Mäklare på Kungsholmen

14 rekommenderade mäklare på Kungsholmen, Stockholm

• Fastighetsbyrån Kungsholmen

Verifierat företag
    2,325 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och fina Kungsholmen! Vi är marknadsledande här och vet precis var de bästa boendemöjligheterna finns.
    Tommie L
    Tommie L: Trevligt och proffsigt. Vi förväntade att han skulle hitta en bra lägenhet som passade. Michael återkom efter några dagar med ett förslag på lägenhet som vi sa ja till. Fantastisk smidigt och trevligt. Nu har Fastighetsbyrån både sålt våran lägenhet och hittade en ny bostad till oss.
  • Driver du mäklarfirma i Kungsholmen?

• Köpa eller sälja en bostad på Kungsholmen eller Essingeöarna? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har koll på läget. Välkommen!
    Sebastian R
    Sebastian R: Otroligt kompetent och målmedveten mäklare som skänkte oss väldigt mycket trygghet. Stort driv och höll oss väl informerade i processen som gick väldigt snabbt från start till mål. Kan mycket varmt rekommendera Emma!
  • HusmanHagberg Kungsholmen

Verifierat företag
    884 omdömen
    Byta, sälja eller köpa bostad på Kungsholmen? Ring maila, eller kom förbi oss på kontoret för att höra vad vi kan göra för er!
    Katrin F
    Katrin F: Uthållig, bra attityd, ärlig, professionell, tillgänglig, la all den tid som behövdes för att det skulle bli bra. Mycket nöjd.
  • Emma Ö
    Emma Ö: Det jag uppskattade mest var att Mikael vid första kontakten var på och alert och ville påbörja sälj-processen trots att det var mitt i sommaren. Engagerad hela vägen igenom och känns dessutom mån om att ta del av min fortsatta bostadskarriär.
  • Andrej W
    Andrej W: Snabb försäljningsprocess vilket passade oss utmärkt.
  • Mattias B
    Mattias B: Simon gav ett lugnt och samlat intryck. Proffsig och förtroendeingivande. Han har bra koll på marknaden och väldigt bra känsla för timing. Vid min försäljning upplevde jag det som att Simon var engagerad och tog sig tid för göra en så bra försäljning som möjligt.
  • ELINA MARIA A
    ELINA MARIA A: Hanna är en superbra, engagerad och en driven mäklare. Har fått fantastiskt och professionellt bemötande av henne.
  • FRIDA D
    FRIDA D: Jag har köpt en bostad. Upplever att Dan gav solida råd som gynnade både säljare och köpare. Han var inte pushig, vilket uppskattades, mer inkännande. Då det var första gången jag köpte lägenhet uppskattade jag även den pedagogiska genomgången av kontrakt etc.
  • Annika T
    Annika T: Vi vill varmt rekommendera Karlsson & Uddare Essingeöarna efter två försäljningar och ett lägenhetsköp. Samtliga mäklare på kontoret är mycket professionella. Trevliga, tillgängliga och kunniga! De är utan tvekan bäst och vi har aldrig hört något dåligt omdöme om mäklarna på kontoret.
  • SEBASTIAN A
    SEBASTIAN A: Allt gick väldigt smidigt och Daniel var mycket professionell och trevlig. Jag är mycket nöjd.
  • Anneli A
    Anneli A: Lena Lövgren är mycket trevlig, kunnig och proffsig. Hon är extremt tillgänglig på sms och mobil och svarar snabbt utanför arbetstid. Allt vi pratat om fixar hon också snabbt. En toppenmäklare!
  • Jan T
    Jan T: I det stora hela är vi mycket nöjda med vår mäklare. Han fick en tuff utmaning i en period av kraftigt prisfall, även på Östermalm. 8 visningar på två månader var lite mer än vad vi räknat med, ett 20 tal spekulanter men bara tre bud. Det (troligen) bästa nobbades av en petig styrelse i vår förening. De vill inte ha övernattningslägenheter. Det andra budet var ett skambud och först det tredje (utgångspriset) accepterades av oss och troligen även av styrelsen (ej klart). All heder åt en tålmodig och kämpande mäklare.
  • Robert L
    Robert L: Jag har precis sålt vår lägenhet med hjälp av Andreas Tid på Skandia Mäklarna på Kungsholmen. Andreas var effektiv och trots att visningarna var "svala" dvs det kom inga drivor av spekulanter så lyckades Andreas att identifiera de som var intresserade och inom 10 dagar (från det att lägenheten låg ute på nätet) så var lägenheten såld till ett pris som var något över det som alla mäklare hade värderat den till. Lägenheten är en 3:a på 110m2 Jag skulle gladeligen anlita detta mäklarkontor igen och jag kan varmt rekommendera Andreas Tid.
  • Driver du mäklarfirma i Kungsholmen?

• Alexander Omar M
    Alexander Omar M: Sämsta upplevelsen någonsin! Jag har haft med två mäklare att göra på denna firma och det är den absolut sämsta upplevelsen jag någonsin haft med mäklare. Jag hjälpte min 75 åriga svärmor leta lägenhet och denna firma var då mäklare för några intressanta lägenheter i Solna. Den första mäklaren var väldigt kort i svaren kring allt men främst frågor kring lägenheten och inte direkt hjälpsam. Hela upplevelsen kändes väldigt nonchalant och jag tyckte att vi skulle släppa lägenheten och gå vidare men min svärmor var så förälskad i lägenheten så vi försökte oss på det ändå. Svärmor är som sagt 75 år och att flytta var ett stort projekt, vi frågade därför specifikt om det var möjlighet till tillträde under helgen samt om det är möjligt för möbelfirman att lämna av möbler under helgen eller tidigt på måndagen, och allt sånt skulle inte vara några som helst problem även fast själva tillträdet skulle ske under måndag eftermiddag. Som sagt, massor lovades och allt var frid och fröjd fram tills att min svärmor faktiskt skulle flytta och allt var påskrivet och klart... då gällde inget som hade lovats Allt med flyttfirman och möbelfirman fick bokas om i sista sekund för just denna mäklare hade slutat och vi hade fått en ny mäklare som nekade precis allt och var inte tillmötesgående eller förstående öht. Det fanns inget som helst intresse i att försöka hjälpa till eller försöka förstå eller kolla upp det som hade lovats av den tidigare mäklaren utan ALL INFORMATION fick vi 2 veckor innan svärmor skulle flytta in och detta var efter att JAG hade kontaktat Fantastic Frank bara för att stämma av HÅLL ER BORTA FRÅN DETTA FÖRETAG Det lovas saker hit och dit för att du ska skriva på och betala handpenningen sen sätter dom sig på tvären helt och hållet Återigen, jag har aldrig haft en sådan här dålig upplevelse med en mäklarfirma och allt vart vidrigt EFTER att vi hade skrivit på papprena. Första mäklaren Madeleine Wrede Andra mäklaren Christina Dahlin