Thilde var professionell, tillgänglig och mycket lyhörd under hela processen. Jag kände mig väl omhändertagen från första mötet och fick tydlig information genom varje steg av försäljningen av min lägenhet. Hon överträffade mina förväntningar med sin noggrannhet och sitt engagemang. Kommunikationen var alltid klar och enkel, och mäklaren var snabb att uppdatera mig om budgivningen och andra viktiga detaljer. Slutpriset blev dessutom högre än jag hade hoppats på, vilket jag är väldigt glad över. Jag kan varmt rekommendera mäklaren till andra som vill sälja sin bostad!
Thilde Ångström
Thilde Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Thilde Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Thilde Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-11 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 5.0. Thilde Ångström har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
48 omdömen om Thilde Ångström
Thilde är oerhört duktig och proffsig. Samtidigt väldigt inkännande och alltid med ett leende på läpparna. Rekommenderas varmt!
Jag tycker Thilde var en väldigt duktig mäklare. Hon svarade i princip hela tiden på alla frågor jag ställde i både tid och otid. Otroligt snabb svarsfrekvens och väldigt betryggande. Att sälja med henne var en fröjd.
Thilde gjorde ett bra jobb och var tillmötesgående, tydlig och effektiv genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Thilde är en fantastisk person, glad, positiv o kunnig. Gör det lilla extra, tog sig tid att förklara, lugnt o pedagogiskt för en total amatör/mig, vad som gäller vid BRF köp, (trots en ålder på 63 år) Hon svarade snabbt på mina förfrågningar på sms, även utanför kontorstid. Jag jobbar själv med service (kabinpersonal på SAS sen länge) o uppskattar bra service!
Jag upplever Thilde som positiv, noggrann och professionell.
Professionell, driven och alltid positiv!
Thilde är trevlig, serviceminded och tillgänglig, lätt att ha att göra med!
Vi är väldigt nöjd med vår mäklare Thilde Ångström. Hon har alltid varit lättillgänglig och svarat snabbt på våra frågor och funderingar. Hon har varit påläst och och stöttat oss på på ett sunt och trevligt sätt. Under hela processen har hon ansvarat och skött allt väldigt proffsigt, det har fått oss att känna oss lugna.
Lyhörd och gjorde ett mycket bra jobb utan att stressa mig som säljare