Emelie Videll

Emelie Videll

Emelie Videll är mäklare på Fastighetsbyrån Sala

Emelie Videll har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Emelie Videll har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Videll har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

127 omdömen om Emelie Videll

Sedan starten hos Reco 2019
Maj-Britt V
Mamre

Bra och proffsigt bemötande. En mäklare man känner sig trygg hos

Urban B
Turbo

Jag känner att jag blev väldigt trevligt och proffesionnelt bemött av Emelie. I en svår tid att sälja med många objekt på marknaden så var hon så possitiv och såg möjligheter hur vi skulle få ett avslut på försäljninguppdraget.. Med envishet och säkert många samtal så lyckades Emelie få affären i hamn och därmed en nöjd kund. Jag är supernöjd med hela upplevelsen har bara de bästa rekomendationerna att ge till Emelie.

Anita B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Turbo

Mycket trevlig och kunnig och hjälpsam

Jacob N
Ransta

Emelie är en mycket bra mäklare som känns hjälpsam, enkel och tydlig. Hon är också väldigt snabb i kommunationen och känns trygg och pålitlig.

Henrik A
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Ransta

Bara positivt kunnig lätt att prata med

Pär-Åke H
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Gärdesta

SuperEmelie 👍😁Bra jobbat , kan inte bli bättre Vi är nöjda

Linea H
Gärdesta

Snäll, trevlig och tillmötesgående i en av livets största affärer. Otroligt proffesionell!

Rolf H
Centrum

Emelie levde upp till våra höga förväntningar och gjorde ett utmärkt jobb. Hon hanterade en svår budgivning på bästa sätt. Hela tiden med ett gott humör och en positiv inställning.

Lennart F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Videll en del av Fastighetsbyrån Sala
Centrum

Hon var vänlig o bemötande på bra sätt

Solbritt S
Centrum

Jag blev trevligt bemött av Emelie Videll. Hon hittade den perfekta köparen till min lägenhet och det gick snabbt. Jag är så tacksam. Mvh Solbritt