Professionellt bemötande, skicklig och ett gott samarbete. Rekommenderar starkt!
Moshe Kucukkaya
Moshe Kucukkaya är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Moshe Kucukkaya har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Moshe Kucukkaya har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 75 omdömen med ett betyg på 4.9. Moshe Kucukkaya har haft 47 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
75 omdömen om Moshe Kucukkaya
jag hade en fantastisk upplevelse med Moshe vi sålde vår bostad. Han var extremt professionell kunniga och tillgängliga under hela processen. Han var tydlig med kommunikation gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Vi uppskattade verkligen hur han höll oss uppdaterade och svarade snabbt på våra frågor. Jag kan varmt rekommendera Moshe till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare.
Moshe är driven och lyhörd. Alltid tillgänglig för frågor, lätt att kommunicera med och gav alltid återkoppling.. Är otroligt nöjd med servicen Moshe gav, kan varmt rekommendera honom.
Ett bra bemötande och säker guidning genom alla stegen i processen hela vägen till avslut. Fick snabba svar på både små och stora frågor.
Moshe är en omhändertagande, kompetent och trygg mäklare som bemöter både säljare och köpare på ett proffesionellt sätt och ser till att alla får ut det bästa av affären. Kan varmt rekommendera honom och kommer aldrig glömma vad han gjort för oss.
Otroligt tillgänglig, kunnig och positiv. När vi varit osäkra så var Moshe uppmuntrande och lugnande. Förklarar på ett bra sätt marknadens nuläge och ser fler steg framåt i försäljningen där han också är tydlig med att berätta hur han tänker och varför. Trygg och självklar.
Grym mäklare. Bra återkoppling och bra kommunikation
Han är proffs i sitt arbete. Han är lugn, hjälpsam och kunnig, Stark rekommendation!
Trevligt bemötande. Snabb och tydlig i kommunikationen. Jag är mycket nöjd.
Duktig, ärlig och man känner sig trygg med Moshe.