toppenbra! supertrevlig och ordentlig.
Henrik Johansson
Henrik Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Sala
.Henrik Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2009-04. Henrik Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 366 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Johansson har haft 76 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
366 omdömen om Henrik Johansson
Jag upplever att Henrik är kunnig och kompetent. Han informerade om vad man ska tänka på vid försäljning av min lägenhet på ett mycket bra sätt. Han satte ett rimligt pris på min lägenhet vilket jag tycker är bra. Jag upplever att han är positiv och jag kan rekommendera honom till andra som behöver hjälp av en mäklare.
Lämnade hela tiden återkoppling i ärendet. Fick alltid bra svar på mina frågor. Trevlig och serviceminded
Bra, trevlig Hjälpsamma svar och goda råd på alla frågor om lgh och om ev senare ändringar i den Om någon frågar mig om mäklare i Sala skulle jag gärna hänvisa till HJ Jag har satt betyget "rekommenderas varmt" eftersom jag inte vet vad "exceptionellt" skulle innebära
Mycket bra bemötande. Bra. Vi hade två stycken visningar som Henrik visade upp och vi blev vänligt bemötta och han svarade sakligt på våra frågor.
Lugn, hjälpsam och trevlig. Snabba svar på dom frågor man hade.
Vi vart väldigt bra bemötta av Henrik, lätt att ha att göra med. Fick information löpande helatiden så man vist hur han låg till med allt. Våra förväntningar var att han skulle hjälpa oss på bästa sätt för att sälja vårt hus. Henrik uppfyllde alla förväntningar som vi hade. Vi är supernöjda med hans arbete.
Mycket bra mäklare. Man känner sig trygg i att allt fungerar som det ska.
Hade koll vad som hände med bla med dokument
Henrik är otroligt lätt att ha att göra med. Lugn, kunnig, tillgänglig och väldigt tydlig med vad som kommer att ske genom hela processen. En trygghet att ha Henrik vid rodret från start till mål.