Mycket bra bemötande. Försäljningen var lite knepig eftersom huset låg på ofri grund. Fredrik löste det bra. Vi kände att vi fick den hjälp vi behövde.
Fredrik Berg
Fredrik Berg är mäklare på Fastighetsbyrån Söderköping
.Fredrik Berg har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Fredrik Berg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.6. Fredrik Berg har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
10 omdömen om Fredrik Berg
Det var super trevlig bemötande, vi hade inte så stora förväntningar men mäklaren överträffade förväntningarna, han var vänlig och hade förståelse för vår situation, lätt att nå honom och svarade snabbt, allt gick snabbt och smidigt.
Fantastiskt bemötande Allt gick så smidigt o fint Affären kändes tryggt Kunde inte bli bättre
Vi hittade annonsen via Hemnet.se Träffade Fredrik på uppvisningen första gången Allt var bra. Utan anmärkning.
Jätte trevlig, professionell och riktigt bra service.
Seriös och kunnig fastighetsmäklare.
Bra bemötande, snabb och bra kontakt. Smidig
Blev väl bemött. Fredrik var trevlig engagerad och tillmötesgående. Lätt att nå och gav bra tips och information. Vi har känt oss trygga med Fredrik Levde väl upp till våra förväntningar som kan sammanfattas med det ovan sagda.
Fungerat snabbt och bra. Hoppas det fortsätter så under resten av processen, återstår ju lite att göra som att få hjälp med deklarationen nästa år. Fredrik kan rekommenderas.👍👍👍
Snabb, tillgänglig, tillmötesgående, noggrann, lugn, flexibel
Tack Carolina för de fina orden 🤩🙏🏻