåller oss rätten att välja vår egen mäklare utan påverkan från någon annan och att det var tråkigt att det då inte skulle bli någon affär. Felix ändrade sig då och sa att det gick säkert att ändra säljarens krav. Vi pratade senare med säljaren vid kontraktsskrivningen...

Svar från Felix Öberg

Såklart trist att ni upplever det på det sättet. Om ni hade valt att sälja er bostad först eller köpt utan krav på att sälja er befintliga hade vi inte haft denna diskussion. Ni har dock valt att bjuda på en fastighet med villkor om att ni skall få er egna bostad såld. Det innebär en risk för säljaren att köpet inte går igenom och att säljaren därmed får börja om med sin försäljning. Eftersom säljaren anlitat mig som mäklare är det också mitt ansvar att rådgöra med säljaren om förutsättningarna i lagda bud och sannolikheten...

Henrik B
Pukeberg

Fungerat väldigt bra. Kunnat ha en tydlig, rak och ärlig kommunikation genom hela processen.